» »

Bolha.com rant

Bolha.com rant

Half-Saint ::

Mi lahko kdo razloži, kaj se dogaja s portalom Bolha.com? Zdi se, da so tam izgubili vsak stik z realnostjo in se trudijo, da bi naredili stran čim bolj neuporabno. Se vidi, da pri nas ni nobene resne konkurence na tem področju, ker si očitno lahko privoščijo vse možne idiotizme.

Za začetek so ukinili možnost obnovitve večih poteklih oglasov hkrati - moraš vsakega posebej. A ne samo to! Sedaj pri obnovitvi oglasa po defaultu odpre urejanje. Tukaj so dodali še en biser in sicer moraš vnesti še lokacijo (regija, občina, kraj - prej samo kraj) ter klikniti na zemljevid, da določiš približno lokacijo. Vsi trije podatki so že PREDIZPOLNJENI ampak ne moreš naprej, če ne poklikaš še enkrat vsega. Tudi zemljevid se centrira glede na izbrane podatke in kljub temu je potreben še klik na zemljevid. Sedaj pa si predstavljajte, da želiš obnoviti 20+ oglasov. Zabavno, ne?

Drugi idiotizem se pokaže pri brskanju po kategorijah. Recimo, da odprem kategorijo računalništvo. Namesto, da bi se podkategorije izpisale v stolpcu na levi, ti jih servirajo NA VRHU strani in moraš vsakič scrollat mimo kategorij, da prideš do dejanskih oglasov.

Poleg tega nimajo nobenega posluha za nove predloge. Sem jim že večkrat predlagal uvedbo dodatnih podkategorij, pa ne rečejo niti hvala.

Edina uporabna novost je, da obnovljen oglas sedaj skoči na vrh. Prej tega ni bilo.

/rant off
Moj blog: http://onlyageek.blogspot.com

starfotr ::

Žal je vse res. Brez konkurence in totalno nesposobni so.

dripac ::

Nebuloze s strani bolhe so očitno neskončne...
Sem opazil da so mi povrnili že vse izbrisane pogovore na bolhi, od trenutka ko sem se registriral tam (6 let nazaj). Nimam pa niti možnosti brisat :D

Hranijo jih... za koga? :D

c3p0 ::

Prijavi jih, kršenje GDPR.

The Player ::

Half-Saint vse kar si omenil so bili "featureji", ki so bili prisotni še pred obnovo, tako da nič novega.

Zaradi svoje moči na trgu si pa lahko privoščijo ignorantski odnos do svojih strank. Neposlušni do svojih strank so bili tudi prej.

Sicer sem se na nov dizajn bolhe že "navadil", ampak opažam, da nekako vsi oglasniki drug drugega imitirajo oz. sledijo nekim trendom, ki ga je osnoval Letgo.

Tudi pri bivšem letgo in pa prodajkotu ne moreš oglasov aktivirati hkrati (moraš vsakega posebej). Izgleda da je zadaj nek neumen razlog.

Horas ::

tudi sam sem vse opazil ko so spremenili ves portal. ampak sm se navadu in že mam v mezinčku.

BladE_ ::

@Half-Saint, pa imaš res toliko oglasov... Kaj pa recimo prodajaš? Vse kar ti pride pod roke ali imaš res toliko stvari, ki jih ne rabiš?
Akcija - Reakcija

2dark ::

Jaz sm opazil, da je veliko več povpraševanja in prodaje preko fb marketa.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

mojsterleo ::

Še večja glupost je pa ta, da če ne moreš poklikati zemljevida (ali pa se ti ne izriše), oglasa ne moreš objaviti. Super ko hočeš nekaj objaviti na hitro z mobilca...

2dark ::

Da ne omenjamo,da je bolha nepregledna
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Ganon ::

Half-Saint je izjavil:

ampak ne moreš naprej, če ne poklikaš še enkrat vsega. Tudi zemljevid se centrira glede na izbrane podatke in kljub temu je potreben še klik na zemljevid. Sedaj pa si predstavljajte, da želiš obnoviti 20+ oglasov. Zabavno, ne?

Meni tega ni potrebno storiti. Na seznamu poteklih oglasov kliknem "obnovi", odpre se urejanje, na dnu strani kliknem "obnovi oglas" in oglas je objavljen. Brez dodatnega klikanja.

gusto ::

Meni je največja neumnost, da ne morem ločiti fizičnih prodajalcev od trgovin.
Have you tried turning it off and on again?

IL_DIAVOLO ::

Raje peljem na deponijo ali senkam soobcanu, kot pa da bi si vlačil nek nepoznan folk na hof.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letgo zapira Slovensko spletno stran in aplikacijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11036071 (11043) fikus_
»

Je Bolha poginila med operacijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8017589 (7351) FTad
»

letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18537130 (16709) shadeX
»

Slo-tech mali oglasi

Oddelek: Slo-Tech
151451 (945) SaXsIm

Več podobnih tem