Forum » Programska oprema » MS Office vs G-Suite
MS Office vs G-Suite
uxbal ::
Živjo,
do nedavnega sem imel veliko srečo, da sem preživel dolga leta v enem samem podjetju. Pri delu smo uporabljali G-Suite.
Ker se bo treba malo izpopolniti za čase, ko to vse mine, prosim za info razne administratorje in pisarniško osebje - na katere ponudnike produktivnostnih orodij naletite najpogosteje v delovnih okoljih? Na Googlova ali Microsoftova?
Želim kar doma nadgraditi znanje, pa me zanima ali je investicija v MS Office stran vržen denar, ali pa se je res dobro z njihovimi orodji pobliže spoznati, ker, kot pravim, sem imel izkušnje tako v zasebnem kot poslovnem življenju skoraj izključno z Googlovimi orodji.
Hvala.
do nedavnega sem imel veliko srečo, da sem preživel dolga leta v enem samem podjetju. Pri delu smo uporabljali G-Suite.
Ker se bo treba malo izpopolniti za čase, ko to vse mine, prosim za info razne administratorje in pisarniško osebje - na katere ponudnike produktivnostnih orodij naletite najpogosteje v delovnih okoljih? Na Googlova ali Microsoftova?
Želim kar doma nadgraditi znanje, pa me zanima ali je investicija v MS Office stran vržen denar, ali pa se je res dobro z njihovimi orodji pobliže spoznati, ker, kot pravim, sem imel izkušnje tako v zasebnem kot poslovnem življenju skoraj izključno z Googlovimi orodji.
Hvala.
Dag ::
MS je nekako standard. Nekatera podjetja, ki ne rabijo vseh funkcionalnosti MS Office in se jim zdi škoda zapravljati denar zanj, uporabljajo tudi OpenOffice ali LibreOffice.
G-Suite je vsaj pri nas v corporate svetu bolj eksotika.
G-Suite je vsaj pri nas v corporate svetu bolj eksotika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Outlook in gmailOddelek: Programska oprema | 725 (623) | b3D_950 |
» | Cloud gostovanje e-pošte (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13289 (12127) | c3p0 |
» | Office 365 ali Google G-suiteOddelek: Programska oprema | 4856 (3867) | antrim |
» | Menjava poštnega strežnika in portala za sodelovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2452 (1990) | jukoz |
» | Dropbox Paper konkurira Google DocsOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5333 (4061) | amacar |