Forum » Problemi človeštva » Kdo bo Orbanu rekel NE ?
Kdo bo Orbanu rekel NE ?
Temo vidijo: vsi
WhiteAngel ::
Pejte ven na sonce. Tole so vse skupaj ene race. Enkrat leve, drugič desne. Nisem še slišal, da bi Orban kaj stegoval roke po Avstriji, ker nima za burek. Steguje se po Romuniji, ker je f*cked up država. Z Višegrajci pa potegne skupaj, ko je treba kakšno rečt proti Nemcem, drugače pa za svojo rit skrbi.
Konlov ::
Zmago mu bo že pokazal. Saj je enkrat rekel, da obstajajo slo zemljevidi do Splita skoraj. Bo pa ja en gulaš utišal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Konlov ()
tone31 ::
on je taki klovn da se bo samo pokenjal
orban ze pa tako ima pri nas najvecjo stranko cisto pod kontrolo
orban ze pa tako ima pri nas najvecjo stranko cisto pod kontrolo
vostok_1 ::
Intermarium? Never heard of it.
Sicer sem nedolgo nazaj propagiral podobno idejo.
Namreč slovani nimajo kaj sprejemati krivde za zahodni kolonializem in pustit preselit 1/3 afrike v svoje kraje, kar nam zahodnoevropske države nekako skušajo vturat.
Problem je, ker vzhodnoevropejci often end up pod kakim diktatorjem.
Lahko da bo to tudi neizogibno, saj koronavirus je zgolj prestavil dogajanje, ni ga ustavil. Čez 30 let bo celotno evropsko avtohtono prebivalstvo štelo za eno Nigerijsko provinco. Razen, če bo Gates kaj postoril.
Pa ne mi zdaj težit. Navajam zgolj dejstva. Če vas to užali, ni problem v dejstvih ampak v vas.
Namreč slovani nimajo kaj sprejemati krivde za zahodni kolonializem in pustit preselit 1/3 afrike v svoje kraje, kar nam zahodnoevropske države nekako skušajo vturat.
Lahko da bo to tudi neizogibno, saj koronavirus je zgolj prestavil dogajanje, ni ga ustavil. Čez 30 let bo celotno evropsko avtohtono prebivalstvo štelo za eno Nigerijsko provinco. Razen, če bo Gates kaj postoril.
Pa ne mi zdaj težit. Navajam zgolj dejstva. Če vas to užali, ni problem v dejstvih ampak v vas.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: paket ()
UganiKdo ::
Problem je ponavadi v revezu, ki je tako zablojen, da svoje mnenje poskusa predstavit kot dejstvo.
zmaugy ::
Dunning-Krugerjev učinek @ Wikipedia
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
radmannsdorf ::
Viktor, dobrodošel. Jaz te imam rad. Pridi in si prisvoji, prinesi boljše čase, kajti slabše kot je, ne more biti. Orbi < 3
globoko grlo ::
A bo JJ poplačal Orbanu s tračnicami?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Pa še s čim drugim... Zdaj konkretno z molkom.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
lynxslo5 ::
Tale tema je smešna. Ali ima avtor paranojo in povsod vidi zunanje in notranje sovražnike, kot v času komunizma. Madžarska bi se morala zaplesti v vojno z vsemi sosedami, če bi hotela nazaj ozemlja, ki jih je izgubila pi 1. svet vojni, kar bi bil za Madžarsko samomor. Madžarska manjšina, ki živi v sosednjih državah pa izumira, ker imajo Madžari eno najnižjih rodnosti na svetu, poleg tega pa se asimilirajo in izseljujejo. Za Slovenijo niso nobena nevarnost Madžari, ampak Albanci in Bosanci, ki jih je po slovenskim mestih vsak dan več. Albancev je v Kranju in Velenju že 1/3 prebivalstva in to prirast se je zgodil v času Mira Ceraja in Marjana Šarca.
Drevesce ::
Tale tema je smešna. Ali ima avtor paranojo in povsod vidi zunanje in notranje sovražnike, kot v času komunizma. Madžarska bi se morala zaplesti v vojno z vsemi sosedami, če bi hotela nazaj ozemlja, ki jih je izgubila pi 1. svet vojni, kar bi bil za Madžarsko samomor. Madžarska manjšina, ki živi v sosednjih državah pa izumira, ker imajo Madžari eno najnižjih rodnosti na svetu, poleg tega pa se asimilirajo in izseljujejo. Za Slovenijo niso nobena nevarnost Madžari, ampak Albanci in Bosanci, ki jih je po slovenskim mestih vsak dan več. Albancev je v Kranju in Velenju že 1/3 prebivalstva in to prirast se je zgodil v času Mira Ceraja in Marjana Šarca.
To je res. Je a bilo Velenje od nekdaj dom priseljencev - tudi v času Jugoslavije.
To vseeno ne spremeni dejstva, da je Orban vreden obsojanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Drevesce ()
gruntfürmich ::
Vas skrbi en Madžar, medtem ka CCP kupuje pol sveta .....
eh, glavno da se retardirani slovenčeki imajo za kaj kregat...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
vostok_1 ::
Dunning-Krugerjev učinek @ Wikipedia
Kako enostavno je zgolj kritizirati z osebnimi napadi namesto, da bi podali podkovano protirazlago.
