Forum » Loža » Follow the sun
Follow the sun
showsover ::
Prilagajate svoj poslovni cas strankam, ki so, recimo, -7 ur glede na CET?
Ni potrebno govoriti o obstojecih postavkah, bolj faktor, ki ga vracunate, ali fiksni pribitek?
Ni potrebno govoriti o obstojecih postavkah, bolj faktor, ki ga vracunate, ali fiksni pribitek?
Invictus ::
Butneš urno postavko, in je to to... Saj poznaš naravo delo iz opisa.
Razni dodatki v tujini niso baš popularni, sploh če se gre za contracting ali freelancing...
Te bodo hitro sterali v 3PMm, če boš hotel neke dodatke na osnovno urno postavko...
Razni dodatki v tujini niso baš popularni, sploh če se gre za contracting ali freelancing...
Te bodo hitro sterali v 3PMm, če boš hotel neke dodatke na osnovno urno postavko...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
c3p0 ::
Ko si sklepal posel si to že vedel in mora biti dogovorjeno v pogodbi.
Da bodo več plačevali samo zato, ker si za njih bogu za hrbtom, jih verjetno ne zanima.
Da bodo več plačevali samo zato, ker si za njih bogu za hrbtom, jih verjetno ne zanima.
Ja, vprasan sem bil, ce sem pripravljen kaj zamakniti, da imamo overlapping vecji od 1 ure.
Ponujeno je bilo, da pridejo nekaj nasproti, da sestanke planirajo v obdobje, ko smo se aktivni v EU.
Lokalni sefici sem povedal, da imam premalo vpogleda v korporativne zadeve same po sebi.
Lahko pa zastopam ekipo proti delivery managerju in product ownerju, kar se pac tehnicnih zadev tice (oracle).
Ampak te stvari presegajo osnovno pogodbo (implementacija), ki se pocasi izteka, zdaj delam se na analizi, planiranju in integraciji.
Ponujeno je bilo, da pridejo nekaj nasproti, da sestanke planirajo v obdobje, ko smo se aktivni v EU.
Lokalni sefici sem povedal, da imam premalo vpogleda v korporativne zadeve same po sebi.
Lahko pa zastopam ekipo proti delivery managerju in product ownerju, kar se pac tehnicnih zadev tice (oracle).
Ampak te stvari presegajo osnovno pogodbo (implementacija), ki se pocasi izteka, zdaj delam se na analizi, planiranju in integraciji.
Hmm, zanimivo, ravnokar me je klical gospod lokalni direktor za podaljsanje pogodbe.
Baje, da je vzpostavljeno zelo mocno zaupanje med lokalno in oddaljeno ekipo in da je se precej stvari v funnelu.
Moram agentko vprasat, koliko je to vredno v (ne)materialnem smislu, tule ste me samo nekaj kurcali. :)
Baje, da je vzpostavljeno zelo mocno zaupanje med lokalno in oddaljeno ekipo in da je se precej stvari v funnelu.
Moram agentko vprasat, koliko je to vredno v (ne)materialnem smislu, tule ste me samo nekaj kurcali. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri obrazložitvi plačilnih list (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11546 (9731) | Lonsarg |
» | Prekomerno delo?Oddelek: Loža | 9712 (5022) | gendale2018 |
» | Dvig urne postavke, Bruto in Neto plača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20405 (18021) | McHusch |
» | Manjša plača (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30074 (22834) | Mato989 |
» | Problem s študentskim delom/plačilomOddelek: Loža | 1438 (1296) | gruntfürmich |