Forum » Pomoč in nasveti » ne gre iz PC naložiti datoteke na android telefon
ne gre iz PC naložiti datoteke na android telefon
pino ::
Imam android telefon Huawei nova plus. Ko sem ga z kablom priključil na usb pc mi je v explorerju lepo pokazalo Huawei nova plus in ko sem kliknil nanj sem videl SD kartico, ki je v telefonu in pa datoteke na samem telefonu.
Sem pa nekaj dni nazaj naložil ponovno winse in sedaj ne pridem - ne vidim več na PC SD kartice in datotek na samem telefonu.
Zazna mi telefom kot zunanji disk in gor vidim telefon kot CD drive (D:)MyCDROM in na njem HiSuite, HiSuite downloader.
Posodobil usb driver za telefon na PC instal Hi suite pa ni haska.
Ima kdo kako rešitev.
Hvala
Sem pa nekaj dni nazaj naložil ponovno winse in sedaj ne pridem - ne vidim več na PC SD kartice in datotek na samem telefonu.
Zazna mi telefom kot zunanji disk in gor vidim telefon kot CD drive (D:)MyCDROM in na njem HiSuite, HiSuite downloader.
Posodobil usb driver za telefon na PC instal Hi suite pa ni haska.
Ima kdo kako rešitev.
Hvala
LP Pino
DeeCoy ::
Na telefonu poišči način povezave USB. Ne vem točno na kaj je treba nastavit ker nimam nobenega androida pri roki..
Na telefonu poišči način povezave USB. Ne vem točno na kaj je treba nastavit ker nimam nobenega androida pri roki..
Sem našel pa odkljukal pa ni nič drugače. Hmm...zanimivo ker telefona nisem nič spreminjal, samo na novo winse naložil.
Po moje je kaj na windowsih narobe.
LP Pino
Desetka se drugače obnaša kot npr. sedmica.
Ma saj je bila prej tudi desetka gor in je delal, sedaj pa........
LP Pino
kuall ::
MyPhoneExplorer namestit na pc in telefon
na telefonu moraš še potrdit, da dovoliš pcju brskat po njem se mi zdi
2 ideji na hitro
na telefonu moraš še potrdit, da dovoliš pcju brskat po njem se mi zdi
2 ideji na hitro
Hvala vsem za pomoč. Ni šlo nič predlaganega. Pa sem šeenkrat naložil win 10 in ekola sedaj pa dela,
Bemtiš, je bilo nepotrebnega truda, no vsaj rešil sem.
Bemtiš, je bilo nepotrebnega truda, no vsaj rešil sem.
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HUAWEI P9Oddelek: Mobilne tehnologije | 11399 (3644) | AnjaNja |
» | HuaweiOddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1642) | AnjaNja |
» | internet iz telefona.na osebni računalnikOddelek: Programska oprema | 1943 (1009) | ttommy |
» | Po instaliranju USB Debug PC ne zazna android napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 2126 (1978) | WinXP |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3303 (2654) | ncc2000 |