Forum » Loža » Čistilec zraka - nasveti pred nakupom in priporočila
Čistilec zraka - nasveti pred nakupom in priporočila
Bezukhoff ::
Torej, ker so tekom zime v Marburgu atmosferski pogoji precej slabi, razmišljam o nakupu čistilca zraka za prostor velik nekje 20 kvadratnih metrov, preden mi pljuča odpovedo sodelovanje in se likvidirajo.
Skratka, če uporablja kdo, kakšne so izkušnje, kateri device priporočate, nasveti, you name it, i wanna know everything.
Thanks in advance za vse morebitne replies.
Skratka, če uporablja kdo, kakšne so izkušnje, kateri device priporočate, nasveti, you name it, i wanna know everything.
Thanks in advance za vse morebitne replies.
- spremenil: Bezukhoff ()
AndyS ::
Moje izkušnje: Tudi v LJ sem mislil, da je zrak pozimi slab, sploh ob zračenju stanovanja in sem kupil air purifier. Izkaže se, da je zrak povsem v redu oz. v dovoljenih mejah, nekje do 20 PM2.5.
Edinokrat, ko res koristi je, če se v kuhinji kaj kuha, ali kdo kadi na balkonu ali stanovanju. Ni pa v Slo tako slab zrak, da bi rabil čistilca.
To so moje izkušnje, imam pa Mi air purifier
Edinokrat, ko res koristi je, če se v kuhinji kaj kuha, ali kdo kadi na balkonu ali stanovanju. Ni pa v Slo tako slab zrak, da bi rabil čistilca.
To so moje izkušnje, imam pa Mi air purifier
Bezukhoff ::
Hm, tale zadevščina izgleda quite interesting, kako je s servisiranjem oz. amortiziranjem?
zuzelka ::
Tale Mi čistilec bolj malo čisti, samo folk navali nanj ker je Mi in ker se poveže s telefonom. Če hočeš čist zrak v prostoru se mu izogni.
AndyS ::
Možno.
Boskyju sem opisal, da sem ga kupil iz podobnega razloga, kot ga želi on, pa sem kasneje ugotovil, da ne bi bilo treba.
Nisem pa preverjal kako zelo natančne senzorje ima, niti nisem testiral alternativ. Niti nimam povezanega na telefon. Filter se naj bi menjal enkrat na 6 mesecev.
Boskyju sem opisal, da sem ga kupil iz podobnega razloga, kot ga želi on, pa sem kasneje ugotovil, da ne bi bilo treba.
Nisem pa preverjal kako zelo natančne senzorje ima, niti nisem testiral alternativ. Niti nimam povezanega na telefon. Filter se naj bi menjal enkrat na 6 mesecev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kajenje v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6913 (5261) | JaGuArKa#1 |
» | Nizka stopnja kisika v prostoruOddelek: Loža | 4478 (2723) | poweroff |
» | Sobni Ionizator / Filter zrakaOddelek: Loža | 5677 (5248) | Mare2 |
» | prah v sobiOddelek: Loža | 4823 (4487) | Alen T 1978 |
» | Ionizator zraka?Oddelek: Znanost in tehnologija | 10234 (9811) | antonija |