» »

Torrent invite mojblink

Torrent invite mojblink

Temo vidijo: vsi
««
36 / 54
»»

Mato989 ::

The Reaper je izjavil:

Točno tako "zakaj bi?" Priložnostni zaslužkar dokler te tam ne dobijo.
Eni mamo ne boš verjel celo seedboxe ti pa ugansni to tvojo škatlo, da boš nekaj prišparalo.

Biti priložnostni zaslužkar je samo dobra ekonomska pismenost... =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

The Reaper ::

Te najdemo tam boš dobil za tečaj pismenosti.

somethingnew ::

Dajte no, nihče ne kupuje teh povabil in odkritno ni gor ničesar za kar bi bilo vredno plačevati.

The Reaper je izjavil:

Te najdemo tam boš dobil za tečaj pismenosti.

Resnično si jokica...

Sploh kjerkoli v pravilih piše da ne smeš prodajat povabil? Me res zanima...

Kaj ko bi se Patris veljaki raje kot banali one ki morebiti prodajajo, odprli portal za registracijo pa ne bi noben mogel prodat.

To pa ne, raje igrat palico kot korenček... kot vlada, iste opice.

OK.d ::

Mato989 je izjavil:

The Reaper je izjavil:

Še enkrat upam, da ni kdo tolk trapast da bi kupoval povabilo.. Če pa kater kupi naj na mblinku javi staffu jih ta ziher več ne bo prodajal. Žicanje denarja za nekaj kar si dobil brezplačno moraš bit pa res podno.

Dam povabilo vsakemu, ki se mi javi na ZS in napiše za kaj potrebuje....

Če je možno ne kak banan/pa dvojni računi na blinku pol se pa še hoče registrirat z istim IP jem. Če vas je pri hiši več pa nažalost ne, al si pa omislite dinamični IP sam bo problem s sejanjem.

To sploh nisi dobil brezplačno... to dobiš preko tega da ti SEJEš, torej plačaš elektriko, del interneta itd... tehnično gledano povabila niso zastojn!!!!

Pa potem odšteješ materijal, katerega si dol potegnil in si potem na nuli;)
LPOK.d

@OK.d :)

Horas ::

OK.d je izjavil:

Mato989 je izjavil:

The Reaper je izjavil:

Še enkrat upam, da ni kdo tolk trapast da bi kupoval povabilo.. Če pa kater kupi naj na mblinku javi staffu jih ta ziher več ne bo prodajal. Žicanje denarja za nekaj kar si dobil brezplačno moraš bit pa res podno.

Če je možno ne kak banan/pa dvojni računi na blinku pol se pa še hoče registrirat z istim IP jem. Če vas je pri hiši več pa nažalost ne, al si pa omislite dinamični IP sam bo problem s sejanjem.

To sploh nisi dobil brezplačno... to dobiš preko tega da ti SEJEš, torej plačaš elektriko, del interneta itd... tehnično gledano povabila niso zastojn!!!!

točno to, glede na to kolk koštajo dvdji, filmi, igrice... kino vstopnice...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

@Mato dada izjave nekoga ko prosjači za eur.
Pridi na klepet pa vprašaj... da se te rešimo.

OK.d je izjavil:

Mato989 je izjavil:

The Reaper je izjavil:

Ni nujno, lahko sejem veliko dalj časa kot je cena filma.... ali igre ali programa ;)

The Reaper je izjavil:

@Mato dada izjave nekoga ko prosjači za eur.
Pridi na klepet pa vprašaj... da se te rešimo.

Pokaži mi pravilo da je prepovedano prodajat invite ki jih KUPIŠ v TRGOVINI MOJBLINK s točkami

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Pridi vprašaj tule https://www.mojblink.si/klepet
Je pa debata brezpredmetna dokler bomo podarjal kode tule ti NE boš nič naberačil.

Zgodovina sprememb…

Ne bom, dokler mi ne pokažeš pravila

Zakaj ne odprejo registracij, pa ne bo mogel noben več nič prodat.

Pa sam nisem nič prodal niti nočem, samo jamrači ki zaklepajo registracije pol pa jamrajo nad nekom ki bi rad zaslužil ste pač epski.

