» »

GTA5 steam in modanje

GTA5 steam in modanje

Jerry000 ::

Nekaj me zanima, GTA5, je kakšna razlika med Online edition in navadnim? Lahko z navadno igro tudi online igram? Druga stvar, kako je steam in modanje? Jayz bi rad nabavil GTA5 in ga seveda modal, mi lahko steam zaklene igro oziroma karkoli zaradi tega? Tretje, če modam igro (singleplayer) in igram online, je online potem brez modov ali upošteva mode katere imam inštalirane?

Kaj res noben ne ve odgovora?

T-h-o-r ::

ne
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

kitl76 ::

Seveda lahko online igraš. Online edition mislim, da ti zraven poklonijo denar v online načinu pa še par bonbončkov. Glede modov pa si naložiš fivem pa imaš vse tam.

HappyPills ::

Modaš lahko singelpalyer. Za online igra ne sme bit modded.

kitl76 ::

na fivem je lahko tudi online.

A je online ločen od singleplayer? Torej če imam mode za singleplayer, se ti potem upoštevajo na online tudi?

gregc1 ::

toraj kako je z tem modanjem na online? če bi si nakazal milijonček ali dva? bi kdo opazil? sem opazil da je dosti goljufanja. Občutek je taki kot da nobenega ne banajo... :)

Zato pa hitro ugotoviš da je GTA online dolgčas :)

Jerry000 je izjavil:

Zato pa hitro ugotoviš da je GTA online dolgčas :)

Ja no.... Pac z kolegom bi igrala. Tako da drugače ne gre. Me pa resno zanima če se da kaj na hitro zaslužiti, ker sem čisto na začetku.

ok. tale gta... vcasih mi louda tudi po 10min. ko grem iz podmornice zna tudi zavlečti oz. v podmornico. včasih vrže iz špila. wtf? je to normalno?

Gagatronix ::

Ne. Ziher imas gusarsko verzijo.

Gagatronix je izjavil:

Ne. Ziher imas gusarsko verzijo.

kako to misliš gusarsko? z epic game sm jo downlovdal in instaliral. ?

me pa tudi zanime če je kdo tako prijazen da mi pomaga narediti heist misije na podmornici .:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
502105883 (310) Gregor459
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3071511302 (10868) Nesta
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390461717 (28333) Kayzon

Več podobnih tem