» »

Kuhinjski hladilniki ki imajo ventilator

Kuhinjski hladilniki ki imajo ventilator

mrTwelveTrees ::

Zanima me vaše izkušnje z hladilniki ki imajo ventilatorje, kako z leti to deluje ok ?
Berem da imajo reže skozi katere piha zrak na vsako polico.

Logika mi pravi da se se lahko nabere tudi kakšna "plesen" ali kaj drugega v teh režah, saj to ni možno pucati ? Čeprav ima kao IONzrak itd..

ventilator po vaših izkušnjah pomaga ali tudi ta postane glasen z leti ?

mojsterleo ::

Malo pomaga pri cirkulaciji zraka v hladilniku. Še posebej uporabno je poleti, da hladilnik bolje regulira temperaturo. Če je preveč poln hladilnik ni nekega učinka.
Oddaja minimalno zvoka v normalnem stanju.
Pri nas doma je večinoma izključen ker nismo ugotovili opaznih učinkov. Plesni pa nisem opazil.

mojsterleo je izjavil:

Malo pomaga pri cirkulaciji zraka v hladilniku. Še posebej uporabno je poleti, da hladilnik bolje regulira temperaturo. Če je preveč poln hladilnik ni nekega učinka.
Oddaja minimalno zvoka v normalnem stanju.
Pri nas doma je večinoma izključen ker nismo ugotovili opaznih učinkov. Plesni pa nisem opazil. Zadeva ima verjetno kakšen premaz proti plesnim.

Zgodovina sprememb…

MisterR ::

2x že bil na servisu, ker je zadeva bila nenormalno glasna, prvič so ga zamenjali ker nekaj ni bilo OK, drugič so rekli da ga bodo popravili ampak je problem, ker je nadomestni del plastičen, original pa kovinski, zato je zadeva crknila kar hitro. No, tretjič so morali pripeljati nov hladilnik ampak je po parih mesecih tudi glasen ampak ok, še vsaj dela (pa je druge znamke). Pri hladilniku za 1500€ tega ne pričakuješ.
Naslednji hladilnik bo čim bolj preprost za par 100€ da ga menjam na par let brez sekiranja in prepucavanja o super duper tehnologijah in znamkah.

kixs ::

Imam nekega kombiniranega cca 9 let in ni tezav z ventilatorjem ali kaksno plesnijo...

MisterR je izjavil:

2x že bil na servisu, ker je zadeva bila nenormalno glasna, prvič so ga zamenjali ker nekaj ni bilo OK, drugič so rekli da ga bodo popravili ampak je problem, ker je nadomestni del plastičen, original pa kovinski, zato je zadeva crknila kar hitro. No, tretjič so morali pripeljati nov hladilnik ampak je po parih mesecih tudi glasen ampak ok, še vsaj dela (pa je druge znamke). Pri hladilniku za 1500€ tega ne pričakuješ.
Naslednji hladilnik bo čim bolj preprost za par 100€ da ga menjam na par let brez sekiranja in prepucavanja o super duper tehnologijah in znamkah.

katere firme ?

kixs je izjavil:

Imam nekega kombiniranega cca 9 let in ni tezav z ventilatorjem ali kaksno plesnijo...

katere znamke ?

pegasus ::

Jaz sem enega pomodelaril in ostanke originalnega ventilatorja, ki ga je nemogoče dobiti kot rezervni del, zamenjal z modificiranim zidnim kopalniškim, ki se ga dobi v vsaki štacuni. Dela ko šus.

m0LN4r ::

Nas ne dela ze nevemkako dolgo ne, je pa fajn zasran. Razlike nismo opazli pa smo tak pustil.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

mojsterleo ::

Mi imamo Gorenje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plesen v tuš kabini

Oddelek: Loža
4213654 (11899) louser
»

Plesen na stenah (strani: 1 2 3 4 )

17350649 (29124) Matejjjjj
»

Klobase v naravnem crevu - plesen (strani: 1 2 3 )

11330872 (27194) Unknown_001
»

Plesen v omari

299868 (8348) MatijaZ
»

Rok trajanja...

388716 (7497) Saladin

Več podobnih tem