Forum » Problemi človeštva » Pandemija COVID-19
Pandemija COVID-19
Temo vidijo: vsi
PersonaRuda ::
Za legendarnim Srbom Sinišo Mihajlovićem je resnično težko obdobje. Lani so mu odkrili zahrbtno bolezen, ki pa jo je premagal. Levkemija je preteklost, po številnih kemoterapijah in zdravljenjih se je vrnil v posel, ki ga obožuje - nogomet. Pri Bologni so ga sprejeli z odprtimi rokami in se močno razveselili njegove vrnitve na trenerski stolček, konec avgusta pa je doživel nov šok.
Ko se je vrnil z dopusta, so pri obveznem testiranju na novi koronavirus ugotovili, da je pozitiven. Seveda je moral naravnost v karanteno, svojim varovancem pa se je lahko pridružil na treningih šele po dveh negativnih oddanih testih.
Simptomov bolezni ni imel, ob vrnitvi na treninge pa je povedal: "Po vsem tem, kar sem prestal od julija do januarja, po šestih mesecih boja z levkemijo, treh hospitalizacijah, kemoterapijah in presaditvi kostnega mozga, je bila okužba s koronavirusom, kot da bi popil kozarec vode," je Mihajlović razkril uglednemu italijanskemu športnemu dnevniku Gazzetti in dodal: "Nisem imel nobenih simptomov, ničesar nisem občutil, kar pa ne pomeni, da bolezen ne obstaja." ...
Ko se je vrnil z dopusta, so pri obveznem testiranju na novi koronavirus ugotovili, da je pozitiven. Seveda je moral naravnost v karanteno, svojim varovancem pa se je lahko pridružil na treningih šele po dveh negativnih oddanih testih.
Simptomov bolezni ni imel, ob vrnitvi na treninge pa je povedal: "Po vsem tem, kar sem prestal od julija do januarja, po šestih mesecih boja z levkemijo, treh hospitalizacijah, kemoterapijah in presaditvi kostnega mozga, je bila okužba s koronavirusom, kot da bi popil kozarec vode," je Mihajlović razkril uglednemu italijanskemu športnemu dnevniku Gazzetti in dodal: "Nisem imel nobenih simptomov, ničesar nisem občutil, kar pa ne pomeni, da bolezen ne obstaja." ...
ftzj ::
V četrtek rekordnih 108 okužb. Povečano število okuženih je razlog za zaskrbljenost in ni zgolj posledica povečanega števila testiranj, opozarja dr. Aleš Rozman, član vladne skupine za covid-19.
https://www.24ur.com/novice/korona/v-ce...
Spet zavajanje. Marca je bilo vec okuzb ce gledamo procent okuzenih. Bilo jih je okrog 6,5%. Zdaj ko je kao rekordno stevilo okuzenih je procent 3,9%. Prevec politike in zavajanja. Z bombasticnimi naslovi kao rekordno stevilo okuzenih, sirijo paniko med ljudmi in to se vidi, da ni slucajno, ker to delajo ze dolgo casa. Ne verjamem, da so taksni butlji, da bi to napako delali slucajno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()
Slopek ::
Sem gledal tega Fafangla. Ni mi deloval ok. Zelo neprepričljiv nastop. Ja, lagati je težko.
ftzj ::
Nehajte ze strasit narod s tem virusom.
Primerjava med 3. aprilom in zdaj 11. septembrom 2020
3. April
Stevilo na intenzivni negi 30
Stevilo na respiratorju 26
Danes,11. september
Stevilo na intenzivni negi 5
Stevilo na respiratorju 5
To je vse kar steje in ne hipoteticne okuzbe zdravih oseb brez simptomov. Testirajo z neprimernim testerjem. Taksno zavajanje in delanje panike med ljudmi je ze prevec ocitno.
