Forum » Pomoč in nasveti » Zaščita zaslona, tipkovnice in miške
Zaščita zaslona, tipkovnice in miške

denisek123 ::
Pozdravljeni
Pozna kdo od vas mogoče kakšna je najboljša varianta za zaščito zaslonov, tipkovnic in mišk v okoljih, kjer je večja možnost, da pridejo določene snovi oz. tekočine na njih. Za zaslone me zanima nekaj v smislu zaščitne folije, kjer mora še vseeno delovati touch. Glede tipkovnic in mišk pa sem tudi razmišljal, če obstajajo kakšne folije, ki jih lahko večkrat menjaš (bolj v tej smeri kot pa razna pleksi stekla...). Ve kdo za kakšno pametno in ugodno rešitev in po možnosti, da je na voljo v Sloveniji.
Lp
Pozna kdo od vas mogoče kakšna je najboljša varianta za zaščito zaslonov, tipkovnic in mišk v okoljih, kjer je večja možnost, da pridejo določene snovi oz. tekočine na njih. Za zaslone me zanima nekaj v smislu zaščitne folije, kjer mora še vseeno delovati touch. Glede tipkovnic in mišk pa sem tudi razmišljal, če obstajajo kakšne folije, ki jih lahko večkrat menjaš (bolj v tej smeri kot pa razna pleksi stekla...). Ve kdo za kakšno pametno in ugodno rešitev in po možnosti, da je na voljo v Sloveniji.
Lp
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška pokvarjenaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1990 (1585) | Machete |
» | Sestava cheap sistema za učenje otrokOddelek: Kaj kupiti | 1439 (1066) | jukoz |
» | USB kluček dela,miška in tipkovnica neOddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (1957) | miraldinjos |
» | Prisluškovanje tipkovnicam na daljavoOddelek: Novice / Varnost | 6976 (4877) | poweroff |
» | 4 tipkovnice in miške aktivno na 1 računalnikuOddelek: Strojna oprema | 1676 (1303) | bajsibajsi |