Forum » Strojna oprema » LevelOne router in port forwarding
LevelOne router in port forwarding
|SNap| ::
Zivjo,
kako bi lahko na LevelOne FBR-1405TX routerju forwardal cel port range?
Pod "virtual servers" lahko forwardam samo posamezne porte, pod "special applications" pa morem vpisati t.i. trigger port, ki pa ni nunjo vedno isti(npr. edonkey serverji laufajo na razlicnih portih ...).
Kaksna ideja?
Jaka
kako bi lahko na LevelOne FBR-1405TX routerju forwardal cel port range?
Pod "virtual servers" lahko forwardam samo posamezne porte, pod "special applications" pa morem vpisati t.i. trigger port, ki pa ni nunjo vedno isti(npr. edonkey serverji laufajo na razlicnih portih ...).
Kaksna ideja?
Jaka
Se eno vprasanje: na kok nej nastavim MTU in kaj naj se naredim, da bom lahko downloadal hitreje kot z 30 kb/s ...
Hitrost prenosov je na zacetku hitra, potem pa vse pocasneja. Ce gledam prenos na kaksnem grafu, sploh ni "raven", ampak v "burstih".
Please help.
P.S.: A kdo zamena omenjeni rutr za en povprecno dober switch? :)
Hitrost prenosov je na zacetku hitra, potem pa vse pocasneja. Ce gledam prenos na kaksnem grafu, sploh ni "raven", ampak v "burstih".
Please help.
P.S.: A kdo zamena omenjeni rutr za en povprecno dober switch? :)
simoncek ::
A maš ti kake probleme s tem ruterjem. Mam istega, in uporabljam e-mule program. samo vsak dan ga moram resetirat, ker net pade dol. Pri emuli imajo različni serverji različne porte samo na emuli določiš na kateri port tpc port je povezan.
OmegaBlue ::
Mater komplicirate mam FBR-1405TX router dela totalno brez problema.
Če hočeš port range odpirat maš pod napison Virtual server, Special aplications, lepo nastavi trigger port pa je.
Če hočeš port range odpirat maš pod napison Virtual server, Special aplications, lepo nastavi trigger port pa je.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ja nekateri pac hocemo brezpogojno forwardanje, ne pa z "trigger portom". kapish?
drugace pa ne, povezava mi ne pada(mam pa adsl z staticnim IPjem).
se vedno pa so ful nizke hitrosti downloada, kar mi ful mori.
drugace pa ne, povezava mi ne pada(mam pa adsl z staticnim IPjem).
se vedno pa so ful nizke hitrosti downloada, kar mi ful mori.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Level one FBR-1405tx routerOddelek: Omrežja in internet | 1378 (1291) | steev |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3732 (3133) | Caligula |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2786 (2067) | flipflop |
» | eMuleOddelek: Omrežja in internet | 1149 (905) | jurre |
» | Problem igranja CS preko ruterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1482) | mymoon |