DonDiego ::

Mato989 isto kot bi na ipt rantal zakaj ne odprejo registracij
let me see cuda folka dvojni racuni razna horda ki ne spostuje osvnovnih pravil sej vem boli vas xd

DonDiego je izjavil:

let me see cuda folka dvojni racuni razna horda ki ne spostuje osvnovnih pravil sej vem boli vas xd

točno tako

Mato989 je izjavil:

Pa sam nisem nič prodal niti nočem, samo jamrači ki zaklepajo registracije pol pa jamrajo nad nekom ki bi rad zaslužil ste pač epski.

V eni sapi v drugi pod črto pa žicanje za denar.

Zgodovina sprememb…

NejcSSD ::

Daniel je izjavil:

Dve uporabniški imeni z istega IP sta BAN. Torej kjer imajo več računalnikov pri hiši je hitro težava.

Ja, se pa te zadeve potem z osebjem razščisti in s končnim uporabnikom, da se odloči katerega izmed dveh bo fural naprej ali pa ustrezno razjasni da gre za 2. profil ki ga uporablja nek drug sorodnik na isti lokaciji.
Sploh ni pene in se da vse zmenit. Nedolgo tega sem reševal ta problem za kolega
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Tudi jaz pa je šlo skoz... :)

rand1 ::

Imam 3 povabila, na zs naj pišejo samo tisti ki znajo nastavit port forwarding.

DonDiego je izjavil:

In zakaj potem omejene dobrine ne bi smel prodat.... Ce je povprasevanje noro recimo osebje noce odpret registracij pol pa folk naj kupi

rand1 ::

Delil sem vsa 3 vabila, trenutno nimam več točk za nova, tako da prosim ne pišite več. Bom še napisal ko bom imel spet vabila.

Mam tolko točk, da lahko vsem, ki me kontaktirate na ZS dam dostop do blinka ne nasedajte oderuhom tule.

mungo2890 ::

Mato989 je izjavil:

DonDiego je izjavil:

In zakaj potem omejene dobrine ne bi smel prodat.... Ce je povprasevanje noro recimo osebje noce odpret registracij pol pa folk naj kupi

Zakaj pa naj bi folk to kupoval če lahko dobi zastonj
samo mal se je treba potrudit
na te fore..rabim vabilo za blink..hvala
jaz ne padam

če se nisi zmožen potrudit saj dva ali tri stavke ..kaj pa kako..pol j**i ga

mungo2890 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

DonDiego je izjavil:

Zakaj pa naj bi folk to kupoval če lahko dobi zastonj
samo mal se je treba potrudit
na te fore..rabim vabilo za blink..hvala
jaz ne padam

če se nisi zmožen potrudit saj dva ali tri stavke ..kaj pa kako..pol j**i ga

Gre se za to da ce nekdo hoce kupit zakaj ne bi smel

Osebje partisa to preko closed registracij podpira

ehe partis je samo še hrček rajko..samo denarčke fehta

nisem reku da ne sme kupovat

sem pa reku , da ni potrebe po kupovanju..zato ne vidim smisla da bi kdo kupoval vabila..lepa prošnja in to je to

in zapomni(te) si:

Star pregovor pravi,
lepa beseda lepo mesto najde
:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mungo2890 ()

Nejkoy ::

Imam še 2 povabili kdor želi.

itsrok ::

jaz bi prosil za povabilo :)

Kok bi ti mel accountov? Vsake pol leta drugega?

itsrok ::

dejansko nikoli še nisem aktiviral nobene kode..ker ne spremljam redno portala.
Sem bil na partisu oz. sem na partisu, vendar vsakič ko je bil offline sem napisal sporočilp, ko sem pogledal čez nekaj tednov kode niso bile več aktivne..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: itsrok ()

Namig, nekaj kod, ki sem jih prilepil je še neuporabljenih

GregaJ ::

somethingnew je izjavil:

Ok našel te invite. Še 2 zaenkrat kdo rabi, ZS.

Lepo prosim še eno invite kodo za Mojblink, lahko na comfin.sp@gmail.com. Najlepša hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GregaJ ()

NejcSSD je izjavil:

Kok bi ti mel accountov? Vsake pol leta drugega?

