Forum » Pomoč in nasveti » Cloudworkers: išče delavce v Sloveniji
Cloudworkers: išče delavce v Sloveniji
Wimbip ::
Tukaj lahko dobiš več informacij na redditu - /r/WorkOnline/comments/9dgw0j/cloudworkers
Na kratko:
si support uporabnikom (Live chat)
Plačan si 0.12$ na message, v temi je en komentiral, da je za 500-600msgjev dobil 70-77$
Izplačujejo redno (lahko PayPal)
Za kake vrle programerje se bi pomojem dalo kaj avtomatizirat.
Na kratko:
si support uporabnikom (Live chat)
Plačan si 0.12$ na message, v temi je en komentiral, da je za 500-600msgjev dobil 70-77$
Izplačujejo redno (lahko PayPal)
Za kake vrle programerje se bi pomojem dalo kaj avtomatizirat.
mrTwelveTrees ::
Sam meni je to čudno, kakšen support je to v SLO jeziku ? Ne najdem katera firma bi to najela in za katero firmo bi to delal.
wolfgirl ::
ojla danes sem na netu zasledila ravno ta oglas da iščejo delavce oz klepetne moderatorje...ali kdo ve kaj več o tem?
lp
tudi jaz sem iskala malo o tem in tudi ne najdem o tem kakšen support bi naj bil strankam če se prijaviš..hm ne vem zdi se mi da bi lahko tud bil to malo larifari ne vem tak filing imam ...mogoče se tudi motim ne vem.. a vam je uspelo kaj več izbrskati?
lp
mrTwelveTrees je izjavil:
Sam meni je to čudno, kakšen support je to v SLO jeziku ? Ne najdem katera firma bi to najela in za katero firmo bi to delal.
tudi jaz sem iskala malo o tem in tudi ne najdem o tem kakšen support bi naj bil strankam če se prijaviš..hm ne vem zdi se mi da bi lahko tud bil to malo larifari ne vem tak filing imam ...mogoče se tudi motim ne vem.. a vam je uspelo kaj več izbrskati?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wolfgirl ()
wolfgirl ::
Najlepša hvala za odgovor se mi je kar zdelo da je to nekaj takega kot si napisal in me res ni varal občutek =). Tako da ne hvala takšen support oz chat kot sam pravis za doben denar ni šans. Komur paše naj hehe mene tu ne vidijo no way.
No upam da se najde kaj drugega pametnega za nas oziroma tiste ki nas zanima še kakšno dodatno delo za računalnikom brez takšnih wired ponudb hehe moderator že, sam ne takšen 🤣.
Še enkrat hvala za odgovor in prijaznost
Lep pozdrav
No upam da se najde kaj drugega pametnega za nas oziroma tiste ki nas zanima še kakšno dodatno delo za računalnikom brez takšnih wired ponudb hehe moderator že, sam ne takšen 🤣.
Še enkrat hvala za odgovor in prijaznost
Lep pozdrav
mrTwelveTrees ::
Če že sam logično pomisliš.... kaj bi delal, v SLO jeziku za katera SLO podjetja ??? chat support ? ja sevada
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop službene elektronske pošte popoldne je lahko škodljivOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8176 (5432) | darkolord |
» | Amazon - paket naročen na stari naslovOddelek: Loža | 1010 (843) | repakrompir |
» | Neinovativnost (in nesposobnost?) slovenskih IT podjetij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6031 (3928) | Mr.B |
» | Kdo je izpustil Doom III ?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2341 (2341) | Super Sonic |
» | Ka so američani glupi al so glupi?Oddelek: Loža | 1560 (1365) | TESKAn |