Forum » Loža » Torrent invite mojblink
Torrent invite mojblink
Temo vidijo: vsi

Splashgenij ::
donvito ne bo držalo to sem počel bolj iz radovednosti in prostega časa kot pa,da bi mi bil Mojblink tako dober pa s tako malo odjemalcev,sejalcev in uporabnikov je nula zamislite si malo Mojblink.org je zakon.Lp
Anney narobe sklepaš in kar si misliš,da je bil razlog za toliko računov.Lp
Anney narobe sklepaš in kar si misliš,da je bil razlog za toliko računov.Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Splashgenij ()

Maruša92 ::
Pozdrav ali ima kdo kakšno povabilo viška.?
Pozabila napisan na ZS.
Pozabila napisan na ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Maruša92 ()

Anney ::
Maš na ZS.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Ko boš vsaj tri leta na forumu, ne nasedam več na nove račune, zahvali se uporabniku omenjenemu zgoraj. lp

NejcSSD ::
Ko boš vsaj tri leta na forumu, ne nasedam več na nove račune, zahvali se uporabniku omenjenemu zgoraj. lp
Enako tudi jaz dajem samo starim up
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

bambam20 ::
Pogoj naj bo, da je tudi aktiven na forumu in ne zgolj, da je 3 leta registriran. 99,99% jih prosi za hec.
Ni treba soditi po drugih.
Prijavu si se dons na forum in ravno zato, da boš iskal invite za mojblink. Samo beži nekam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

OK torej nisem vedela,da se lahko zaprosi za Mojblink povabila direktno na ZS uporabnikov in se zato tudi opravičujem tistim,ki je pa težko podariti kakšno povabilo pa tudi ni treba hvala.

Tu poskusi srečo: https://www.facebook.com/groups/mojblink

Vidim teme od tistih,ki so nekomu poslali povabilo in so tistega ali oba opozorili ali blokirali,ko niso sejali mi pa na optiki 50-50,ko bi se dalo sejati,ko šus pa brez povabila ni kaj sejati he,he.

Morison ::
Potem pa itak nimaš kaj delati gor. Kaj misliš, da če te nekdo povabi, da ti ne bo treba odsejat torrentov.
Še dobro, da poveš. Ravno take ni za vabit gor.
Še dobro, da poveš. Ravno take ni za vabit gor.

Narobe si me razumel jaz se zavedam sejanja in ni problem ampak glede tega,da imamo takšno hitrost optike bi še kako dobro šlo sejati ampak brez povabila ni kaj sejati in kar se tega tiče vem pa,da je treba v vsakem primeru odsejati kar se prenese ne glede na hitrost interneta.Lp

Saj,če mi ne zaupate ali verjamete zaradi prejšnjih primerov,ko so dobivali povabila in niso sejali nič zato samo nismo vsi takšni in isti jaz sem bila na Partis in nikoli ni bilo problemov samo so portal naredili ponovno iz nič in ne deluje vse kot bi moralo včasih tudi zamrzne ali je nedostopna zoto sem se nameravala prestaviti na Mojblink.Lp

In ja prav zaradi tega imam tukaj nov račun zaradi prošnje za povabilo na Mojblink lahko pa vse skupaj pozabite in bom še naprej na Partis ali Mojblink.org,če nimate zaupanja pa lep dan naprej.

Dober večer,pravkar sem prišla iz službe in bom še samo enkrat vprašala,če še ima kdo kakšno povabilo,ki bi mi ga lahko zaupal za download in sejanje,ker v tem nisem začetnica in vem kako gre,če ste pa res vsi tako poostrili glede pošiljanja povabil pa nič in hvala.Lp

Narobe si me razumel jaz se zavedam sejanja in ni problem ampak glede tega,da imamo takšno hitrost optike bi še kako dobro šlo sejati ampak brez povabila ni kaj sejati in kar se tega tiče vem pa,da je treba v vsakem primeru odsejati kar se prenese ne glede na hitrost interneta.Lp
NIma veze hitrost, če nimaš komu odsejati nazaj. Tako držiš odprt torrent odjemalec 96 ur za okras. MOjblink je zadnja opcija , če bi imeli določeno zadevo samo na tem trackerju in nikjer drugje.

Tudi na IPT pa je eden največjih, tam je 14dni obvezno ali 1:1 in večina torrentov ne spravim na 1:1 ali več če nisem takoj od naloženega zraven.
So pa torrenti tudi po 10 letih s 10+ sejalci, ker so taki kot sem jaz. Jaz imam odprt torrent odjemalec 8760ur na leto.
So pa torrenti tudi po 10 letih s 10+ sejalci, ker so taki kot sem jaz. Jaz imam odprt torrent odjemalec 8760ur na leto.

