» »

Nosni test Covid-19

Nosni test Covid-19

«
1
2

Vazelin ::

Izgleda precej brutalno, če se mene vpraša, po možnosti naletiš še na manj spretnega in ne-nežnega preizkuševalca. Če dobim povabilo za sodelovanje v raziskavi rečem samo hvala lepa.:D Ne predstavljam si, da bi imel neko paličko več cm v nosu.

https://health.ucdavis.edu/coronavirus/...

;((

Je kdo dal tule to že čez, da lahko pove iz prve roke, če je tudi v živo tako barbarsko?

No thanks, Jeff
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
  • spremenilo: Vazelin ()

harvey ::

Ni tako neznosno kot je videti, po pripovedovanju žlahtnika.

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

harvey je izjavil:

Ni tako neznosno kot je videti, po pripovedovanju žlahtnika.

Na tem videu izgleda tako, kot da se bo človek vsak čas sesedel8-O Ful "prijetno" mora bit glede na video. Wtf 0:46 naprej

Oh my. Tale kar na suho rush noter

Tukaj samo malo po nosu povrta

Zgodovina sprememb…

harvey ::

Vazelin je izjavil:

Na tem videu izgleda tako, kot da se bo človek vsak čas sesedel8-O Ful "prijetno" mora bit glede na video. Wtf 0:46 naprej

Za jogije mala šala - sutra neti / hatha joga

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

starfotr ::

Jebote, sami softiči. Večji poseg je, da vam vzamejo kri, kot pa bris.

starfotr je izjavil:

Jebote, sami softiči. Večji poseg je, da vam vzamejo kri, kot pa bris.

Osebno raje vidim, da mi vstavijo tisto debelo cev za transfuzijo v roko, kot tole z nosom:)

Tele videe naj vlada kaže. Bo takoj hitro prazno zunaj :P

Zgodovina sprememb…

mirzad ::

lahko bi dali najprej malo kokaina za povlečt da omrtvi nos

https://mothership.sg/2020/04/singapore...
In tisti ki so pozitivni potem to izvajajo tudi vsak drugi dan.

lahko bi dali najprej malo kokaina za povlečt da omrtvi nos

dejansko res :D

mojsterleo ::

Uf tole pa ne zgleda prijetno. Možakar v posnetku ni bil preveč navdušen.

MeGreat ::

Uf hvala za ta video. Zdaj vem da v javni raziskavi definitivno ne bom sodeloval :D

Horas ::

tudi jaz ne! sem že 2x bil na septoplastiki! groza!
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

c3p0 ::

Kot otroku mi je ORL nekaj rovaril po sinusih, ne ravno nežno. Peklo kot satan še en čas.

A110 ::

Še nihče izmed vas ni nikoli dal brisa? Sam sem kot otrok večkrat moral dati bris. Je neprijetno ampak je hitro konec in ni nič strašnega. Je bil pa nos bolj zoprn kot grlo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A110 ()

Alien123 ::

Jokcate se, da vam vzamejo bris z nosa. Kaj še vam niso jemali brisa za spolne bolezni? Ko vam palčko porinejo v kurc* 5cm noter 8-O

49106 ::

To je nekje do glavce, tukaj ti pa palčko zabije skoraj do ušes.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Alien123 je izjavil:

Jokcate se, da vam vzamejo bris z nosa. Kaj še vam niso jemali brisa za spolne bolezni? Ko vam palčko porinejo v kurc* 5cm noter 8-O

Nisem vedel da to sploh obstaja, da ti vzamejo iz penisa. Še ena stvar torej več, da se pazim spolnih bolezni :P
Za hiv ti vzamejo iz krvi, za nekatere pa kar iz penisa?
Uf tole pa ne zgleda prijetno. Možakar v posnetku ni bil preveč navdušen.

Po eni strani je pa kul, da so dali tak realen video ven, ne da se smeji nek ko v kakšni reklami.>:D

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Sem dal skozi septoplasty in na pregledu ti potisnejo kovinsko palcko not v nos. Malo je neprijetno ampak ni tak hudo. Razn enkrat, ko me je podrgnil s tisto palcko po notranjosti. Me je 2 dni srbelo sredi glave, pa ni variante, da se pocohas, heh :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Anney ::

Res je ta test rahlo neprijeten, vendar nič hudega, boli ne, je pa tak čuden občutek. Pa oči se zelo solzijo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Anney je izjavil:

Res je ta test rahlo neprijeten, vendar nič hudega, boli ne, je pa tak čuden občutek. Pa oči se zelo solzijo.

A to si bil ti osebno na testu?

