» »

Popusti v času krize, "virusa"

Popusti v času krize, "virusa"

PrihajaNodi ::

Pozdravljeni,

Pričakoval bi kakšna znižanja oblačil sedaj ko so trgovski centri izpraznjeni. Zakaj teh popustov ni?

L.p.
Nodi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
  • zaklenil: AndrejO ()

shadeX ::

Čudno. Jaz se pa sprašujem zakaj ni povišanja cen kvasa, toaletnega papirja, higienskih pripomočkov, itd, glede na to da povpraševanje presega ponudbo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

mirzad ::

shadeX je izjavil:

Čudno. Jaz se pa sprašujem zakaj ni povišanja cen kvasa, toaletnega papirja, higienskih pripomočkov, itd, glede na to da povpraševanje presega ponudbo.

to bi morali omejit št. izdelkov na osebo

starfotr ::

Saj je omejeno. Ko folku zmanjka denarja, nehajo kupovat. Ali pa če zmanjka robe.

Skratka, omejevanje je neumno in brezpredmetno. Ravno tako je neumno brezglavo nakupovanje.

Bobo95 ::

V četrtek 19.3, naj bi bila velika otvoritev novega nakupovalnega centra "Aleja" v Ljubljani. Najbrž bo otvoritev skenslana in bodo padli kakšni popusti.

PreviousUser ::

Bobo95 je izjavil:

V četrtek 19.3, naj bi bila velika otvoritev novega nakupovalnega centra "Aleja" v Ljubljani. Najbrž bo otvoritev skenslana in bodo padli kakšni popusti.

Se pravi trgovine ne bo, popusti pa bodo?

2dark ::

mirzad je izjavil:

shadeX je izjavil:

to bi morali omejit št. izdelkov na osebo

To prihaja. Nič bat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

techfreak :) ::

Joj, upam da so trgovci dovolj pametni, da ne bi sedaj imeli kaksnih znizanj. Vabljenje ljudi na skupna mesta je zadnja stvar, ki si jo zelimo.

techfreak :) je izjavil:

Joj, upam da so trgovci dovolj pametni, da ne bi sedaj imeli kaksnih znizanj. Vabljenje ljudi na skupna mesta je zadnja stvar, ki si jo zelimo.

Lahko dajo popust če kupiš prek neta :)

PreviousUser je izjavil:

Nekje sem prebral, da bi naj trgovino odprli, ampak sama otvoritev bo pa prestavljena.

Bobo95 ::

PreviousUser je izjavil:

Bobo95 je izjavil:

Mislil sem v smislu, da se trgovina odpre, ampak ne bo slovesnega zborovanja :) Ampak najbrž bodo prestavili datum.

Sicer tudi to je malo zgreseno, ze samo odprtje bo privabilo ljudi.

FireSnake ::

mirzad je izjavil:

https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualn...

Kar je ZELO neumno. Mislim, kako težko je naredit ta alkohol za čiščenje?
Jaz ga sicer imam, a ne tako zelo veliko.

Namesto, ko bi ga zastonj talali ga nehajo prodajati.

Kdo je zdaj tu nor?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

imagodei ::

Super,

zdaj ko ni povpraševanja in so popusti, bi se vi hodili drenjat po nakupih?!?!?!

Vam stvari res niso jasne?

2 meseca in pol ste zganjali paniko zaradi virusa, zdaj ko je pa tukaj, bi se pa malo igrali z življenji - verjetno ne s svojimi, ker ste po večini vsi mlajši od 50-60 let; ampak z življenji vaših staršev, starih staršev.

Prostih ventilatorjev za predihavanje kritično obolelih imamo ta hip koliko - 20? Ko bodo kapacitete zasedene, bodo dohtarji to problematiko reševali tako, da starejših ne bodo več priklapljali nanje.

Ampak ne, Nodi, ti kar prosto v trgovine iskat popuste. Saj ti osebno zelo verjetno ne boš končal na britofu.
- Hoc est qui sumus -

Old Spice ::

eVino (15% na vina): https://www.evino.si/

Meni edino zanimivo trenutno :) Sicer pa popusti IMO še pridejo. Ko bo mal večji izpad od prodaje.

Mr.B ::

No se vidi mentalni doseg osebe, ki je odprla doticno temo.

Edini popust bo online nakup, pa se to pod pogojem poslabšanja gospodarske krize.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

PrihajaNodi ::

Ja sam ce poste ne delajo....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kdo hodi na odprtja trgovin?

Oddelek: Loža
161902 (1240) JanK
»

palmanova outlet

4415944 (4369) Isotropic
»

obnovljeni računalniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
185758 (743) a_borlak
»

Drugačen obraz krize (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7514072 (11357) Furbo
»

Samostojni podjetnik kako do denarja (strani: 1 2 )

7220885 (18604) lopov

Več podobnih tem