» »

jitsi ustavimokorono

jitsi ustavimokorono

MrStein ::

https://ustavimokorono.si/videokonferen...

Ena malenkost za začetek: Po vpisu imena sobe tipka ENTER ne naredi nič.

V konferenci:
- kako se določi ime? Po vstopu mi je dodelilo ime "fdsdsd". Potem sem še nekajkrat ponovil vajo in vsakič mi je dodelilo le "me". Torej si zgleda ne zapomni od prej, od kod potem "fdsdsd" ?
- vpis gesla: med vpisom gesla izgine ves GUI (tisti gumbi naokrog))
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Is looks like you're using a browser we don't support.

Please try again with the latest version of Chrome and Firefox

A samo ta dva browserja sta podprta?

A ni bilo rečeno, da je prednost tega sistema, da ni potrebno nič namestiti in dela preko browserja?
Motiti se je človeško.

Karen ::

Sprememba imena: ko si v sobi gumb spodaj desno (tri vertikalne pikice, najvišja postavka v meniju), ti odpre polje za urejanje imena (nastavitve, profil). Meni dela bp.
Geslo: meni dela normalno vpis.
Tako na pamet bi rekel napačen brskalnik. Meni zadnji FF dela, baje dela normalno tudi Chrome. Pa Jitsi app na Androidu tudi dela, sem preizkusil.
Glede praktične uporabe tega serverja: mi ga uporabljamo za avdiokonferenčne klice (video izključimo ker je trokiral, je pa odvisno od hitrosti najšibkejšega člena... tistemu trokira potem pa vsem lagg-a video - logično). 7-9 userjev, avdio normalno deluje, včeraj imel videokonferenco 5 uporabnikov, s screen sharingom, delovalo bp.
Še največji pain in the ass je ta SW namestiti če si za firewall-om in če nočeš domene ampak IP - če hočeš svoj Jitsi server. Sem izgubil kar nekaj ur branja in preizkušanja, pa mi še ni uspelo.

- vem kako se spremeni, samo me zanima, od kod se privzeta vrednost dobi
- meni pač ne, sem večkrat probal, v vsakem drugem poskusu med vpisom izginejo GUI elementi
- zadnji FF je
Motiti se je človeško.

Karen ::

Ad 1) To pa ne vem, nisem prišel tako daleč z lastno inštalacijo. Domnevam da je na serverju neka default nastavitev pa je nekdo vtipkal "dfgdf" ki je pač priročna za natipkat :-).
Ad 2 in 3) Ne vem kaj bi bilo. Poskusi še v Chrome-u če ga imaš na voljo, ostalo težko rečem kaj bi bilo.

Zgleda da je bolje namestiti desktop aplikacijo: https://github.com/jitsi/jitsi-meet-ele...
Motiti se je človeško.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
25636340 (10807) kow
»

Še dve, to pot resnejši ranljivosti v Zoomu

Oddelek: Novice / Varnost
3612147 (9748) starfotr
»