Forum » Programska oprema » Kateri protivirusni program?
Kateri protivirusni program?
Ferplay ::
Panda Antivirus Platinum 7.0
V zelo kratkem času bo tudi v slovenskem jeziku mesec ali dva. Zalo priporočam
naslov generalnega uvoznika za slovenijo:
www.ribera.si
P.s.: če se zanimaš za nakup me kontaktiraj na mail ferplay@email.si - bomo zrihtal kakšen popust.
V zelo kratkem času bo tudi v slovenskem jeziku mesec ali dva. Zalo priporočam
naslov generalnega uvoznika za slovenijo:
www.ribera.si
P.s.: če se zanimaš za nakup me kontaktiraj na mail ferplay@email.si - bomo zrihtal kakšen popust.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ferplay ()
cryptozaver ::
Noben ni najboljsi vsak ima svoje dobre in slabe strani. Od placljivih (trial) je po mojih izkusnjah najboljsi Norton. Pa tudi AVG menda ni slab!
OmegaBlue ::
Hm sam uporabljam PC-cillin 2003 (licenčen BTW ) na tamalinmu kompu pa na serverju je pa AVG.
Do zdej dela use super
Do zdej dela use super
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
RacaClone ::
antiverus je itaq brez veze met, k sam disk pa ram zaseda - tut brez antiverusa se da čist komot živet, sam ne si downloadat verusov, pa jih poganjat, ja?
Highlag ::
NOD32, prej pa Rav. Sam Rav je sedaj mrtev, ker jih je M$ kupil in tega izdelka ne bo več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najboljši antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 6301 (3774) | krneki0001 |
» | AVG - email scanner???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1030) | NavadniNimda |
» | Antivirus za Win2003 Server ...Oddelek: Programska oprema | 888 (833) | lopov |
» | Kateri antivirusni program?Oddelek: Operacijski sistemi | 1765 (1649) | DMouse |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6008 (5033) | BigFoot |