» »

Poceni telefon

Poceni telefon

ekran ::

Živjo,

kot je razvidno že iz naslova, iščem neko poceni zamenjavo za trenutni telefon, katerega baterija je praktično povsem odpovedala. Res sem zelo nezahtevna uporabnica - klici, sporočila, morda še malo brskanja po spletu/e-pošta, kakšna aplikacija. Vseeno pa ne bi rada, da se telefon sesuva že med temi osnovnimi opravili, da se baterija takoj izprazni ipd.

Zdaj sem res zelo na hitro zgooglala tole: https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... In se pred tem v par minutah poskušala poučiti, kaj so neki res minimalni standardi. :) Tako da možno, da sem povsem mimo usekala, zato bi prosila za malo pomoči. Se da v tem cenovnem rangu kaj boljšega dobiti? Kako (ne)primeren je ta telefon glede na moje potrebe oziroma zahteve? Hvala že vnaprej.

Han ::

Za osnovna opravila bo v redu, kaj več pa ne. Med oglasi se je danes pojavil Honor 8X za 150 eur, ki je za razred boljši.

Kvinta ::

Najbolj poceni varjanta za telefon znanega proizvajalca je Motorola Moto E5 na nemškem ebayu se prodajajo za 40-50€ novi, za internet, klice in sporočila in pa tu in tam kako aplikacijo je to top zadeva:)

TheBlueOne ::

Jaz Honorja ne bi, ker zna, da mi ne bodo delale googlove zadeve. Pomeni nic youtuba, gmaila, googl maps itn., ce ti ne kdo zadev nahacka na telefon. Honor je budget brand Huaweia. Jaz bi vzel kaj takega:

https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d...

Zgodovina sprememb…

starfotr ::

https://anzet.eu/2020/02/kateri-telefon...

Jaz bi pa priporočil kak Samsung, npr. A50.

anketar ::

https://www.mishop.si/xiaomi-redmi-8-46...

usb-c, fast charge, 5000mha baterija

ekran ::

Najlepša hvala vsem za pomoč. Sem se na koncu za zadnji predlog odločila, torej za Xiaomi Redmi 8. Se mi je zdelo še najboljše razmerje med specifikacijami in ceno za nov telefon v slovenski trgovini (mogoče sicer tema dvema postavkama pripisujem prevelik pomen, ampak nekako vseeno raje ne tvegam). Hvala še enkrat.

anketar ::

poroči, po tednu dni uporabe, kakšen je first hand experience


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4371 372 373 374 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
186683208421 (1920) Djole
»

Kateri USB ključ z kriptiranjem

Oddelek: Kaj kupiti
81049 (811) MrStein
»

Kater poceni telefon?

Oddelek: Kaj kupiti
101976 (1390) maestrog

Več podobnih tem