Forum » Omrežja in internet » Vsaki tedn večji base ping v LoL
Vsaki tedn večji base ping v LoL
belcurina ::
Lepo pozdravljeni,
Iz tedna v teden imam večji ping v igrci league of legends. Pred mescom mi je iz stabilnih 37 ms narasto na konstani base ping 47 ms, danes pa na 57ms. Problem je v tem, da ob vikendih preko igrice služim denar, ko nisem na faksu. 20 pinga je zame že občutna razlika. Sem potegnil dol vpn, da bi retraceno povezavo, povezal sem se z strežnikom v nemčiji, in sem imel približno 38-41 pinga. Kaj bi lahko tukaj bil problem? Sem že pisal telemachu, vendar jih boli kurac.
Iz tedna v teden imam večji ping v igrci league of legends. Pred mescom mi je iz stabilnih 37 ms narasto na konstani base ping 47 ms, danes pa na 57ms. Problem je v tem, da ob vikendih preko igrice služim denar, ko nisem na faksu. 20 pinga je zame že občutna razlika. Sem potegnil dol vpn, da bi retraceno povezavo, povezal sem se z strežnikom v nemčiji, in sem imel približno 38-41 pinga. Kaj bi lahko tukaj bil problem? Sem že pisal telemachu, vendar jih boli kurac.
bombicar ::
Ping statistics for 8.8.8.8: Packets: Sent = 17, Received = 17, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 1ms, Maximum = 3ms, Average = 1ms
Kliči gor naj izdajo ticket na support.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določeno stran ne nalagaOddelek: Omrežja in internet | 1457 (1166) | -LyLy- |
» | Kako masovno pingat?Oddelek: Programiranje | 9061 (7048) | ragezor |
» | Amis internet - pogostost izpadov?Oddelek: Omrežja in internet | 2310 (1140) | ABX |
» | Windows 8.1 že na voljo za MSDN/TechNetOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10847 (7251) | Jst |
» | Wlan router - ODZIVNI ČAS?Oddelek: Kaj kupiti | 1509 (1391) | MaCoFaCo |