Vazelin je izjavil:

Anney je izjavil:

A to si bil ti osebno na testu?

Ja.

poweroff ::

Ko vam bodo šli s sondo skozi nos v pljuča, se pa oglašajte.

Mimogrede, tak poseg sem preživel brez hujših posledic. Pa je zdravnik po nesreči celo rahlo zapičil sondo v bronhij.
sudo poweroff

dr_Kosa ::

Ni neka grozno neprijetna zadeva. Celoten postopek traja max 10 sek. Če se preiskovanec ne kremži je to narejeno hitro in neboleče. Do sedaj mi še noben ni pobegnil iz stola, pa sem jih kar nekaj pobrisal. Tudi sam sem poskusil pa res ni noben bav bav.
Če vas je pa strah, da boste v sredo glave dobili čip pa 5G anteno pol pa je to druga pesem. ?

mare_ ::

No, odkrito povedano, jemanje krvi je v primerjavi s tem bistveno bolj prijeten dogodek, ampak je hitro konec ;)

Anney: glede na to da si bil. Bi se udeležil prostovoljne raziskave, če recimo dobiš pošto, da lahko sodeluješ v raziskavi?:D

gtu ::

Me zanima po kakšnem ključu so izbrali teh 1500 ljudi? Da ne bodo slučajno rezultati tako "slabi", da bomo zaprti še do ne vem kdaj :)

poweroff ::

Naključno.

Random sampling. Preberi si kaj na to temo.
sudo poweroff

rabelj5 ::

Vazelin je izjavil:

Anney: glede na to da si bil. Bi se udeležil prostovoljne raziskave, če recimo dobiš pošto, da lahko sodeluješ v raziskavi?:D

Jaz bi se, če bi v primeru, da se izkaže da si že bil okužen, dobil potrdilo da se ne rabiš več držat nobenega od teh butastih ukrepov.

borisk ::

so mi že odvzeli tako bris(2 leti nazaj), nič bolečega, ampak občutek pa res ni prijeten, ampak boli pa ne.

P.S:
aja, na sliki kaže da je palčka za bris trda, meni so delali z mehko..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borisk ()

Glugy ::

Veš kaj če to pomaga strokovnjakom pri boljšemu razumevanju virusa in s tem pri ukrepih da čim boljše gremo čez krizo se takoj javim. Tisto pačko imet globoko se sliši grozno ampak to je kaplja v morje v primerjavi s podatki ki se jih s tem pridobi. Eno minuto neugodja za boljši jutri brez da bi bil jz zarad tega z nekimi negativnimi trajnimi posledicami; ja takoj me lahko javte za to.

krho ::

Alien123 je izjavil:

Ne sem pa dobil cevko do mehurja.. kjer so mi napolnili mehur za slikanje.. Cel teden nisem upal jit scat, k je peklo, sam, da sem mal urina spustil spustil.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

A ni kao urinski kateter neboleč? Vsaj tako pravijo. Jaz sem se to sicer vedno bal, če sem šel na operacijo. Da ne bi mogel lulat čez noč in bi mi potem vstavili tisto cevko čez tiča do mehurja :/

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

A ni kao urinski kateter neboleč? Vsaj tako pravijo. Jaz sem se to sicer vedno bal, če sem šel na operacijo. Da ne bi mogel lulat čez noč in bi mi potem vstavili tisto cevko čez tiča do mehurja :/

Ko ga imaš not oziroma ko se ga jemljem ven ni nič takega. Mogoče rahlo hecen občutek. Za not pa ne vem ker nisem bil buden.

Po eni operaciji vem da sem se matral skoraj do zjutraj, da sem napolnil tisto posodo za urin, da mi niso to vstavljali pred smeno.;((

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Po eni operaciji vem da sem se matral skoraj do zjutraj, da sem napolnil tisto posodo za urin, da mi niso to vstavljali pred smeno.;((

Lahko bi ti dali še ko je držala anestezija :)

Vazelin je izjavil:

Da. Pa tudi cepil bi se takoj, ko bo mogoče, veliko bolje malo praskanja po nosu, kot respirator, ker imam sezonsko astmo (cvetni prah), vem kako je nedihati in hlastati po zraku ( na minuto in ko to potegneš čez celoten dan si na koncu od tega utrujen), veliko bolj neprijetno, kot ta test, katerega je konec v mojem primeru (30s), 15s ena stran 15s druga stran cca.