Bolt ::
Torej Mojblink ni dobra izbira za Torrente s tem,da ima tudi zelo malo uporabnikov.?
Ne poslušaj bambamčija, ki je največji trol tega foruma. Njemu gre v rit, ker so skenslal Partis in pač ne prenese konkurence in sedaj pljuvajo po Blinku. Blink je čist v redu. Zate bo čist ok. Sicer ne vem kaj je zate veliko uporabnikov, toda glede na tvoje pisanje, ko ne znaš tudi enega stavka napisat tako kot se za gre, bi rekel ali si "stara" tam 5 do 10 let ali se praviš glupo ali pa tudi ti trolaš

Če pa že hočeš kaj več, boljše kvalitete ali hitreje pa so kakšni tuji privat trackerji, samo tam pa sploh ne prideš not brez invajta.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Jaz,da ne znam ali pa nisem enega stavka napisala?
Zdravo,prosim za Invite hvala.Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Maruša92 ()

Zdravo,
ali še ima kateri tipček kakšen Invite za podariti.?
ali še ima kateri tipček kakšen Invite za podariti.?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Morison ()

amacar ::
Ja, imam "neomejeno" povabil, ampak ne za forumase prijavljene 5 dni nazaj. Ostali pa kr na ZS napisite za kodo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

Torej Mojblink ni dobra izbira za Torrente s tem,da ima tudi zelo malo uporabnikov.?
Ne poslušaj bambamčija, ki je največji trol tega foruma. Njemu gre v rit, ker so skenslal Partis in pač ne prenese konkurence
Kje so Partis skenslal, če dela? Blink s smešno majhnim številom torrentov ne more bit konkurenca nikomur.
Jaz,da ne znam ali pa nisem enega stavka napisala?
Jaz ti prodam enega od 20 računov.
Zgodovina sprememb…

Prodaš bodi dobra duša in mi daj raje kakšen račun za v uporabo?.
Zgodovina sprememb…

Meni pri vsakem novem računu,ko dobim povabilo onemogočijo račun na Mojblink še preden kaj sploh kaj kršim prvo dobim omejitve preko sporočil potem pa še onemogočijo račun in ugotovijo,da gre za istega uporabnika pa tudi,če spremenim vse IP-naslove in podatke pri prijavi ve kdo kako to vedo.?
Zgodovina sprememb…

Vedno,ko naredim novo prijavo računa od povabila tistega,ki mi ga,da in se nameravam držati vseh pravil me onemogočijo še prej pa preko sporočil onemogočijo nekatere dostope in pravice.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: NejcSSD ()

Kot sem napisala pri vsakem novem zadnjem ustvarjenem računu so mi onemogočali vsak račun brez kršitev pravil namesto,da bi počakali in pri zadnjem ustvarjenem računu spremljali uporabo takšni so osebje Mojblinik.
Saj ni nič nenavadnega,da imajo tako malo uporabnikov,odjemalcev,sejalcev in za povrhu še samih Torrentov.
Saj ni nič nenavadnega,da imajo tako malo uporabnikov,odjemalcev,sejalcev in za povrhu še samih Torrentov.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: NejcSSD ()

Predlagam izbris tudi iz SloTech ker trolla. Glede Blinka pa bolje kvaliteta kot kvantiteta, vse se najde.
Za Maruško so pa open trackerji kjer se samo hit and runna.

Kot sem napisala pri vsakem novem zadnjem ustvarjenem računu so mi onemogočali vsak račun brez kršitev pravil namesto,da bi počakali in pri zadnjem ustvarjenem računu spremljali uporabo takšni so osebje Mojblinik.
Spelji se nekam, provokator. Prosim admine da se ga bana tudi tukaj, hvala.

Horas ::
pa ženski nick uporablja :D
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zanimivo, da jaz iz open trakckerjev vse dol potegnem, če se po tvoje samo hnr-una.
Ocena "samo" je prehuda, v večini pa drži. Torrenti hitro crknejo.

Pozdravljeni, zanima me če ima kdo morda povabilo.
Zelo bi bil havležen.
Hvala
Čas prve prijave 29.05.2022 15:16:01
Ravno tebi se bo dalo povabilo. Troll.
Zgodovina sprememb…

Poslano obema.

Naj bi jim avtomatika tole delala. Je uspelo?

wert ::
Prosim za če bi mi lahko kdo poslal invite mojblink....lahko tudi na zs ...hvala že vnaprej lp

Poslano.

Boshty75 ::
Anney
A mi lahko se enkrat posljes invite za Mojblink, ker izgleda da sem pri registraciji nekaj za je..
Hvala
A mi lahko se enkrat posljes invite za Mojblink, ker izgleda da sem pri registraciji nekaj za je..
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrenthr.org (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 66041 (826) | pe3c |
» | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 50662 (7923) | OutOfTheBox |