» »

Torrent invite mojblink

Torrent invite mojblink

Temo vidijo: vsi
««
28 / 55
»»

aiken ::

Zdaj pa je šla prijava skozi, na drugem računalniku :)
In hvala darovalcu invita.

Nika1 ::

Ima še kdo prost invite za mojblink.si?
Prosim v ZS

Ed Wood ::

Daj naj se me kdo usmili... rabil bi invite za mojblink.si. Upoštevam zahteve na trackerju, seedam, ne težim in ne delam bedarij!
Prosim na ZS. Thx ;)

toscana ::

Pozdravljeni,
sem nova, ima mogoče kdo povabilo za mojblink.si?
Najlepša hvala

Horas ::

donvito je izjavil:

Heineken je izjavil:

Najboljše,da ukinejo vse ali prepovedo piratstvo kot je Mojblink in Partis nič zato jaz imam tako Kino vsebino na NEO Telekom hehe.Lp

Aja, zdej ko ti ne moreš gor, naj se pa kar prepove, ukine? >:D Hehe, a ne.

:))
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

nota ::

Tudi jaz potrebujem invite za mojblink.si :)
prosim v ZS

embasss ::

Pozdravljeni

Lepo prosim za invite na mojblink

Hvala

Manca_vrec ::

Ojla, Jaz tud prosim če mi lahko nekdo pošlje povabilo.

tinx ::

Jaz se tudi priporočam za povabilo. Partis me je žal prisilil v to :(

Manca_vrec ::

Prosim povabilo, se bom zelo lepo oddolžila ;)

cebelar123 ::

Se ze ve zakaj ne deluje login tudi ce imas invite?

somethingnew ::

Mogoče še ni potrjen?

cebelar123 ::

somethingnew je izjavil:

Mogoče še ni potrjen?

Res da ni ampak koliko razumem bi moral dobit nek email s katerim bi naj potrdil da sem to jaz.
Ne vem točno kakšen je postopek.
V glavnem ko kodo vpišem piše da je veljavna, grem skozi postopek potem pa nič.

edit
Zdaj tudi koda ne velja več :/

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Mogoče res nisi bil potrjen, meni so se prejšnji invajti potrjevali sami, zadnjega pa sem moral ročno. Sicer uporabnik ni še nič prenesel glede na podatke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

somethingnew ::

cebelar123 je izjavil:

somethingnew je izjavil:

Mogoče še ni potrjen?

Res da ni ampak koliko razumem bi moral dobit nek email s katerim bi naj potrdil da sem to jaz.

edit

Mislil sem na potrdilo s strani tistega, ki te je povabil. Mogoče še ni opravil.

player8573 ::

Tudi jaz se pridružujem prošnjam za mojblink. Sem reden sejalec in bil tudi uploader na partisu.
Če bi se me kdo usmilil bi prosil invite na: player8573@gmail.com

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

cebelar123 je izjavil:

somethingnew je izjavil:

Mogoče še ni potrjen?

edit

Imel sem podoben problem. Nisem dobil potrditvenega maila in mi je pomagal uporabnik iz te teme, kateri mi je dal invite. Rečeno mi je bilo (od njega), da sem potrjen (brez da bi dobil potrditveni mail) in naj se samo prijavim noter. Sem tudi se prijavil in začel z uporabo mojegablinka.

Tako da enostavno se probaj prijaviti danes, jutri in mogoče bo šlo skozi.

Bizkit45 ::

tudi jaz bi prosil za invite. hvala

mazo0001 ::

Po novem je potrebno potrditi email s klikom v sporočilu, pol pa še povabitelj te mora potrdit, jaz sem potrdil povezavo v emailu, pol pa čakal 1 dan da me je povabitelj potrdil.
Pomembno ja, da pri registraciji navedeš obstoječ email. (meni na gmailu ni šlo v SPAM, ampak treba je tudi preveriti , če je tam)

To sem dobil

Na strani Mojblink.si ste zahtevali novi uporabniški račun in navedli
(xxxxxxxxx@gmail.com) kot kontakt za uporabnika.

V primeru, da to niste bili vi, sporočilo ignorirajte. Oseba, ki je navedla vaš
e-poštni naslov je imela ta IP xx.xx.xx.xx. Ne odgovarjajte na to sporočilo.

Za potrditev naročila sledite tej povezavi:

https://www.mojblink.si/confirm.php?id=...

