Forum » Pomoč in nasveti » ABIT IC7 (-G)
ABIT IC7 (-G)
Pro2Type ::
Mene pa neki zanima.
V biosu sm gledal k mas une nastavitve pr advanced chipset kao za grafiko, F1, TURBO PA se ene par. Pa sm probal, da vidim če res pohitri igre, pa katero koli nastavitev sem dal mi ni zagnalo pc-ja oz je zagnal sam v windowse ni pršu
Moja grafična (ATI RADEON 9100 / 64MB) jE TO VZROK?
Hvala
V biosu sm gledal k mas une nastavitve pr advanced chipset kao za grafiko, F1, TURBO PA se ene par. Pa sm probal, da vidim če res pohitri igre, pa katero koli nastavitev sem dal mi ni zagnalo pc-ja oz je zagnal sam v windowse ni pršu
Moja grafična (ATI RADEON 9100 / 64MB) jE TO VZROK?
Hvala
5er--> ::
Te nastavitve so za štimat "skrite" timinge rama na tvoji matični. Grafična tukaj nima nič veze. Računalnik se ti ne zbudi/sesuje zaradi prehudih nastavitev. Pohitritev je pa res-če maš dobre rame in jih s tem bolje izkoristiš.(vklopiš PAT) Če navijaš rajši pusti to izklopljeno->ram se ti bo bolj navil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo grafično ne zazna v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 2204 (1774) | Machete |
» | Sistem zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4923 (4188) | karjolca |
» | Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750Oddelek: Pomoč in nasveti | 2224 (1936) | krneki0001 |
» | A64 2800+ problem z ramomOddelek: Strojna oprema | 1318 (1023) | AnubisOfDoom |
» | Koliko pridobim z Athlon 3200XP/400 FSB?Oddelek: Strojna oprema | 967 (746) | SavoS |