Forum » Pomoč in nasveti » menjava mobilnega operaterja
menjava mobilnega operaterja
scorpio5 ::
zdravo!
zanima me če ima kdo izkušnje z dvakratno menjavo opraterja v čim krajšem času - in kako najbolj ugodno priti čez.
Torej trenutno sem pri telemachu (paket še več). Plačujem 17e na mesec kar je odločno preveč za kar porabim - zato sem se odločil za njihov predplačniški paket free2go "revolucija"
Ker ni možnosti preklopa iz naročniškega na predplačniško razmerje, moram najprej k drugemu opraterju in nato nazaj na telemach. Torej zaenkrat imam edino rešitev da kupim hot sim , prenesem številko, potem pa spet prenesem številko na telemach iz hot. Zanima me ali je to možno vse narediti v dveh dneh in pa ali potrebujem sploh polnit račun za hot?
hvala za pomoč
zanima me če ima kdo izkušnje z dvakratno menjavo opraterja v čim krajšem času - in kako najbolj ugodno priti čez.
Torej trenutno sem pri telemachu (paket še več). Plačujem 17e na mesec kar je odločno preveč za kar porabim - zato sem se odločil za njihov predplačniški paket free2go "revolucija"
Ker ni možnosti preklopa iz naročniškega na predplačniško razmerje, moram najprej k drugemu opraterju in nato nazaj na telemach. Torej zaenkrat imam edino rešitev da kupim hot sim , prenesem številko, potem pa spet prenesem številko na telemach iz hot. Zanima me ali je to možno vse narediti v dveh dneh in pa ali potrebujem sploh polnit račun za hot?
hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev razmerja TelemachOddelek: Mobilne tehnologije | 24709 (3940) | gusto |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158577 (23298) | Steinkauz |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176610 (32818) | neosonic |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48158 (20700) | cekr |
» | Menjava operaterja in strošek prekinitve naročnineOddelek: Mobilne tehnologije | 8523 (7540) | Sami |