Tud jaz sem opazil, da se kar nekaj kod ki jih potalam ne aktivira, dajte no... Da pridete do kode boste pa mene na ZS kontaktirali ne vem od kje vam ideja, da bom jaz vas po netu iskal. Vprašat se morate samo kdo rabi jaz al....

Zgodovina sprememb…

Evo malo sem radodaren, nekaj kod za resne. Če nisi resen škoda unovčevat, dobiš BAN in to je to. Z vsakim naslednjim poskusom spet.

Iščejo KVALITETO in ne KVANTITETO, Hit and runnerji obvoz imate public trackerje kjer lahko kradete po mili volji.

Kaj pomeni biti RESEN ker H&R sistem deluje!:
- sejanje 1:1 ali 96ur, ni izgovora slaba linija ker lahko sejete 96ur, tudi v razmakih¨
- seje se tudi FREELEECH torrente, to samo pomeni da download ne šteje oz. vam kvari razmerje
- ustrezen odjemalec, naprimer qbittorrent, fiksen port in nastavljen port forwarding oziroma urejena povezljivost
- za vse nasvete pri reševanju težav oz vprašanj se obrnite na mojblink klepet

donvito ::

da bo lažje.

fd07fd06395cf25d7196b6471c1817a4
6a544aa61a3bfa37b8d14a6d9d91daad
84361cded97c65f2d01192c50e7dd1ce
47325bf41c9dcb72a62752fala197fc5
fc68eb432daa081dfeaf50907918ca06
867df5f4746d17715575b0835ec87904
b74ade3d4b17b5ac80d4c88b425c1760
c87ebe56b3111eec80b389816e61f693

apez ::

Lepo prosim za invite kodo za Mojblink

slavko7 ::

Lahko prosim še 1x za invcode na zasebca. Vnaprej hvala :)

mare92 ::

Sem sprobal, vse kode so izgleda porabljene.
Tudi jaz bi prosil za invite, če se da v ZS. Linijo imam hitro & na NAS-u sejem 24/7. Hvala ?

matejledinek ::

Jap, vse so že porabljene.

Prosim za invite, če je še možno... sej drugače potegnem vse iz rarbg, edino kakšna slosinh za otroke bi pa blo fajn met na dosegu :)

The Reaper je izjavil:

Moj ZS boste pa ja najdli...

Imam še cca 400 povabil tako da kar pogumno :D

Zgodovina sprememb…

Nejkoy ::

dc5da6599526399aca6dec6607973723
d74dc6a5360ff998c6eedfecc2091fda

mare92 ::

Nejkoy je izjavil:

dc5da6599526399aca6dec6607973723
d74dc6a5360ff998c6eedfecc2091fda

Hvala ti!

Horas ::

The Reaper je izjavil:

The Reaper je izjavil:

400?? od kod
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

PersonaRuda ::

Horas je izjavil:

The Reaper je izjavil:

The Reaper je izjavil:

400?? od kod

Trol račun.
The Reaper - Čas prve prijave: 16.04.2023
5 dni star račun - 43 komentarjev - teme, kjer sodeluje: Mojblink, Partis. Trola na polno celi forum. ;)

STATISTIKA
Naložil: 76.425 TB
Prenesel: 915.44 GB
Karma točke: 1.219.234
Točke sproti menjavam za povabila je pa možno, da bo povabil nekaj manj ker ob registraciji vsem, ki uporabijo mojo kodo podarim še nekaj točk.
A lahko tako al koga moti ?

Zgodovina sprememb…

yabuk ::

Imel sem razmerje vec kot 2,8; nalozil skupno več kot 1TB, naredil sem verjetno en ali dva pekrska (brisal torr po downloadu) in dobil permaban. Tko da jebes vse staro sejanje.
Pri registraciji sedaj jasno pisejo navodila.
Ocitno imajo res nicelno toleranco, tako da ne vlagajte prevec v svoj racun, ker se hitro zmotis. Moras res dobro sledit. Drugace BAN.

Aja se to. Sicer sem pred kratkim prisel v racun, ampak nisem imel pravic za DL. Ker mi njihov kontaktni obrazec ni delal (ni bilo mogoce vnesti teksta), sem napisal pod "prosnje za torr ent" in potem sem dobil ban :).
Sicer pa je prosnja za torent fina funkcija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yabuk ()

yabuk je izjavil:

Imel sem razmerje vec kot 2,8; nalozil skupno več kot 1TB, naredil sem verjetno en ali dva pekrska (brisal torr po downloadu) in dobil permaban. Tko da jebes vse staro sejanje.
Ocitno imajo res nicelno toleranco, tako da ne vlagajte prevec v svoj racun, ker se hitro zmotis. Moras res dobro sledit. Drugace BAN.

