» »

DHGate narocevanje replik (ap,rolex,patek)

DHGate narocevanje replik (ap,rolex,patek)

mili031 ::

Zivjo. mene pa zanima ce je ze kdo iz tle naroceval iz DHgate replike ur npr.(piguet, rolex, patek itd.) in kako je proslo z carino?
  • poskusil klonirati: mili031 ()

-valvoline- ::

Mene tut zanima kako je pri njih za telefone in ostalo elektroniko. A imajo tax free ali ne.

MIHAc27 ::

Moje izkušnje z fake stvarmi... dokler nima določena firma tukaj v Sloveniji zastopstva in zaposli nekoga da preverja za fake stvarmi, bo šlo vse skozi, pa če 100x piše Fake Rolex gor.

Zdej če imajo zastopstvo se mal zaplete. Lahko zahtevajo uničenje in to je to. Lahko pa zahtevajo tudi, da uničenje plačaš.
Ena od firm z katero sodelujemo, ima taka zastopstva tudi čez, je pa res da jih še nisem uspel vprašati, koliko folka uničenje potem dejansko plača in koliko ne.
Ker če nočeš plačat ostane samo civilna tožba, če se ne motim. Za cca 60€... ne vem če se jim splača.

Drugače, če je kupljeno znotraj EU, ne gre čez carino in tako stvar BP dobiš.

starfotr ::

Dobiš za manj kot 200 eur pri nas dobro uro. Fake nosijo samo prazni ljudje v glavi in v denarnici.

spelardota ::

MIHAc27 je izjavil:

Moje izkušnje z fake stvarmi... dokler nima določena firma tukaj v Sloveniji zastopstva in zaposli nekoga da preverja za fake stvarmi, bo šlo vse skozi, pa če 100x piše Fake Rolex gor.

Zdej če imajo zastopstvo se mal zaplete. Lahko zahtevajo uničenje in to je to. Lahko pa zahtevajo tudi, da uničenje plačaš.
Ena od firm z katero sodelujemo, ima taka zastopstva tudi čez, je pa res da jih še nisem uspel vprašati, koliko folka uničenje potem dejansko plača in koliko ne.
Ker če nočeš plačat ostane samo civilna tožba, če se ne motim. Za cca 60€... ne vem če se jim splača.

Drugače, če je kupljeno znotraj EU, ne gre čez carino in tako stvar BP dobiš.

Nobena civilna tožba jim ne pomaga. Uniče ja ne rabiš plačevati. Ker je dovolj, če že domnevaš, da gre za original a v bistvu ni.
To je samo strašenje folka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kitajska roba in carina/davek (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9125406 (8773) hotlips
»

Zaseg izdelkov na carini + položnica za stroške uničenja (strani: 1 2 3 4 )

19262609 (42055) St235

Kje kupiti fake Beats by dre

71405 (1211) kuglvinkl
»

Carina za nakup ponaredkov! (strani: 1 2 )

8424348 (16350) tomaz88
»

Garancija iz tujine

81310 (1109) damjan1980

Več podobnih tem