Forum » Loža » Pošiljka prek PS v Anglijo
Pošiljka prek PS v Anglijo
lolipop2 ::
Kratko vprašanje: ali so trenutno kakšne težave oz. restrikcije za pošiljanje priporočenih pošiljk v Anglijo?
30.4. sem oddal paket pa je tracking še vedno "Pošiljka oddana v prenos na pošti".
Sicer sem klical na Pošto, kjer sem oddal paket, a se mi zdi, da teta ni vedela, kako in kaj. :)
30.4. sem oddal paket pa je tracking še vedno "Pošiljka oddana v prenos na pošti".
Sicer sem klical na Pošto, kjer sem oddal paket, a se mi zdi, da teta ni vedela, kako in kaj. :)
AStrukelj ::
Ne, za Anglijo ni restrikcij, se pa lahko malo zavleče. Pošti Slovenije zadnji čas precej slabo dela tracking, preveri 17 track oz. na strani tamkajšne pošte.
Čudno se mi zdi. 17 track pokaže isto, Royal mail pa tudi. Moram počakat 14 dni, da lahko oddam poizvednico za tujino, vmes pa upati, da me eBay kupec ne bo slabo ocenil :(
Company ::
Moja zadnja pošiljka, ki sem jo poslal v Anglijo, je potovala 17 dni, prejeta je bila 2. maja, če ti ta informacija kaj pomaga. Navadna pošta preko PS.
Moja zadnja pošiljka, ki sem jo poslal v Anglijo, je potovala 17 dni, prejeta je bila 2. maja, če ti ta informacija kaj pomaga. Navadna pošta preko PS.
Kdaj si jo pa odposlal? Imaš mogoče še tracking, da bi videl, koliko časa je minilo od "pošiljka oddana v prenos" in do "Odprava iz izvozne izmenjalne pošte"?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sledenje pošiljkeOddelek: Loža | 7714 (4448) | profii |
» | Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16285 (9702) | jocoj |
» | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 5159 (2347) | Kuscar |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23789 (14225) | kixs |
» | Paket iz Anglije! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19666 (12232) | Zoran7 |