Forum » Strojna oprema » Tiskalnik Maxify mi zaliva rumeno barvo
Tiskalnik Maxify mi zaliva rumeno barvo
burgy26 ::
Lep pozdrav!
Upam, da sem zadel skupino, če ne, bi prosil, da me prestavite v ustrezno. Imam Canon Maxify 5150 tiskalnik, odkar pa sem zamenjal kartušo, mi kar naprej zaliva rumeno barvo.
Do sedaj sem zamenjal že tri kartuše v njem, odkar sem zamenjal prvo, pa, kljub temu, da je ta originalna, mi še vedno zaliva. Ker mi je pa pomembno, da vsaj otrok lahko dela normalno, bi vas prosil za pomoč. Je pa tiskalnik star kakšne 3, 4 leta, ni nekaj ful…
Hvala že vsem vnaprej,
Uroš
Upam, da sem zadel skupino, če ne, bi prosil, da me prestavite v ustrezno. Imam Canon Maxify 5150 tiskalnik, odkar pa sem zamenjal kartušo, mi kar naprej zaliva rumeno barvo.
Do sedaj sem zamenjal že tri kartuše v njem, odkar sem zamenjal prvo, pa, kljub temu, da je ta originalna, mi še vedno zaliva. Ker mi je pa pomembno, da vsaj otrok lahko dela normalno, bi vas prosil za pomoč. Je pa tiskalnik star kakšne 3, 4 leta, ni nekaj ful…
Hvala že vsem vnaprej,
Uroš
showsover ::
Glede na nase izkusnje, najboljse je vzeti barvnega laserca, dobis kar v redu printoute, tudi fotografije, kapacitete tonerjev grejo tja 800-1000 strani in vec. Lahko kontroliras preko telefona. Stroski so res malo visji, tonerji imajo tudi svoje cene, ampak komot pa je, in ce preracunas na ceno izprintane strani, je kar ugodno. In dela, pri nas je toliksno navdusenje, da moramo v 6 mesecih narocati nove komplete tonerjev (cmyk)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 162173 (195) | scipascapa |
» | Nakup tiskalnika - MFP (print/scan/copy)Oddelek: Kaj kupiti | 8313 (7039) | miller31 |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8284 (6412) | Jst |
» | Čiščenje tiskalniškega valja laserskega tiskalnikaOddelek: Strojna oprema | 7130 (6735) | Brane2 |
» | kateri laserski printerOddelek: Kaj kupiti | 2805 (2332) | mersol |