Forum » Pomoč in nasveti » Garmin ura nadomestni deli
Garmin ura nadomestni deli
ncop1 ::
Zdravo, zanima me kje pri nas bi bilo možno dobiti nadomestne dele za Garmin ure oz. a je kje kakšen "popoldanc" ki se s tem ukvarja.
Zanima me konkretno za barometer za Garmin Vivoactive 3. Uradni servis ne pride v poštev, ker me želijo odreti za 116,69€ 😠 . Zamenjat bi znal sam, predvsem me zanima kje dobiti ta del za ene tistih par €...
Če se da, ne bi prek aliexpresa in teh jajc naročal, idealno bi bilo iz slovenije :)
Zanima me konkretno za barometer za Garmin Vivoactive 3. Uradni servis ne pride v poštev, ker me želijo odreti za 116,69€ 😠 . Zamenjat bi znal sam, predvsem me zanima kje dobiti ta del za ene tistih par €...
Če se da, ne bi prek aliexpresa in teh jajc naročal, idealno bi bilo iz slovenije :)
profii ::
Mogoče bi bilo idelano iz domačega kraja, ampak življenje ni pravljica :)
Poglej eBay in nadji del v europi.
Poglej eBay in nadji del v europi.
ncop1 ::
@profi: Zelo uporaben odgovor...
V vednost, tudi tam nisem našel nič pametnega zaenkrat. Sem pa malo računal da se vsaj kdo (vsaj za hobi) s popravili Garmin ur ukvarja tudi v Sloveniji.
Če bo kdo imel še kakšno uporabno informacijo naj deli.
V vednost, tudi tam nisem našel nič pametnega zaenkrat. Sem pa malo računal da se vsaj kdo (vsaj za hobi) s popravili Garmin ur ukvarja tudi v Sloveniji.
Če bo kdo imel še kakšno uporabno informacijo naj deli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gps na telefonu in delovanje v gozduOddelek: Mobilne tehnologije | 6082 (2198) | LeXani |
» | Katero navigacijo priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 12239 (8545) | scipascapa |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4830 (4620) | Mehmed |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8760 (7266) | gti85kw |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5164 (4020) | kiFni |