3. April
Danes,11. september
To je vse kar steje in ne hipoteticne okuzbe zdravih oseb brez simptomov. Testirajo z neprimernim testerjem. Taksno zavajanje in delanje panike med ljudmi je ze prevec ocitno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()
dway ::
Največ se testira preventivno. Brez simptomov. To je izjava prijatelja, ki dela v KC. Tako, da razmerje 3% lahko z malo soli apliciramo na celotno populacijo. Med nami je pač par deset tisoč okuženih, vendar je velika večina teh asimptomatskih. Mnogi sploh ne vedo, da imajo virus v sebi. Mimogrede, PCR test, ki se uporablja NI NAMENJEN V MEDICINSKE NAMENE. To piše na škatli. Ker je nezanesljiv. Reagent reagira na delček RNA od virusa, četudi je ta že davno odmrl. Povrhu vsega, RNA od korone virusa, koron pa poznamo najmanj 20. Toliko samo, da jemljete vse te številke z zrnom soli.
Preberite si to izjavo zgoraj. Komentar se nahaja pod clankom. Mislim, da je povedal resnico.
https://www.24ur.com/novice/korona/v-ce...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dway ()
dexterboy ::
Ah, ti samo svoje tablete vzemi, pa bo takoj bolje.Za prehlad ne rabim tablete, medtem ko histeriki jočete o sodnem dnevu če nas Bil Gejts ne bo piknil s svojo posvečeno vodo. A je v zgodovini človeštva sploh že kdaj prej vladala taka panika kot ji imamo sedaj? Pripadniki "znanosti" ste 1000x hujši od verskih fanatikov
+1
Tisočletja smo ljudje preživeli vse grozote, viruse, vojne, naravne nesreče... Zdej je pa en Covid naredil iz Homo Sapiensa owčko... In taiste ovčke s svojim megetanjem postavljajo ceno človeškemu življenju, ki je sedaj enakovredno ničlo. ali, bolj humano; CANON FUTR! Ja, dejmo nekaj ducat 80+ letnikov ohraniti pri življenju, pa čeprav žrtvujemo celotne generacije mladostnikov... Fenomenalno, res.
Zato ker jemljejo mrtvi dnk virusa, ki ga je telo ze prebolelo. Zato je tudi tolko asimptomatikov.
Zgornji zapis je dokaz, da folk v veliki večini ne pogleda in prebere dlje od prve strani zadetkov na guglu, kaj šele, da bi odprl kakšen link. Sicer je pa wikipedija čisto dovolj...
Na dan so pa že tudi privlekli uradni izgovor za zaprtje kafičev.
V ameriškem Centru za nadzor nad boleznimi (CDC) v študiji ugotavljajo, da je z vidika okužb z novim koronavirusom obiskovanje barov in restavracij veliko bolj nevarno kot nakupi v trgovinah, delo v pisarnah, obiski cerkva ali uporaba javnega prevoza. Študija CDC temelji na pogovorih s 300 osebami po 11 ameriških bolnišnicah v juliju, od katerih je bila polovica po testu okuženih, polovica pa ne.
300 oseb je merodajnih v zgolj 11 bolnicah? Da mene zaslišujejo kje sem bil in s kom sem se družil, bi me zamenjali s Pinokijem ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Še dobro da niso našli orgije, v kateri sem sodeloval.
P.S. Mišljeno je bilo sarkastično.
Ko boš šel naslednjič na swingerparty, obvezno javi še tukaj! Pa čeprav na PM ;)
Telbanc ::
Nehajte ze strasit narod s tem virusom.
3. April
Danes,11. september
Greš na
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats nato na
"Potrjeni primeri po starostnih skupinah"
Klikneš "vse"
In ugotoviš da je bila starostna struktura okuženih popolnoma drugačna. Vsaj trenutno je tako, počasi se bo to spet obrnilo. In takrat bo več bolnice in smrti. Nekaj izkušenj so zdravniki le pridobili, prav tako nova zdravila, tako da smrti ne bo toliko.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Sem se spomnil raznih izsekov iz filmov, pa pomislil na slednje;
ljudje se na "smrtni postelji" (po tem, ko so zboleli ob informaciji da so okuženi, prej pa sploh niso vedeli za okuženost) želijo pokesati za grehe v zameno darovanja premoženja "vsemogočnemu"? Me čudi, da nisem to nikjer zasledil...
ljudje se na "smrtni postelji" (po tem, ko so zboleli ob informaciji da so okuženi, prej pa sploh niso vedeli za okuženost) želijo pokesati za grehe v zameno darovanja premoženja "vsemogočnemu"? Me čudi, da nisem to nikjer zasledil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
;-) ::
Vsaj trenutno je tako, počasi se bo to spet obrnilo. In takrat bo več bolnice in smrti. Nekaj izkušenj so zdravniki le pridobili, prav tako nova zdravila, tako da smrti ne bo toliko.