Po tem, ko to storite boste lahko pričeli uporabljati vaš račun. V primeru,
da tega ne storite bo račun v nekaj dneh izbrisan. Naprošamo vas, da si
preberete PRAVILA in FAQ preden začnete uporabljati Mojblink.si.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mazo0001 ()

Cforcer ::

Če ima še kdo možnost povabila za portal mojblink, prosim v ZS. Hvala že vnaprej.

Cforcer je izjavil:

Če ima še kdo možnost povabila za portal mojblink, prosim v ZS. Hvala že vnaprej.

Kontaktiraj me na ZS. Meni so blokirali pošiljanje ZS oz. pišem lahko samo tistim, kateri prvo mene kontaktirajo.

Nesta ::

Fartis je back

stefi91 ::

stefi91 je izjavil:

Kontaktiraj me na ZS.

tomlin ::

PersonaRuda je izjavil:

stefi91 je izjavil:

Kontaktiraj me na ZS.

Dobiš, čim bom imel dovolj pik!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

tomlin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

stefi91 je izjavil:

Kontaktiraj me na ZS.

Dobiš, čim bom imel dovolj pik!

Morda je prišlo do nesporazuma. Sam sem že po zaslugi slo-techovca registriran na Mojblink od lani. @stefi92 pa sem sporočil naj me kontaktira, da mu dam kodo, ker sam ne morem pisati ZS. In je tudi naredil kontakt, sam pa sem mu potem dal invite kot odgovor na ZS.

Ok, površno branje:)
M. Friedman

Vseeno hvala, ker si mi želel podariti vabilo. :D

Tudi sam sem se namučil, da sem ga dobil. Zahvala še enkrat uporabniku, ki mi ga je dal in nimam nobenih težav na mojemblinku, ker se držim pravil sejanja. Prav tako tudi zadovoljen s samo vsebino. Pa tak za info, še ene datoteke nisem dol izbrisal od 10+ dol potegnjenih registriran pa sem malo več kot pol leta.

btw, ker smo že na liniji. koliko časa res moraš imeti nek film na uporabo, moj ssd bo kmalu premajhen. In običajno jih shranim kasneje na nek prenosni hdd?
M. Friedman

Daniel ::

96 UR ali 1:1, kar je prej.

a vi sploh vidite, berete ko pridete na eno stran? na blink imaš zgoraj vaše trenutn sejanje in gor klikneš, noter imaš potem čist vse podatke. kolk si odseju v času in podatkih.

Horas je izjavil:

a vi sploh vidite, berete ko pridete na eno stran? na blink imaš zgoraj vaše trenutn sejanje in gor klikneš, noter imaš potem čist vse podatke. kolk si odseju v času in podatkih.

+1

To je to oz. to je vsa umetnost. Za vsako datoteko imaš posebej evidenco, koliko časa ali koliko razmerja še moraš odsejati, da potem lahko izbrišeš datoteko brez da bi bil sankcioniran.

Sam imam zadevo rešeno z dvemi notranjimi diski. Na enem manjšem je sistem, na drugem večjem (2 TB) pa vse to kar ne mislim formatirati, ko se odločim za formatiranje sistema. Lahko bi tudi imel 1 disk razdeljen na particije in bi vedno samo C: formatiral, vse na D:, E:... pa pustil pri miru.

jaz imam čez 22terabajtov diskov. pa odsejem vedno v času. ne gledam na prenos podatkov.

največji problem po moje ko vidim je ko majo prižgan računalnik pa dajo na stop torrent, vrjetno zaradi štekanja interneta ali karkoli drugega, namesto da bi ga pustili sejat. ne da ga zbrišejo. potem pa ¨pozabijo¨ nazaj dat torrent na sejanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Horas je izjavil:

jaz imam čez 22terabajtov diskov. pa odsejem vedno v času. ne gledam na prenos podatkov.

največji problem po moje ko vidim je ko majo prižgan računalnik pa dajo na stop torrent, vrjetno zaradi štekanja interneta ali karkoli drugega, namesto da bi ga pustili sejat. ne da ga zbrišejo. potem pa ¨pozabijo¨ nazaj dat torrent na sejanje.