Modi me pogosto obtožujejo, da žalim soforumaše. Bojim se, da imajo narobe, saj v mojih postih zelo poredko nekoga osebno žalim. Zadnjo "grdo" stvar sem rekel Poldiju, pa še to je bolj tko akademska žalitev.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Itak, aneksije sosednjih teritorijev se v 21. stoletju ne morejo zgoditi...oh wait...
Annexation of Crimea by the Russian Federation @ Wikipedia
Na komu, misliš, bo Orban zdravil komplekse svojih neonacijev? Kot vsak bully se bo spravil na tisto najmanjšo in najšibkejšo žtev na igrišču. Trikrat ugibajmo, kdo je to.
Aja, NATO, EU in mednarodni pravni red nas bo zaščitil, sure. Dokler bosta NATO in EU obstajala...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
ferdov ::
Barbika?
Igrać?
Princ Teme?
Bademajster?
Za to moraš biti diplomat, ne biti naučen diplomat
Igrać?
Princ Teme?
Bademajster?
Za to moraš biti diplomat, ne biti naučen diplomat
karafeka ::
Zoran Milanović je lepo odgovoril:
https://pbs.twimg.com/media/EXarSzzUMAM...
Še lepše je, ko hrčki izdajo AKTUALNE karte, kjer je Piranski zaliv njihov... tak da so isto sranje kot ogri.
Edit: ne isti, še hujši so.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Zoran Milanović je lepo odgovoril:
https://pbs.twimg.com/media/EXarSzzUMAM...
Lepo napisano.
komunisti nas lahko resijo
ostali so vsi babe
A nisi trdil, da je JJ komunist? Ne, JJ ne bo nič rešil z Orbanom.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
el_bahattee ::
Tale tema je smešna. Ali ima avtor paranojo in povsod vidi zunanje in notranje sovražnike, kot v času komunizma.Verjetno to in pa paranoja pred JJ, ki ga je seveda hitro vpletel v temo z Orbanom, z namenom, da ga očrni. Skratka pretiravanje in nepotrebno strašenje na obeh frontah.
Come to my center, you enter the winter.
el_bahattee je izjavil:
Tale tema je smešna. Ali ima avtor paranojo in povsod vidi zunanje in notranje sovražnike, kot v času komunizma.Verjetno to in pa paranoja pred JJ, ki ga je seveda hitro vpletel v temo z Orbanom, z namenom, da ga očrni. Skratka pretiravanje in nepotrebno strašenje na obeh frontah.
Luštno, ko te pripadniki obeh strani v full retard modu zmerjajo eni z janšistom, drugi z JJ paranoikom.
To, da naš predsednik vlade ni odreagiral kot bi bilo treba na provokacije tega madžarskega kmetavzarja, je svinjarija prve klase. Vemo tudi zakaj je tako - ker je Orban financiral volilno kampanijo SDS in tisti zmazek od SDS televizije.
SDS se pa sicer dovolj uspešno trudi očrniti samo sebe z idiotskimi twiti, kot je bil tisti Breznikov.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
el_bahattee ::
To, da naš predsednik vlade ni odreagiral kot bi bilo treba na provokacije tega madžarskegaja, je svinjarija prve klase. Vemo tudi zakaj je tako - ker je Orban financiral volilno kampanijo SDS in tisti zmazek od SDS televizije.
SDS se pa sicer dovolj uspešno trudi očrniti samo sebe z idiotskimi twiti, kot je bil tisti Breznikov.
Mislim, da si s tem dokončno potrdil, da imam prav glede tvoje JJ & SDS paranoje. Say no more.
Come to my center, you enter the winter.
m0LN4r ::
S tem ni nic narobe, ce bi se zdruzili nazaj. Bi bili financno bolj zanimivi igralci v Evropi proti Nemcem in Francozom. Pac nebi bil to glih BENELUX, ampak moderni AUHUNSLOCEHSLOROMCROPOLUK
Seveda pod pametnim vodstvom.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
el_bahattee je izjavil:
To, da naš predsednik vlade ni odreagiral kot bi bilo treba na provokacije tega madžarskegaja, je svinjarija prve klase. Vemo tudi zakaj je tako - ker je Orban financiral volilno kampanijo SDS in tisti zmazek od SDS televizije.
Mislim, da si s tem dokončno potrdil, da imam prav glede tvoje JJ & SDS paranoje. Say no more.
Spet šlogaš iz kavne usedline. Don’t quit your day job.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
PS: Pa napačno si me citiral: madžarskega KMETAVZARJA. S tem sem mislil Orbana.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Jezus! Molimo...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Madžarska reforma zakona o delavskih pravicah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26021 (22367) | Vazelin |
⊘ | Volitve po Evropi (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 138798 (109564) | Truga |
⊘ | Kongres SDSOddelek: Problemi človeštva | 10264 (8205) | kuglvinkl |