» »

Half miniPCIe SATA kontroler

Half miniPCIe SATA kontroler

nightbird ::

Pozdravljeni,

iščem Half miniPCIe SATA kontroler, ki ga bom montiral na ITX plato, saj rabim dodatne SATA porte. Sicer ima plata en PCIe 1x port, vendar tega bi še prišparal za morebitne druge stvari. Ima kdo kakšen predlog katerega naj kupim? Predvsem ne bi rad kupil kakšne kartice s čudnim kontrolerjem, ki me bo zafrkaval. Verjetno bi bilo najboljše dobiti kakšno izvedbo z Marvell kontrolerjem, vendar sem našel samo full size miniPCIe kartice.

Najboljši najdba do sedaj je tole: https://www.ebay.de/itm/Mini-PCI-E-to-2... --> iz slike zgleda, da ima ASM1061 kontroler s katerim imam zaenkrat dobre izkušnje. Ampak nikjer v opisu ni ta kontroler omenjen in bi lahko bila samo generična slika prilimana k oglasu...

Kaj menite?

Hvala za morebitno pomoč.

LP

Ahim ::

Na AliExpressu so cenejse in imajo specificirano, da gre za ASM1061: tvegaj slabih 10 evrov in procaj

Ahim je izjavil:

Na AliExpressu so cenejse in imajo specificirano, da gre za ASM1061: tvegaj slabih 10 evrov in procaj

Hvala za tole :) Je pa identična slika vmes kot pri mojem linku iz Ebaya - tista, ki prikazuje montažo na plato.

Zgodovina sprememb…

Ahim ::

Zaradi tiste sem prilepil, da ne bo kaksnih dvomov kam se vsteka :) Najdes pa to isto kartico se malenkost ceneje na AliExpressu ...

Evo naročeno. Poročam, ko dobim kartico ;)

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DIY miniPCIe kabl- če kdo rabi...

Oddelek: Strojna oprema
9712 (600) Brane22
»

PCIe SATA3

Oddelek: Kaj kupiti
16900 (781) kuglvinkl
»

mPCIe SSD

Oddelek: Kaj kupiti
243040 (2660) driver_x
»

pcie-sata bridge

Oddelek: Strojna oprema
51150 (1060) boogie_xlr
»

Strojne prekinitve (Hardware Interrupts)

Oddelek: Pomoč in nasveti
291752 (1320) boogie_xlr

Več podobnih tem