Forum » Pomoč in nasveti » Geforce 2 MX 400
Geforce 2 MX 400
Veseljak ::
Imam Geforce 2 MX 400 in sem opazil ko prižgem računalnik se ventilator za hlajenje sploh ne zavrti, ampak ga moram ročno zavrtet pa še to se vrti zelo počas tak da nima nobenga učinka.Sem ga že odšravfal in prah spihal dol, vendar zopet brez učinka.A se je že kdo srečal s takšnim problemom?Za vsak odgovor bi bil zelo vesel.Lp
Dr_M ::
ventilatorji ribajo all the time. mal pobrski po starejsih tema. veliko se govori o tem.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ToniT ::
Kot je napisal Dr_M, se to redno dogaja.
Lahko pa nekaj sprobaš:
Na ventilatorju imaš nalepko, pod katero je skrit ležaj. Tisto nalepko malo odlepi in kani kapljico olja na ležaj. Olje mora biti tisto za šivalne stroje. Meni to večinoma pomaga, ni pa to trajna rešitev.
Lahko pa nekaj sprobaš:
Na ventilatorju imaš nalepko, pod katero je skrit ležaj. Tisto nalepko malo odlepi in kani kapljico olja na ležaj. Olje mora biti tisto za šivalne stroje. Meni to večinoma pomaga, ni pa to trajna rešitev.
Veseljak ::
Grafična je pod garancijo tak da jo bom nesel nazaj.Upam da okvara ventilatorja spada garanciji.
Dr_M ::
na servisu ti bodo v najbolsem primeru zamenal al pa spucal fan...
The reason why most of society hates conservatives and
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 12994 (9138) | BladE_ |
» | računalnik tuliOddelek: Strojna oprema | 3216 (2421) | Pithlit |
» | sleve vs. bale bearingOddelek: Strojna oprema | 2227 (1466) | iro |
» | Močan ropot ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2972 (2637) | mlakar |
» | utisanje ventilatorjev?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1422 (1100) | Smrkc |