Forum » Kaj kupiti » Nemška tipkovnica
Nemška tipkovnica
future_man ::
Zanimam se za nakup na www.notebook.de ali www.electronic4you.si saj imajo večjo izbiro
Kar me muči so njihovi znaki na tipkovnici, kako se sploh razlikujejo od naših tipkovnic? Koliko fizičnih tipk je različnih in ali se da fizično zamenjat tipke, nalepke ne pridejo v poštev zaradi osvetljene tipkovnice. Tipke so prozorne zaradi backlighta.
Še eno podvprašanje, če naročim na www.electronic4you.si so laptopi prilagojeni nam ali je enako kot če naročim na www.electronic4you.at ?
Kar me muči so njihovi znaki na tipkovnici, kako se sploh razlikujejo od naših tipkovnic? Koliko fizičnih tipk je različnih in ali se da fizično zamenjat tipke, nalepke ne pridejo v poštev zaradi osvetljene tipkovnice. Tipke so prozorne zaradi backlighta.
Še eno podvprašanje, če naročim na www.electronic4you.si so laptopi prilagojeni nam ali je enako kot če naročim na www.electronic4you.at ?
- spremenilo: future_man ()
bluefish ::
DE
vir: WikipediaPri večini fizična menjava posameznih tipk ni možna. Namesto nalepk je opcija graviranje.
Dnevno uporabljam ravno prenosnik z nemško tipkovnico pa nekih težav ni. Poleg očitnih š in č so recimo pogoste tipke, ki se razlikujejo #, + in *, oglati ter zaviti oklepaji, @ ter | in \.
Skratka, se navadiš.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Pri večini fizična menjava posameznih tipk ni možna. Namesto nalepk je opcija graviranje.
Dnevno uporabljam ravno prenosnik z nemško tipkovnico, pa nekih težav ni.
Aw sranje je to, sicer tipkam na pol slepo ampak ti posebni znaki so vsi pomešani, kot programerja me to malo moti..
FTad ::
Nemska tipkovnica je kar dosti podobna slovenski, sploh napram angleski. V glavnem, ne bo pretezko se navaditi.
Pa so kakšne opcije, morda ima katera trgovina možnost prilagoditve tipkovnice? Kako pa je z graviranjem znakov? Cena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EU spletne trgovine - višja cena za slovenskega kupcaOddelek: Kaj kupiti | 5182 (4193) | Mr.B |
» | Nakup LCD TV do 550€Oddelek: Zvok in slika | 1928 (1620) | psytoma |
» | Nov TVOddelek: Kaj kupiti | 3245 (2395) | cikopero |
» | Nakupovanje pri Majdic.atOddelek: Kaj kupiti | 7269 (6651) | odklop |