Torej ti vedeževalec se bo le zgodila apokalipsa in bodo ljudje končno začeli zbolevatvza virusom,...ker zdajle imamo 4 z vročino
nomo ::
Ej samo res kako nekateri težko skrivajo, da jim je DOBER scenarij v resnici slab - ker kaj je huje od COVID? To da nisi imel prav na netu!
Vsaj trenutno je tako, počasi se bo to spet obrnilo. In takrat bo več bolnice in smrti. Nekaj izkušenj so zdravniki le pridobili, prav tako nova zdravila, tako da smrti ne bo toliko.
Torej ti vedeževalec se bo le zgodila apokalipsa in bodo ljudje končno začeli zbolevatvza virusom,...ker zdajle imamo 4 z vročino
Na hrvaškem je danes umrlo 7 ljudi. Vse pride z zamikom.
Machete ::
Ignoriramo dejstvo, da je veliko testov 'casedemičnih' (ja to sem pobral od Pirnata).
Ampak tudi iz okolice so mi ljudje, pozitivni, povedali, da jim je bilo rečeno, da so zadevo preboleli (konkreten primer) 3 mesece nazaj.
Ta družina, ki je bila ta primer naprimer, sploh ni imela simptomov, so pa vsi bili nedavno pozitivni, torej več kot očitno za precej časa nazaj.
Njihovo kri so odvzeli in poslali na Kemijski inštitut.
Torej so te številke pozitivnih ena velika igra interpretacije in 'kategorizacije'.
Je pa gotovo resnica, da se ne zajame veliko ljudi, ki so kužni pa nikoli testirani.
Ampak potem lahko tekamo vsa naslednja leta za ljudmi in jih križ kraž testiramo za vsem mogočim.. ?
Na koncu bi moralo biti edina relevantna številka število covid pozitivnih na intenzivni negi. Vse ostalo je čisto streljanje na tarčo z zavezanimi očmi.
Na Hrvaškem dnevno umre 145 ljudi.
Ampak tudi iz okolice so mi ljudje, pozitivni, povedali, da jim je bilo rečeno, da so zadevo preboleli (konkreten primer) 3 mesece nazaj.
Ta družina, ki je bila ta primer naprimer, sploh ni imela simptomov, so pa vsi bili nedavno pozitivni, torej več kot očitno za precej časa nazaj.
Njihovo kri so odvzeli in poslali na Kemijski inštitut.
Torej so te številke pozitivnih ena velika igra interpretacije in 'kategorizacije'.
Je pa gotovo resnica, da se ne zajame veliko ljudi, ki so kužni pa nikoli testirani.
Ampak potem lahko tekamo vsa naslednja leta za ljudmi in jih križ kraž testiramo za vsem mogočim.. ?
Na koncu bi moralo biti edina relevantna številka število covid pozitivnih na intenzivni negi. Vse ostalo je čisto streljanje na tarčo z zavezanimi očmi.
Na hrvaškem je danes umrlo 7 ljudi. Vse pride z zamikom.
Na Hrvaškem dnevno umre 145 ljudi.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Okapi ::
Ima telebanc čisto prav. Zdaj je prišlo v domove starejših, čez 10-15 dni bodo tudi te številke takšne kot konec marca, začetek aprila.
Dokler bo po 4 folka na intenzivni negi, je vsak ki je ni deležen in je pisan pod smrt za covid19 umorjen.