In prav zaradi tega hlastanja po zraku, sem bil testiran, prej tega nisem imel (razen alergije na brezo), letos je to zame prvič in je veliko huje kot sam test, dokler mi tablete niso prijele. Zdaj sem ok, sam test pa je bil negativen. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

koyotee ::

Verjetno je bolj prijeten od gastro pregleda.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Je, pa tudi urološkega. ;) Tako, da dragi fantje, moški in ostali nič se bati, je dosti drugega težjega v življenju, kot brskanje po noseku, to že vsi znate, samo ne tako globoko. ;) 1.2.3 je mimo.

ampak res bi ti lahko dali malo belega da omrtviči nos in da te spodbudi k želji po testu

nekateri bi se potem testirali tudi večkrat na dan

Matejjjjj ::

Sem dal čez, med prvimi, nič posebnega, zanimiv občutek... boli popolnoma nič. Mogoče dobiš boljšo predstavo kaj je tam zadaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matejjjjj ()

https://www.historyonthenet.com/the-5-m...
Metallic Catheters

Catheters were used in medieval times to relieve painful urinary diseases. Back in those days, there was a lack of antibiotics and a surplus of venereal viruses such as syphilis, so many people suffered from the woes of blocked bladders. The medieval catheter consisted of a metal tube, which was painfully inserted through the urethra, and then into the bladder. When a tube could not enter the bladder of a person, doctors used other equally painful tactics.

Common kidney stone treatment consisted of a physician's assistant sitting on top of you, while you had your legs strapped to your neck. As the assistant held you tightly, the physician would then insert two fingers up your rectum, and press a fist against your pubes until he found a hard pellet that would signal a stone. The stone was then extracted through a person's bladder using a sharp instrument.

;((

FormerUser ::

Do sedaj je privoljenje za testiranje in sodelovanje pri raziskavi dalo samo cca. 1100 ljudi, dobra tretjina, kar lepo kaže kakšne egoistične r*ti so Slovenci.

Ja valda da noben noče, saj so sami minusi. Boli, pa še če ugotovijo da imaš korono ti dva tedna zapora ne uide.

donvito ::

Bi rekel, da je tu bolj prisoten strah pred posegom in ne egoizem. Če pogledaš krvodajalske in razne dobrodelne akcije, potem nismo neki egoisti, se ti ne zdi.

FormerUser je izjavil:

Do sedaj je privoljenje za testiranje in sodelovanje pri raziskavi dalo samo cca. 1100 ljudi, dobra tretjina, kar lepo kaže kakšne egoistične r*ti so Slovenci.

Morda ne bi škodilo, da UKC posname nov video odvzema brisa. Ker ta obstoječ, kjer se unmu skor spipa ne vpliva ravno volje, da se kdo prijavi:P

Tole:

Zgodovina sprememb…

MeGreat je izjavil:

Ja valda da noben noče, saj so sami minusi. Boli, pa še če ugotovijo da imaš korono ti dva tedna zapora ne uide.

lahko bi dali, da če odkrijejo, da si že prebolel, potem zate trenutni ukrepi ne veljajo, bi se ljudje še sami javljali..

Groot ::

rabelj5 je izjavil:

MeGreat je izjavil:

lahko bi dali, da če odkrijejo, da si že prebolel, potem zate trenutni ukrepi ne veljajo, bi se ljudje še sami javljali..

Saj se že sedaj želijo ljudje sami javiti (tudi jaz bi se z veseljem), vendar to razumljivo ne gre skupaj z nameni raziskave (nepristranski vzorec, ki reprezentativno predstavlja populacijo).

če bi pol ko preboliš vsi ukrepi nehali veljat zate, bi se nas veliko zanalašč okužilo..

Pac-Man ::

Vazelin je izjavil:

Če okrevaš na intenzivni je urinski kateter ena prvih stvari, ki jo naredijo ko si koma. Kar IMHO skoraj vedno.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

rokp ::

Vazelin je izjavil:

Ker ta obstoječ, kjer se unmu skor spipa ne vpliva ravno volje, da se kdo prijavi:P

A mi to isti filmcek gledamo? Kaj pa je tako strasnega, ce parkrat pomeziknes pa malo glavo naokrog zasuces? Pocasi bom res se zacel misliti, da ima vostok prav, ko govori o pussy generacijah...

Ni problem toliko bolečina ampak od tega testa kot posameznik nimaš popolnoma nič. Kvečjemu se ti še lahko zgodi, da ugotovijo da imaš korona virus in te bo policija vsak dan preverjala ali si še na domu v karanteni. Hvala lepa za to, naj najdejo druge bedake za test delat.

Ja, če ukrepi ne bi več veljali ko ti dokažejo da si že prebolel potem bi mogoče šel..
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateter

Oddelek: Loža
104200 (1305) Gospod
»

Urolog (strani: 1 2 )