Forum » Pomoč in nasveti » AVG - email scanner???
AVG - email scanner???
mbra ::
Imam antivir. prog. AVG empak v paketu nima email scanerja kje ga dobit.(če sploh)
Ali je to dober antiv. program, naj nekdo predlaga, će je kaj bljšega (norton me je razočaral).
Lp (mbra)
Ali je to dober antiv. program, naj nekdo predlaga, će je kaj bljšega (norton me je razočaral).
Lp (mbra)
mbra
- spremenilo: mbra ()
bossini ::
to je pa že blo tokrat obdelano! sicer pa avg ni tok slab sam jaz prizanašam na kasperskya k me ni še v nobenem primeru razočaral! pa ima email scanner!! LP bossini
bossini
NavadniNimda ::
FREE AVG Edicija za domače uporabnike:
http://free.grisoft.com/doc/1
Tole je izjemen software, brani mail, brani računalnik pred virusi, trojanci. Kuri zelo malo resursev, za razliko od smetja PandaAntivirus, ki povzroči, da se Windowsi nalagajo tkole ene 2 uri.
AVG je v samem vrhu antivirusnih rešitev. Jaz občasno preverim svojo delovno postajo tudi z Adaware od Lavasofta - ampak nikoli nič ne javi. Panda je pa kar nekaj smeti prepuščal skoz. AVG rulez! Pa še zastonj je!
http://free.grisoft.com/doc/1
Tole je izjemen software, brani mail, brani računalnik pred virusi, trojanci. Kuri zelo malo resursev, za razliko od smetja PandaAntivirus, ki povzroči, da se Windowsi nalagajo tkole ene 2 uri.
AVG je v samem vrhu antivirusnih rešitev. Jaz občasno preverim svojo delovno postajo tudi z Adaware od Lavasofta - ampak nikoli nič ne javi. Panda je pa kar nekaj smeti prepuščal skoz. AVG rulez! Pa še zastonj je!
shrimataji ::
Lp.
Ima email scanner, vendar pred instalacijo AVG-ja moras obkljukati opcijo, da ti instalira email scanner.
Lep pozdrav.
Ima email scanner, vendar pred instalacijo AVG-ja moras obkljukati opcijo, da ti instalira email scanner.
Lep pozdrav.
...Ni velike razlike med genijem in norcem....
Vanadium ::
da ne odpiram nove teme trenutno uporabljam bitdefender 9 pro verzija. kaj si mislite o njej?
NavadniNimda ::
Čist v redu je, primerljiv z AVG. Po nekaterih testih je en boljših, po drugih drug. Gre pa za nianse - imaš izdelek "v špici".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4734 (3104) | AlexUS |
» | Virus - TrojanciOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1377) | TechBeats |
» | Kateri antivirus za windows vistoOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1219) | Tr0n |
⊘ | Najboljši antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 6296 (3769) | krneki0001 |
» | Virus kateri se širi preko forumov ali nateg?Oddelek: Omrežja in internet | 1763 (1356) | R-G |