» »

nf7-s in 4.1 surround

nf7-s in 4.1 surround

webcreator ::

mam naslednji problem.

plato nf7-s 2.0 in pa ta stare creative (cambridge soundworks) 4.1 surround zvočnike (4 sateliti pa woofer). Zdej pa na plati so 3 izhodi za surround, jst mam pa na zvočnikih sam
Front pa Rear činč, tako da mi zadnji zvočniki ne delajo, samo prvi in woofer. Probal sem vse možne kombinacije nastavitev.

Uporabljam onboard audio.
kaj naj?
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

CaqKa ::

če prav razumem ima tvoja plata 3 izhode, zvočniki pa 3 vhode (2x stereo spredaj, 2x zadaj ter en woof)
predlagam da vzameš manual od plate ter pogledaš kam se kateri vtakne.. kolikor vem moreš po barvah noter vštekat (torej enaka barva na enako barvo).
nadalje kolikor spremljam forum sem tudi ugotovil da si nekatere plate delijo/preklaplajo med line in in line out. preveri najprej navodila katere vtiče sploh imaš pa kje so..

nadalje imaš inštalirane driverje za onboard sound?

webcreator ::

|O stari sej vem, da nism glih neki brihtn, sam če bi mel 3 izhode pa 3 vhode bi najbrž pogruntu a? :D Problem je bil k ma plata 3 izhode, zvočniki pa sam 2 činča (front pa rear - pol pa sami porazdelijo na L-R pa sub). Sam sem tud to že zdej porihtu, sam mal sm se mogu z nastavitvam špilat (naštima na 5.1, izklopt center speaker, izklopt LFE channel pa, izklopit dolby digital encoding, če koga tud zanima). Špila tko k treba, čeprau so zvočniki že stari majo kvaliteto zvoka še zmeri bolšo ko Creative 5300 inspire. 100% k jih ma moj cimer (na isti plati testiran).

hvala vseen za poskus pomoči, caqka.
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Genius 5.1 + hitachi zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
214331 (3917) Mattithyahu
»

Katero zvočno in slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti