» »

Nakup novih slušalk

Nakup novih slušalk

AlexLoow ::

Živijo!
Prosil bi vas samo za nasvet katere brezžične gaming slušalke bi svetovali do 100€?
Na mimovrste sem včeraj kupil Asus Rog Strix za 66€, vendar so mi dokaj neudobne...plus tak material je, da "škripajo" ko premikam glavo (pač ta leather material okol ušes) že z najmanjšim premikom se sliši in to se dogaja direktno pri ušesu, kar je dokaj moteče.
BigBang ima trenutno znižano ceno za G533 (100€), vendar je minus to, ker se lahko uporabljajo samo za PC (imam tudi PS4).
Potem sem videl še Razer Nari Essential za 80€
In pa HyperX Cloud Flight za 100€

Na bolhi pa ni nič pametnega...100€ je pa res neka meja, ki sem pripravljen plačati za slušalke. Brezžične bi pa rad, ker mi grejo kabli že izredno na živce :D

Je kdo uporabljal omenjene slušalke? Ima kdo te Rog Strix...se to "škripanje" preneha s časom ko se nekako "uležejo" na glavo?

scipascapa ::

In zdaj boš te slušalke z odprto embalažo vračal Mimovrste? :p

vzami SONY PLAYSTATION GOLD, ko so v Angliji v akciji po 60EUR, sploh če boš uporabil za oboje.

G533 zgledajo super....

Zgodovina sprememb…

AlexLoow ::

Ja sej jih lahko vrneš :D (vem da je ta virus zdele in bi jih v vsakem primeru za mojo dobro vest obrisal z razkužilnimi robčki)
Slušalke večinoma uporabljam na računalniku (CS Go...kakšen COD), ampak na svete cajte prižgem tudi ps4 :D
G533 me kr mikajo...sam potem vidim cene v drugih državah, ki so po 20-30% ceneje. Ampak pol treba prišteti še garancijo, pa pridem do tega da prišparam 10€, čakam pa 3x dalj časa :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30173811 (16776) Banza
»

Računalnik z Ryzen 5 se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
211777 (1425) A110
»

Problem s CPU taktom - IBM Netvista

Oddelek: Strojna oprema
301508 (1139) zcetrt
»

Dell 6400. Bolje 1024 al 2048 ram-a?