Forum » Mobilne tehnologije » iPhone nasveti
iPhone nasveti
flameir ::
Zanimivo, vidiš na avto / powerbank nisem niti pomislil. Bom moral orenk prečekirat pred naslednjim nakupom. Sicer tudi sam filam čez noč, zdaj ko baterija končno BP zdrži ez dan. Ko sem imel še IP7, sem ga filal tud po dvakrat na dan...
Hvala za info.
Hvala za info.
MrStein ::
Safari.
+ AdGuard
+ AdGuard
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
buttcrack ::
da ne odpiram nove teme...
zadnjih 14 dni se mi dogaja, da ipohne 11 (na zadnjem iosu) slabo samodejno osvetljuje.
telefon miruje kakšno uro, potem pa pride en notification in je svetilnost zelo slaba, tudi, ko ga odklenem. Če ga ugasnem in odklenem pa je spet OK. Je o kakšna znana težava a moram servisu težit?
zadnjih 14 dni se mi dogaja, da ipohne 11 (na zadnjem iosu) slabo samodejno osvetljuje.
telefon miruje kakšno uro, potem pa pride en notification in je svetilnost zelo slaba, tudi, ko ga odklenem. Če ga ugasnem in odklenem pa je spet OK. Je o kakšna znana težava a moram servisu težit?
Eduardo ::
Aktiviram temo zaradi zanimivosti glede posodobitev. Vedno imam ali Samsung ali pa Apple. Trenutno 15 pro, argument za prehod na apple je bil ravno posodobitve. In še sreča, da sem vzel model, ki stane enako kot avto za študenta, ker to je edini, ki bo še posodobljen, ker berem, da goodije iz IOs 18.2 dobi samo pro ostali pa ne.
Kaj je potem Samsung od sedaj naprej v bistvu kralj posodobitev, ker obljublja 4 leta "major updates"? Apple pa še za generacijo nazaj večinoma ne bo dal top featurjev in dela telefone zastarele. Govorim o Apple Intelligence, ki naj bi bil kvazi gamechanger v tem kaj je iPhone. Recimo s21 od moje je b.p. dobil napredne featurje.
Kaj je potem Samsung od sedaj naprej v bistvu kralj posodobitev, ker obljublja 4 leta "major updates"? Apple pa še za generacijo nazaj večinoma ne bo dal top featurjev in dela telefone zastarele. Govorim o Apple Intelligence, ki naj bi bil kvazi gamechanger v tem kaj je iPhone. Recimo s21 od moje je b.p. dobil napredne featurje.
Furbo ::
Ti mešaš posodobitve in nove funkcije.
AI pa Evropejci itak še lep čas ne bomo dobili.
AI pa Evropejci itak še lep čas ne bomo dobili.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
PINki ::
Za nove AI funkcionalnosti naj bi bil hardware prešvoh pa še major selling point jim je za nove modele. Posodobitve še vseeno prihajajo samo ne dobiš vseh featurjev.
Eduardo ::
Naj bi bil prešvoh ja. Oziroma nima ai delčka. Je pač zanimiv shift, da je jasno, da bo iPhone tudi softwarsko prej zastarel. Me prav zanima koliko počasneje bi AI delal na klasičnih jedrih v primerjavi z namenskimi. Me zanima tudi kako jederni del bo to postalo in kako bodo reagirali aplovci, ker imam občutek, da pričakujejo, da bo software updatan bolj temeljito. Recimo ostali menda dajejo AI tudi na dosti starejše napreve, samo menda je bolj počasno.
Machete ::
Zdravo, mogoče bedasto vprašanje. Ima z avtom povožen iphone (mislim da 14) kako vednost? Predvidevam da ne. Se mi zdi da je trenutno elektronsko mrtev, torej se ga ne da brati niti s kablom.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
mojsterleo ::
Včeraj sem dobil na mail reklamo od A1, da podpirajo VoWifi.
Imam iphone 6s (ios 14.6) in iphone X (ios 13.6.1) na A1 naročnino, na nobenem ne najdem opcije za vklop Vowifi. Oba telefona naj bi to podpirala že dalj časa.
Any ideas?
Imam iphone 6s (ios 14.6) in iphone X (ios 13.6.1) na A1 naročnino, na nobenem ne najdem opcije za vklop Vowifi. Oba telefona naj bi to podpirala že dalj časa.
Any ideas?
Odprite Settings in nato izberite Mobile Service.
Če ima naprava več SIM-kartic, izberite ustrezno (pod napisom SIMs).
Izberite Wi-Fi Calling in nato vključite Wi-Fi calling on this iPhone.
Ko je VoWiFi vključen, je v statusni vrstici prikazan napis "Wi-Fi" za napisom imena operaterja.
Ko je VoWiFi vključen, je v statusni vrstici prikazan napis "Wi-Fi" za napisom imena operaterja.
mojsterleo ::
Odprite Settings in nato izberite Mobile Service.
Nikjer ni nobenega Wifi callinga....
Pri Telekomu si ga moral najprej vklopiti pri operaterju, ne vem kako je drugje. Če si ga že vklopil pri operaterju, morda poiskusi ponovno zagnati telefon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Dober dan ::
Kaj je tako kul pri VoWifi? Sam sem ga izklopil, ker se je sogovornik vedno pritoževal, da me ne sliši dobro..
PINki ::
Če si na območju brez ali pa z zelo slabim signalom ter tujina (npr. BIH) kjer prek wifija kličeš normalno kot da si v Sloveniji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prehod na iOSOddelek: Mobilne tehnologije | 3032 (2511) | hojnikb |
» | iphone se 2020? ja/ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16957 (11081) | billy |
» | Zevajoča luknja v Mail aplikaciji na iPhonihOddelek: Novice / Varnost | 5969 (3191) | MrStein |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27303 (24118) | Mavrik |