Aja se to. Sicer sem pred kratkim prisel v racun, ampak nisem imel pravic za DL. Ker mi njihov kontaktni obrazec ni delal (ni bilo mogoce vnesti teksta), sem napisal pod "prosnje za torr ent" in potem sem dobil ban :).

Tole pa močno dvomim, da je blo čist tako, vrjetno si bil v klepetu nesramen ali pa koga kam poslal, pa si dobil ban..lahko vprašaš en kup uporabnikov ko niso imel pravic DL, pa se je z normalno besedo vse lepo rešil. Seveda pa je treba odsejat tudi stare torente. Sej vem kaj je blo..prvič, ko ni blo partisa ..vsi na mojblink..pol pa ko je nazaj kao pršu pa ko j*** blink..zdej je pa treba stare grehe za nazaj prvo poštimat.
Vsi ko so to storil nimajo nobenih problemov, pomoč je pa tudi vedno pri roki ( sekundo po sporočilu pa se ne bo nihče nazaj javil)..treba mal potrplenja pa gre..

Sem že zgoraj enkrat napisal..pa ponovimo (to velja tudi v resničnem živlenju)

Lepa beseda lepo mesto najde,
lepa beseda lepo mesto najde,
lepa beseda lepo mesto najde.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mungo2890 ()

http://www.mojblink.si/login

a85b455f99f063c367a4a335e97c81f5
b5b5c1753037587dbbba1d292d5a4fb3
8206039e939fea14e7f4ab2f1659c692
f5f08ca6ac297b31eef79a2148598589
875a04273243718fca58681f5a7f091d
83b991dd15d5a56e9c1c7a7f1b37a1fe
56ca854ed1d7a8864992cd7283d6e6a1
8945022bb510c5e6fe0f518490dd69d8
0c5ef74ea050586116c3fe12f3677427
511458d5fab227bde6a65621f1b36a7b

Pred uporabo zaželjeno prebrat: http://www.mojblink.si/Pravila

@The Reaper - se ti iz dna srca opravičujem, da sem te označil za nekaj kar nisi. Sram me je lahko! :8)

Ah daj no
 https://i.postimg.cc/cCZ76fMz/zivjeli.gif

https://i.postimg.cc/cCZ76fMz/zivjeli.gif

reši vse težave.
Zvečer pogledam če kod zmanjka...
lp

joman ::

@The Reaper-Hvala

yabuk ::

mungo2890 je izjavil:

yabuk je izjavil:

Tole pa močno dvomim, da je blo čist tako, vrjetno si bil v klepetu nesramen ali pa koga kam poslal, pa si dobil ban..lahko vprašaš en kup uporabnikov ko niso imel pravic DL, pa se je z normalno besedo vse lepo rešil. Seveda pa je treba odsejat tudi stare torente. Sej vem kaj je blo..prvič, ko ni blo partisa ..vsi na mojblink..pol pa ko je nazaj kao pršu pa ko j*** blink..zdej je pa treba stare grehe za nazaj prvo poštimat.
Vsi ko so to storil nimajo nobenih problemov, pomoč je pa tudi vedno pri roki ( sekundo po sporočilu pa se ne bo nihče nazaj javil)..treba mal potrplenja pa gre..

Sem že zgoraj enkrat napisal..pa ponovimo (to velja tudi v resničnem živlenju)

Lepa beseda lepo mesto najde,
lepa beseda lepo mesto najde.

Nisem rekel jebes blink, ker fantje so dobri, delajo in se trudijo, zato jih je potrebno podpret. Rekel sem jebes preteklo sejanje, s cimer sem zelel reci, da je slo v ta racun veliko ur sejanja, prizganega racunalnika in to. In razlog tudi ni bil da sem koga kam posiljal.

Skratka @the reaper, bom probal kaksno tvojo kodo in gremo od novega. Hvala
««
36 / 54
»»