» »

TIpkovnica za MMORPG igre

TIpkovnica za MMORPG igre

Meizu ::

Zaradi pomanjkanja casa oz. interesa edina zvrst iger, ki jih se relativno redno igram so MMO zvrsti.

Glede na to, poskusam dobit eno tipkovnico, ki bi bila cimbolj optimizirana za MMO postavitev tipk (predvsem za abilityje).

Gledal sem opcijo, da kupim mis z ogromno knofi vendar mi je ideja precej cudna oz. se nanjo nikakor ne bi zlahka navadil.

Videl sem ze, da obstajajo tipkovnice, ki imajo namesto celotnega layouta bolj poenostavljen layout, s tem da ima okrog "wasd" tipk malo bolj polkrozno postavljene tipke, za lazje doseganje.

Namrec, ce imas pac nek skill, ki ga moras upalit in ga imas nekje na sedmem ali osmem slotu v skillbaru je ta tipka na klasicni tipkovnici precej nedosegljiva brez akrobacij.

Obstaja kaj takega na trgu, pa da ni ravno plastik fantastik, pa da ne stane hkrati 200eur? Doma imam mehanicno redragon tipkovnico za katero sem odstel nekih 60eur pa ima ravno tako aluminijasto ohisje, tipke iz konkretne plastike, ter garancijo na nevem koliko miljonov klikov. Sem imel vzporedno se Razerko, pa ni bilo otipljive razlike, razen seveda cene.

Kaksne ideje? Slisal sem npr. za Steelseries Merc varianto (tiste tipke iz leve strani), ki bi se znale izkazati kot zelo uporabne (kao layout numericnih tipk v manjsih vrstah, a kakor vem model ni vec v proizvodnji, cena je pa glede na brand tudi vprasljiva.

https://www.amazon.com/SteelSeries-Merc...

Kar bi bilo sila hudo bi bil kak tak controler, ki ima samo ta modul, kot na omenjenem modelu, da ne rabim kupovat cele tipkovnice, pa se prakticno bi bilo glede na postavitev rok (da imas obe roki precej blizje skupaj).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Kaj kupiti
2959690198 (5254) Shkorc
»

Kaj se je zgodilo s slovensko tipkovnico?

Oddelek: Znanost in tehnologija
465279 (3613) janig
»

Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )

5213694 (11352) zhigatsey
»

Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )

16050601 (45211) LordPero
»

Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7115169 (13586) 3man

Več podobnih tem