Forum » Kaj kupiti » HDD za NAS
HDD za NAS
amadej85 ::
Pozdravljeni, nameravam kupit nas za domači + poslovno uporabo. Gledam sisteme na 4 diske. Gledal sem Western Digital Red NAS edition 4TB 133€ oziroma Western Digital trdi disk Red Pro 4TB 210€. Tisi ki se ukvarjate s takšnimi sistemi me zanima, če je smiselno kupit dražji disk razlika je samo v obratih 5400/7000 ter predpomnilnik: 64MB / 128 MB, razlika v ceni pa je očitna. Pri 4 diskih pa še sploh.
Prav tako bi bil vesel kakšnega priporočila za NAS napravo podpirat more cloud, videonadzor ter pretočne vsebine, da lahko preko mreže na tv gledaš filme.
Hvala
Prav tako bi bil vesel kakšnega priporočila za NAS napravo podpirat more cloud, videonadzor ter pretočne vsebine, da lahko preko mreže na tv gledaš filme.
Hvala
bobby ::
Ironwolf Pro serija
glede diska,.. jaz imam pa na freenas vse skupaj ker sem na freenas doma,.. ostale zadeve so mi preveč nahhh,..
glede diska,.. jaz imam pa na freenas vse skupaj ker sem na freenas doma,.. ostale zadeve so mi preveč nahhh,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAS ali DAS ali ... za eksterno shranjevanje podatkovOddelek: Kaj kupiti | 2449 (2349) | levaky |
» | Kateri OS za NAS?Oddelek: Omrežja in internet | 2133 (1696) | AvtoR |
» | Postavitev Gigabit mrežeOddelek: Strojna oprema | 2239 (2161) | tony1 |
» | WD predstavil 4 TB-diskOddelek: Novice / Diski | 5812 (4397) | Lion29 |