Forum » Mobilne tehnologije » Huawei P9 EMUI update (4.1 > 5.x)
Huawei P9 EMUI update (4.1 > 5.x)
drJaser ::
zdravo, je komu od vas (imetnikov P9) uspelo nadgraditi EMUI iz tovarniško vgrajenega 4.1 na verzijo 5 (ali višje) ..
zanima me kateri firmware ste uporabili in na kaj je treba biti pozoren pri nadgradnji..
hvala in LP
zanima me kateri firmware ste uporabili in na kaj je treba biti pozoren pri nadgradnji..
hvala in LP
Domobrancek ::
Ja, če je update na voljo greš samo pod nastavitve tam poiščeš posodobitve sistema (software update) klikneš na preveri za posodobitve (check for updates) pa bi ti moralo najdt zadnjo verzijo za tvoj fon. Drugače pa mislim, da so zgoraj desno 3 pikice oz. kolešček na katerega pritisneš in nato piše nekaj v smeri: Download latest full package (ne vem, kako bi se to prevedlo v SLO. Lahko doma preverim na Honor 8. Na p20pro te opcije ni več..). Klikneš na to pa ti bi moralo posodobit.
drJaser ::
hvala za odgovor.. sem že sprobaval..pravi "No Updates" ..
čeprav iz raznih forumov vem, da so v tujini že davno imetniki istega telefona dobili avtomatski Upgrade (EMUI na 5 in OS na Android 7.0)
thx enivej..
čeprav iz raznih forumov vem, da so v tujini že davno imetniki istega telefona dobili avtomatski Upgrade (EMUI na 5 in OS na Android 7.0)
thx enivej..
Domobrancek ::
A si probal pritisnit zgoraj desno in dat download latest full package? Tako sem jst posodobil Honorja 8 na zadnjo verzijo takrat, če se ne motim..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Android Oreo je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20902 (14244) | FTad |
» | Huawei P10 vs Mate P10 LiteOddelek: Mobilne tehnologije | 3653 (3254) | Ganon |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37103 (20155) | BOCo. |
» | Dilema: Honor 7 lite ali Huawei P9 liteOddelek: Mobilne tehnologije | 6015 (5509) | Domobrancek |