Ima telebanc čisto prav. Zdaj je prišlo v domove starejših, čez 10-15 dni bodo tudi te številke takšne kot konec marca, začetek aprila.
Piše se Telbanc. Ja no, jaz mislim da tud kronični bolniki radi živijo, mislim tle na hrvate, ki to obvezno navajajo, da pomirijo ljudi. Upam da naši ne bojo to počeli, ko bojo šle številke gor, ker potem se nekak ustvari mnenje, da pač pobira le te. To pa po moje ni človeško. Niti ne prispeva k discipini, recimo k nošenju mask, ker pol "zdravi itak niso ogroženi, ane če pobira sam take".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto...
"Dvije muške osobe preminule su u Zagrebu (1924. i 1931. godište), četiri u Splitu (1943., 1933., 1926., 1943. godište) te jedna ženska osoba u Osijeku (1952. godište). Preminule osobe su imale kronične bolesti i kronična patološka stanja, kažu iz Stožera."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
zasekaroza ::
Kako pa Mariji in Antonu iz dsoja pomaga, da sem jaz zaprt?
Če bi jih res hoteli obvarovati, bi čez poletje uredili, da se dsoje loči od drugih ljudi. Zaposleni bi bili 7 dni v karanteni + negativen test, 3 tedne službe izolirani od ostalih ljudi, 1 teden prosti, 1 teden katantena....
Če bi jih res hoteli obvarovati, bi čez poletje uredili, da se dsoje loči od drugih ljudi. Zaposleni bi bili 7 dni v karanteni + negativen test, 3 tedne službe izolirani od ostalih ljudi, 1 teden prosti, 1 teden katantena....
BlackDeath ::
Vidva sta pa res ena težka kalibra.
Če malo pomisliš vidiš, da je ta tvoja zamisel luknjasta kot švicarski sir. Če bi bili vsi zaposleni v DSO-ju samski, brez otrok in živeli na svojem bi mogoče še šlo, če bi jim dovolj plačal (vsaj dnevnice bi morali plačati - 25€/dan), drugače ne vem kdo bi pristal na takšno finto.
Kaj pa vsi tisti, ki imajo družine, živijo doma s starši ali pa preprosto ne želijo 3 tedne sedeti v stanovanju? Jih boš prisilil? Jih boš odpustil ko že tako ni dovolj kadra? Smejite in upirate se maskam, po drugi strani bi pa v vlogi odločevalcev furali diktaturo.
Maska na Petrolu pa zato da se zniža možnost prenosa okužbe, s tebe na prodajalca ali obratno. Potencialno lahko virus spraviš na gumb avtomata za kafe in okužiš nekoga.
Če malo pomisliš vidiš, da je ta tvoja zamisel luknjasta kot švicarski sir. Če bi bili vsi zaposleni v DSO-ju samski, brez otrok in živeli na svojem bi mogoče še šlo, če bi jim dovolj plačal (vsaj dnevnice bi morali plačati - 25€/dan), drugače ne vem kdo bi pristal na takšno finto.
Kaj pa vsi tisti, ki imajo družine, živijo doma s starši ali pa preprosto ne želijo 3 tedne sedeti v stanovanju? Jih boš prisilil? Jih boš odpustil ko že tako ni dovolj kadra? Smejite in upirate se maskam, po drugi strani bi pa v vlogi odločevalcev furali diktaturo.
Maska na Petrolu pa zato da se zniža možnost prenosa okužbe, s tebe na prodajalca ali obratno. Potencialno lahko virus spraviš na gumb avtomata za kafe in okužiš nekoga.
jernejl ::
Da bo zasekaroza lahko hodil po trgovini brez maske in na gay party v Zrće, bi v zameno za to zaprl starostnike in vse tiste, ki zanje kakorkoli skrbijo.
potencialni virus pleše še 5 ur po zraku...bilo na začetku, potem ovrženo, pa potem spet dano v javnost...za tiste iz DSO, pa ne najdejo rešitve...me zanima kako bodo te stvari urejali zdaj, ko pride jesen, zima in s tem več obolenj...spet bodo prelagali odgovornost...po dosedanjih izkušnjah, bi rekel, da samo na nas.
s1m0n ::
Za DSOje ne bo odgovarja nihče... Kadrovsko so tako ali tako vsi domovi podhranjeni. Dobro vem kako je bilo, ko smo imeli sorodnike v domovih, za smrt enega smo izvedeli 2 dni po tem, ko je umrl (pa še to ne od doma samega).
