» »

Nakupovanje pri Majdic.at

Nakupovanje pri Majdic.at

Eagle ::

Torej stvar je taka; Rad bi nabavil mini DV Kamero Panasonic NV-GS 15 EG-S. In sem poslau mail majdiču če bi mi lahko poslali postlagernt na pošto v avstriji pa so mi odgovorili da to ni mogoče, da pa njihovo sestrino podjetje www.electronic4you.at pošilja tudi v slovenijo! Samo te moreš plačat 20% davka, kar pa je spet brezveze.. jaz bi tak najrajši šel tja v Klagenfurt, samo je fora ker kamera pride če naročiš prek interneta 450€, če pa greš v trgovino kupit pa 800€8-O Sem jih tudi vprašo če bi se dalo kak zmenit da bi tja prišo pa plačo 450€ +kao poštnino pa so rekli da to ne gre.. Torej ma kdo kako idejo kak bi kamero dobo po internetni ceni? Thx

boštjan ::

koliko sem jaz stare teme bral,so vsi ki so šli do majdiča,plačali ceno,ki je na netu.baje rečeš,da si slovenec in to je to.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

rzhektor ::

Jst sm lani malo pred 1.majem šel k majdiču kupit dvd in receiver. Sem vprašu zakaj ima vsak izdelek 2 ceni in mi je reku, da se upošteva nižja cena če kupiš prek neta, višja pa če pri njih osebno kupiš (je všteto v ceno še njihovo svetovanje,....). Mislim halo... Kje piše da ne smeš it v trgovino se pozanimat o izdelku, ga sprobat, pol greš pa domov pa prek neta naročiš izdelek po nižji ceni.

Je pa res, kot je že boštjan reku, da imajo kao za slovence posebno ponudbo in ti upoštevajo nižjo ceno plus nek drobiž, tko da ti priporočam da se gor zapeleš. Računi ene 10-20 eurov več, saj tko je blo pred pol leta.

Eagle ::

Hm, možno da so zaj kaj politiko spremenili, ker jaz sn tuji reko da sn iz slovenije pa če bi lahko kupo po internet ceni pa so mi odgovorili da ni to možno.. bi lahko kdo mogoče poklico ko zna vreji nemško pa jih vprašo če se da kak zmenit..?:\

Eagle ::

Heh čudno. Zaj so mi pisali iz sestrinega podjetja majdiča, electronic4you in mi rekli da lahko pridem kamero tja pojn po internet ceni, zraven pa še edino treba plačat 20evrov nekih stroškov.. samo nevem v čem je sploh fora tega sestrinega podjetja če se nahajata v isti prodajalni in vse istokot majdič?

Alexius Heristalski ::

Mogoče so razlogi birokratske narave ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

iration ::

> Zaj so mi pisali iz sestrinega podjetja majdiča, electronic4you in mi rekli da lahko pridem kamero tja pojn po internet ceni, zraven pa še edino treba plačat 20evrov nekih stroškov..

Za ziher si sprinti ta mail.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

odklop ::

Pozdrav!
Torej si dobil kamero po internet ceni + cca 20 EUR. Kje se potem nahaja ta trgovina electronic4you, ker bi tudi jaz sel tja iskat kamero.
Kupil bi pa Sony DCR-HC 17 E (Mini DV) 363,00 eur. LP Bostjan

hunter01 ::

Jaz sem kupil Digitalni fotoaparat Konica-Minolta Dimage Z2. Sem prišel tam reku kaj bi rad, ga vprašal: "Kaj cena je pa online + 20 Eurov??" Je reku da je!! Je on sel na internet pogledal ceno napisal račun z online ceno + 20 Eurov sem plačal vzel pa šel!!!!! Ko sm ga vmes vprašal kak je z teh 20 Eurih, mi je reku da ker sem Slovenc mi dajo po online ceni + neki storški 20 €. Drgače bi mogu pa dat 100 € več ker bi potem mel še pomoč in neke servisne preglede vključene v ceno!!!! Česar pa ne rabim!! tak da ti kr hoj tam pa sam ceno reči pa se bojo strinjali!!!!! Aja bil sem pa v Celovcu!

LP Jerry

odklop ::

Hvala za natancna pojasnila! A gre mogoče kdo v bližnji prihodnosti (drug teden) gor?
Ce mi jo kdo prinese (spotoma) dol mu dam zanjo 400 EUR!
Kamera stane 363 EUR.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: odklop ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni vir za Sennheiser HD-599

Oddelek: Kaj kupiti
81250 (872) yayo
»

EU spletne trgovine - višja cena za slovenskega kupca

Oddelek: Kaj kupiti
294785 (3796) Mr.B
»

nakup LCD TV pri electronic4you

Oddelek: Zvok in slika
79685 (6972) Georgy87
»

Nov TV

Oddelek: Kaj kupiti
183174 (2324) cikopero

Več podobnih tem