Tudi meni je vse štekalo, pa sem dal omejitve. Imam nastavljeno v torrentu 7,5 MiB/s od 12,5 MiB/s možnih za download in 1,5 MiB/s od možnih 2,5 MiB/s za upload. Nič več ne šteka, downloada hitro (cca. 25 GB na uro) in tudi uploda lahko več kot 5 GB na uro. Ostalo pa je za internet in vse dela brez problema. Trenutno imam aktivnih 50+ torrentov za sejanje in vsak dan odsejem nekje 3-5 GB.

Počasi bom imel 2 uri prižgan računalnik in že imam odsejano 1,7 GB. Pa interner čisto normalno deluje, nič štekanja. Samo malo imam zmanjšane omejitve od polno dostopnih (12,5 down in 2,5 up).

Še Eno vprašanje. Kako povečati hitrost sejanja?
Imam Qbitorrent, optiko, speedtest mi kaže cca.40 mbit/s uploada, pa vendar redko dosežem 1,5 Mbyte/s prenosa?

download imam OK- cca. 10Mbyte
M. Friedman

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tomlin ()

Heineken ::

Zdravo,
prosim za Mojblink Invite hvala.Lp

OK.d ::

Partis spet dela;)
LPOK.d

kow ::

Pa si videl, da jim pol funkcionalnost ne dela, ter si si zazelel invite? Sem prav razumel? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

tomlin je izjavil:

speedtest mi kaže cca.40 mbit/s uploada, pa vendar redko dosežem 1,5 Mbyte/s prenosa?

Upload ni odvisen samo od tvoje linije, ampak od samih odjemalcev. Če jih ni, potem tudi uploada ni ali pa so in uploada od 10 uporabnikov in gre od tebe samo 100 kByte/s, ker tudi drugi uploadajo isto stvar. Tudi pri meni redkokdaj doseže 1,5 Mbyte/s.

PersonaRuda je izjavil:

Počasi bom imel 2 uri prižgan računalnik in že imam odsejano 1,7 GB. Pa interner čisto normalno deluje, nič štekanja. Samo malo imam zmanjšane omejitve od polno dostopnih (12,5 down in 2,5 up).

Da še dodam:

danes po cca. 12 urah odsejano 4,65 GB iz 50+ torrentov.

TheMOB ::

Pozdravljeni

Prosil bi za invite code,

bil sem uporabnik starega Mojblink-a, po sesutju sem začel uporabljati partis.

Vedno sem imel ratio preko 10.

noreply@mojblink.com
pon., 28. jan. 2008, 20:50
Za jaz

Zahtevano je bilo novo geslo za vas racun.

Tukaj so novi podatki:

User name: TheM0B
Password: Zr3ooYjAEC

Lahko se prijavite na http://mojblink.com/login.php

--
mojblink.com

Anney ::

Sem ti poslal na zasebno sporočilo, drži se pravil pa bo ok.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Očitno je mojblink neprimerno bolj za*eban kot partis.
Po več kot enem letu, ker sem že zdavnaj zbrisal neke brezvezne filme s torenti vred. Naenkrat mi sporočajo: imate onemogočen račun zaradi H&R. Hvala bogu,da imamo PB.
M. Friedman

Prav je da je zajeban, da se eni osnovnih manir naučite do zastonjskega materiala. Na tujih straneh (govorimo o private trackerjih, boljših) te nič ne vprašajo zakaj in kako, pač letiš, pravila majo napisana, če jih ne upoštevaš pač žal, tudi jokanje po ircu in staffu ne pomaga.

Za takšne je pa hvalabogu PB. Pa partis tu pa tam k dela.

Ampak res ne razumem kaj pomeni tako masovno infantilno prosjačenje za povabilo mojblink. Filme imajo samo nove ampak tretjerazredne, programske opreme praktično ni. Pa kaj zlomka saj imate tudi druge svetovne torrent ponudnike.
M. Friedman

Zdaj pa nek Anej soli nam pamet.

Se ti slučajno sesujejo windovsi, jih naložiš na čisto in seveda moraš zbrisati disk vključno z vso navlako torrentov in filmov. Potem se ti nek anjej na blinku spomni in ugotovi, da nisi odsejal neke več let stare navlake.
M. Friedman

Ne uporabljaj piratskih winsov, meni še še nikoli niso sesuli, je pa tole najbolj pogost vzrok, poleg odpovedi diska, za nesejanje. Samo v vednost, tako pri nas kot tujina.

Hala, za sol
M. Friedman

Ni odgovora - zakaj tako beračenje s temi vabili za blink?
Možno, da je to samopropaganda teh tipov.
M. Friedman
««
28 / 55
»»