» »

Ali so spori in delitve v politiki zaigrani?

PreviousUser ::

Nisem nek pristaš teorij zarot, a nekako se mi zdi, da so spori in delitve v politiki več ali manj samo kost, ki jo vržejo v glodanje narodu, medtem ko oni v ozadju delajo stvari, za katere nočejo, da bi mi izvedeli.

Recimo, ko je odstopil Šarec... Ali mislite, da je bil res tako naiven, da ni predvidil možnosti, da se na oblast zavihti Janša? Ne vem, tukaj se mi zdi, da bi lahko šlo za nekatere ukrepe, ki bi jih kot država morali izvesti, a leva koalicija morda ni preveč usposobljena ali pa nima obraza za izvajanje le-tega in so prepustili oblast Janši. In tako se potem stvari na dolgi rok uravnovešajo, recimo leva vlada uvaja ukrepe v eno smer in potem pride desna, malo zabremza in uvaja ukrepe v drugo smer.

Tako levica kot desnica imata vsaka v določenih podjetjih svoje kadre, iz katerih se napajata ko sta na oblasti in ko sta v opoziciji (recimo SDS ima SŽ, SD druge firme). V določenih firmah pa z menjavo oblasti nastavlja vodstvo vsakokratna aktualna oblast (lepo se to zdaj vidi na Siolu z menjavo urednika).

Potem so pa tu projekti vsakokratne vlade, kjer se polnijo žepi. Vedno ista zgodba, ustanovijo se parlamentarne preiskovalne komisije brez pooblastil za karkoli, komisije sicer ugotovijo nepravilnosti, ukrepa pa nihče. Ustvarja se vtis, da se gleda pod prste, dejansko pa je to samo šov za javnost.

Ljudje se v glavnem prerekajo okoli polpretekle zgodovine, kdo je naš in kdo ni, vmes pa vsakokratna oblast veselo krade. I nikome ništa. Dobro nas farbajo.

Vazelin ::

Vpraši Trotsky-ja:))
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

tone31 ::

povsod imas nesposobnih saj vidis kaj dela banda

PreviousUser ::

tone31 je izjavil:

povsod imas nesposobnih saj vidis kaj dela banda

Za svoje žepe mi nihče ne deluje preveč nesposoben. :D

HappyPills ::

Je pogosta scena, da se prek medijev in tega obtožujejo pa pluvajo potem jih pa vidiš kako se nasmejano skupaj družijo in srkajo kavico. Veliko je igre.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Sloveniji manj umrlih kot lani v enakem obdobju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10410444 (7339) solatko
»

Pahor bo linčan. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10610909 (5808) dukenukem

Več podobnih tem