Pri nepokretnih sta samo dve opciji ali umrejo v domu ali v bolnišnici v obeh primerih bodo.
Pri nepokretnih sta samo dve opciji ali umrejo v domu ali v bolnišnici v obeh primerih bodo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
potencialni virus pleše še 5 ur po zraku...bilo na začetku, potem ovrženo, pa potem spet dano v javnost...za tiste iz DSO, pa ne najdejo rešitve...me zanima kako bodo te stvari urejali zdaj, ko pride jesen, zima in s tem več obolenj...spet bodo prelagali odgovornost...po dosedanjih izkušnjah, bi rekel, da samo na nas.
Ja, dve leti ostane v zraku.
Nič ne bo treba prelagati odgovornosti. Imajo osnovne šole sezname malčkov, ki ne nosijo mask na hodniku!
Ja, dve leti ostane v zraku.
Nič ne bo treba prelagati odgovornosti. Imajo osnovne šole sezname malčkov, ki ne nosijo mask na hodniku!
malčki na hodnikih Dso? aja v šoli...pet ur v zraku, malo prepiha, pa zanese virus v sobe Dso...treba bo šole zapret, ni kaj.
imagodei ::
Tako rekoč uradno so priznali, da je Švedski pristop pravilen.
Predstojnik Centra za nalezljive bolezni v NIJZ-ju Mario Fafangel pa je izpostavil, da se število primerov viša po celi Evropi. Primeri smrti na svetu se bližajo milijonu. Kaj je zdaj drugače glede na marec in april? "Takrat je bilo vse zaprto, zdaj pa poskušamo najti novo pot, da bomo z drugimi ukrepi pustili družbo odprto in plesali z virusom še naprej,
Švedski epidemiologi so že marca pravilno ugotovili, da družbe in gospodarstva ni mogoče ustaviti za tako dolgo, da bi virus iztrebili. Kakor hitro se po zaprtju družba znova odpre, se začne virus hitro širit.
Saj temu noben brihten ne oporeka, ampak v prvem valu je bila stvar drugačna. Morda smo bili vsi skupaj preveč optimistični, ko se je virus enkrat razširil iz Kitajske, je bilo, sploh spričo počasnega odziva, iluzorno pričakovat, da ga bomo zaustavili. Ne glede na to je bilo razmišljanje takrat, da bomo virus zajezili. Naj bo to še tako malo verjetno, je bilo v domeni možnega - če bi se tega po celem svetu lotili enako rigorozno v istem času. Žal vemo, kako različni pristopi so bili. In to potem je jasno, da se virus začne na novo širiti, če se družba spet odpre.
V retrospektivi pa je bilo to seveda metanje denarja proč, natančno zato, ker se nismo globalno lotili tega rigorozno in usklajeno.
- Hoc est qui sumus -
Za pujskovo gripo ste se kaj cepili pa to?
Da, zakaj vprašaš?
Še dobro.. Sem si odahnil, ker sem mislil, da se kdo ni.
BlackDeath je izjavil:
Vidva sta pa res ena težka kalibra.
Ob uporabi dobre opreme lahko v DSO delajo tudi okuženi, če ne bodo vedeli da imajo virus, itak ne bodo vedeli. To je dokazano s to veliko številko testiranj in tem da imajo 4 slovenci trenutno vročino zaradi tega virusa. Še vedno pa ne vidim povezave s tem, da grem v Petrol brez maske.
V DSO imajo itak opremo in se okužba nebo prenašala. Če pa so oni nestrokovni in neznajo ponudit zadostne zaščite pa je njihov problem in ne moj.
zasekaroza je izjavil:
Jaz govorim o zapiranjih in ne o maskah. Maske me ne motijo.
