Forum » Programska oprema » Brezoblačen slovenski SST za hišnega asistenta
Brezoblačen slovenski SST za hišnega asistenta
matijadmin ::
A sploh imamo kakšen brezplačen, odprt in lokalno izvedljiv SST za slovenski jezik? Kolikor sem brskal, nič kar bi lahko vsak hip uporabil s hišnim asistentom, npr. z Mycroftom ali Snipetom in OpenhaHABom.
Mozillin Common Voice je še v povojih (vključujoč slovenski jezik). Če ima kdo čas in željo, lahko pomaga.
Želim 100 %-no brezoblačnega in odprtokodnega hišnega asistenta, ki bi razumel slovensko.
Ideje, predlogi? Sam po svojih zmožnostih pomagam Mozillinemu projektu, a ni videti, da bo to kaj kmalu obrodilo sadove.
Mozillin Common Voice je še v povojih (vključujoč slovenski jezik). Če ima kdo čas in željo, lahko pomaga.
Želim 100 %-no brezoblačnega in odprtokodnega hišnega asistenta, ki bi razumel slovensko.
Ideje, predlogi? Sam po svojih zmožnostih pomagam Mozillinemu projektu, a ni videti, da bo to kaj kmalu obrodilo sadove.
Vrnite nam techno!
- spremenil: matijadmin ()
Gejspodar ::
dunda ::
Verjetno ne, čeprav so eni redkih, ki kakšno zadevo ponujajo tudi zastonj (recimo Termania).
https://www.kacnje.eu
link_up ::
Ah nekoc sem sam iskal za IVR, pa sem na koncu sam se 1x posnel. Za assistenta se je potem samo dosnelo.
In and Out
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski sintetizator govora eBralecOddelek: Programska oprema | 6740 (2928) | Irbis |
» | Glasovno upravljanje telefona v slovenščini - androidOddelek: Mobilne tehnologije | 5842 (5249) | dunda |
» | Slovar slo-ang in ang-sloOddelek: Mobilne tehnologije | 3856 (3573) | dunda |
» | Seznam slovenskih besedOddelek: Programiranje | 7339 (4829) | bubadiop |
» | Presis prevajalni sistemOddelek: Programska oprema | 4106 (3781) | dunda |