Forum » Igre » GTA5 steam in modanje
GTA5 steam in modanje
Jerry000 ::
Nekaj me zanima, GTA5, je kakšna razlika med Online edition in navadnim? Lahko z navadno igro tudi online igram? Druga stvar, kako je steam in modanje? Jayz bi rad nabavil GTA5 in ga seveda modal, mi lahko steam zaklene igro oziroma karkoli zaradi tega? Tretje, če modam igro (singleplayer) in igram online, je online potem brez modov ali upošteva mode katere imam inštalirane?
kitl76 ::
Seveda lahko online igraš. Online edition mislim, da ti zraven poklonijo denar v online načinu pa še par bonbončkov. Glede modov pa si naložiš fivem pa imaš vse tam.
Jerry000 ::
A je online ločen od singleplayer? Torej če imam mode za singleplayer, se ti potem upoštevajo na online tudi?
gregc1 ::
toraj kako je z tem modanjem na online? če bi si nakazal milijonček ali dva? bi kdo opazil? sem opazil da je dosti goljufanja. Občutek je taki kot da nobenega ne banajo... :)
ok. tale gta... vcasih mi louda tudi po 10min. ko grem iz podmornice zna tudi zavlečti oz. v podmornico. včasih vrže iz špila. wtf? je to normalno?
Gagatronix je izjavil:
Ne. Ziher imas gusarsko verzijo.
kako to misliš gusarsko? z epic game sm jo downlovdal in instaliral. ?
me pa tudi zanime če je kdo tako prijazen da mi pomaga narediti heist misije na podmornici .:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 105883 (310) | Gregor459 |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 511302 (10868) | Nesta |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 461717 (28333) | Kayzon |