Mene pa, ker z masko ne pomagam nikomur. Spoh če jo nosim večkrat, sam zarad teh bedarij stroškov ne mislim met.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
in neznajo ponudit zadostne zaščite pa je njihov problem in ne moj.
Nasprotno. Če širiš viruse, ki delajo škodo, je to še kako tvoj problem.
Če bi uporabil tvojo logiko, bi lahko tudi jaz vate nekaznovano in svobodno streljal s kalašnikovko in rekel, da je tvoj problem, če se ne znaš ustrezno zaščititi ali zapreti.
Virus zarad katerega so 4 na intenzivni negi z vročino. Nobeden na ventilatorju, 3je so že 14 dni eden je od predvčerajšnjim. Daj nehaj se delat butla :) imamo samo št. Okužb to je vse kaj mamo od tega virusa, zbolet noče nihče
Zaradi streljanja s kalašnikovko jih pri nas umre še manj in še manj jih je na ventilatorju in na intenzivni, pa ti vseeno ne ustreza, da bi bila krivda na tvoji strani, če bi te kdo z njo prerešetal.
Nehaj se delat butla.
Nehaj se delat butla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Komot sprejmem vso odgovornost tega izmisljenega virusa, kalašnik pač ni izmišljen, jaz upam prit kašljat vate, me zanima če ti upaš priti prerešetat :)
Hypathia ::
zasekaroza je izjavil:
Eni smo že na začetku rekli, da bodo Švedi zmagovalci
In ste se zmotili, ker je slovenski model precej boljši od švedskega, ampak seveda ga je treba šimfat, ker Janša, ker Krek... Švedi so v maniri pravih nacijev žrtvovali najranljivejše v imenu blodenj nekega tipa na egotripu. Dosegli pa kaj? Nič. Ne čredne imunosti, četudi bi jo, bi držala samo par mesecev, niti boljše gospodarske situacije. Trenutno imajo malo boljšo epideomološko sliko od sosedov, trenutno, kako bo v prihodnje se pa še ne ve.
Torej za zdaj so zmagali. Isto za prihodnost, na to izmišljotino so imuni-zaenkrat. Kak dolgo tako cepljenje drži nevemo, niti ti, tako da ne govori.
Gospodarstva in ekonomije ne mešat, so edini pametni a smo jih ostali potegnili v to.
Gospodarstva in ekonomije ne mešat, so edini pametni a smo jih ostali potegnili v to.
Hypathia ::
V Postojnski jami odpustili 59 zaposlenih: 'To je skrajen, a nujen ukrep'
https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...
collateral damage...malo bomo odpuščali, ampak ni panike...samo, da smo državljani varni, pa čeprav mnogi s praznimi želodci. Hvala, da tako lepo skrbite za nas.
No, če je 59 odpuščenih razlog za paniko potem pa ta država lahko kar štacuno zapre. Kolikor se spomnim, je večina obiskovalcev iz Azije in teh še kar nekaj časa ne bo, bolj ko bodo mačetke hodile okoli brez nagobčnikov, dlje bo trajalo.
Torej za zdaj so zmagali. Isto za prihodnost, na to izmišljotino so imuni-zaenkrat. Kak dolgo tako cepljenje drži nevemo, niti ti, tako da ne govori.
Zmagali so edino v številu mrtvih, če to šteješ kot uspeh, jaz ga ne. Slovenija ima ob cca. 2 mio prebivalcev 135 koronažrtev, Švedska ob cca. 10 mio 43x več, res odličen uspeh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
https://www.worldometers.info/coronavir...
Napram nam nimajo ne novih primerov ne novih smrti ;) vseeno je kaj ti šteješ kaj ne, v scetu se nič izrednega ne dogaja razen ukrepov ;)
In ja Švedi so svobodni, mi ne če to nič ne šteje se zapri nekam pa ne hodi ven, ker slej kot prej te bo stroka.
