Forum » Pomoč in nasveti » Povezava WIFI s TV Hisense
Povezava WIFI s TV Hisense
kseniiia ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem: imam TV Hisense preko katerega sem velikokrat dostopala do Youtuba, Voyota itd. Zadnje dneve pa TV-ja nikakor ne morem povezati na WIFI. Javlja mi napako: Povezava ni uspela zaradi časovne omejitve. Prosim, poskusite znova. Zanima me kje lahko spremenim to “časovno omejitev”. Naj omenim, da nimamo omejenih podatkov ali kakršnekoli omejitve na TV-ju. Hvala za pomoč!
Imam sledeč problem: imam TV Hisense preko katerega sem velikokrat dostopala do Youtuba, Voyota itd. Zadnje dneve pa TV-ja nikakor ne morem povezati na WIFI. Javlja mi napako: Povezava ni uspela zaradi časovne omejitve. Prosim, poskusite znova. Zanima me kje lahko spremenim to “časovno omejitev”. Naj omenim, da nimamo omejenih podatkov ali kakršnekoli omejitve na TV-ju. Hvala za pomoč!
Ales ::
To najverjetneje pomeni, da se TV ni uspel povezati tako dolgo časa, da je prenehal poskušati. "Časovna omejitev" = "timeout".
Kaj bi lahko bilo narobe pa bog ve. Si poskusila resetirati Wi-Fi in TV? A kake druge naprave normalno delajo preko tega Wi-Fi, se povežejo normalno?
Kaj bi lahko bilo narobe pa bog ve. Si poskusila resetirati Wi-Fi in TV? A kake druge naprave normalno delajo preko tega Wi-Fi, se povežejo normalno?
kseniiia ::
Resetirala sem tako tv kot tudi wifi. En dan je delalo potem pa spet enako. Wifi dela bp na vseh ostalih napravah.
darexx ::
Probaj v nastavitvah pod Sistem izprazniti cache. Potem pa restartaj tv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darexx ()
Invictus ::
Preveč naprav na routerju, pa ne dobiš IP naslova...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1360) | zmaugy |
» | "Minutna" omejitev dostopa na internet na dan..Oddelek: Loža | 8832 (7271) | badabim |
» | Wlan antena za večje področjeOddelek: Kaj kupiti | 1900 (1290) | SeMiNeSanja |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52551 (24301) | simone |
» | kako VZETI bandwidth obsedencem z torrentomi ??Oddelek: Omrežja in internet | 1943 (1943) | BigWhale |