Napram nam nimajo ne novih primerov ne novih smrti ;) vseeno je kaj ti šteješ kaj ne, v scetu se nič izrednega ne dogaja razen ukrepov ;)
In ja Švedi so svobodni, mi ne če to nič ne šteje se zapri nekam pa ne hodi ven, ker slej kot prej te bo stroka.
lufthammer ::
Kako pa Mariji in Antonu iz dsoja pomaga, da sem jaz zaprt?
Če si zaprt ti bo pomagal kakšen Donat Mg, ampak ne preveč, pol boš imel pa drisko, kar je še slabše.
Diska pa je prvi znak da imaš koronavirus, tak da moraš na testiranje :) v vsakem primeru si v pm.
Jaz sem sral in cutil nekaj v pljučih pa sem moral na testiranje ker to so znaki. No bil sem tudi v stiku z zdravo okuzeno osebo. In še sem vsak dan. Ker sem človek. In vseeno hodim na obisk babici, dedku, mami, tašči. Ker bom ostal človek ;)
Paničarji pa naj se zaprejo dol.
Paničarji pa naj se zaprejo dol.
elipovina ::
Jaz sem sral in cutil nekaj v pljučih pa sem moral na testiranje ker to so znaki.
Jaz sem mel nekje 14 dni nazaj par dni drisko, bolelo me je grlo, glava in hitreje sem postal zadihan. Trajalo je par dni, razen glavobola ki je trajal nekje 1 teden. Če je to bila korona sem močno razočaran.
Fritz ::
Očitno je pri obeh bolj na možgane udarilo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein
nergac ::
imagodei ::
Komot sprejmem vso odgovornost tega izmisljenega virusa, kalašnik pač ni izmišljen, jaz upam prit kašljat vate, me zanima če ti upaš priti prerešetat :)
Izmišljenega?
Kateremu vzroku potem pripišemo tale porast umrlih glede na dolgoletno povprečje? Chemtrailsom? Aja, letala takrat niso letela. 5G tehnologiji? Škratu Bolfenku?
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()
zasekaroza ::
Daj ta graf za daljše obdobje
Pa še ta nateg. V Birminghamu so 26ega avgusta ponudili vsem prebivalcem brezplačno testiranje (https://www.birmingham.gov.uk/news/arti.... 11ega septembra so zaradi povečanega števila pozitivnih testov spet uvedli lockdown.
Pa še ta nateg. V Birminghamu so 26ega avgusta ponudili vsem prebivalcem brezplačno testiranje (https://www.birmingham.gov.uk/news/arti.... 11ega septembra so zaradi povečanega števila pozitivnih testov spet uvedli lockdown.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zasekaroza ()
dway ::
Izmišljenega?
Kateremu vzroku potem pripišemo tale porast umrlih glede na dolgoletno povprečje? Chemtrailsom? Aja, letala takrat niso letela. 5G tehnologiji? Škratu Bolfenku?
Zdravniki v nemciji pravijo, da do meseca maja je bilo v bolnisnicah zavrnjenih 90 procentov ljudi s kronicnimi oboljenji. Koliko ljudi je umrlo zarad tega? Koliko ljudi umre zarad neprimernih respiratorjev. Zakaj mediji ne pisejo o problematiki v zdravstvu, da telefoni zvonijo v prazno, da pacienti ne morejo do zdravnika, ne morejo do zdravljenja, ker imajo taksna navodila zarad korona ukrepov.
MrStein ::
Daj no, če pa Antonija pravi, da vse dela super, še boljše kot pred COVID!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Fritz ::
Angležem se je popolno odpiranje šol ob precejšnji okuženosti populacije zaradi neumnih odločitev politikov 'odlično' obrestovalo. Trenutno 3,5k novih okužb dnevno in potrjene okužbe v 610 šolah.
Na hrvaškem so po enem tednu+ skoraj konstantnih 200+ novih okužbah dnevno že prišli na 7 mrtvih v enem dnevu.
Vse precej predvidljivo.
Na hrvaškem so po enem tednu+ skoraj konstantnih 200+ novih okužbah dnevno že prišli na 7 mrtvih v enem dnevu.
Vse precej predvidljivo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
A. Einstein
A. Einstein