Forum » Pomoč in nasveti » Negativne posledice spremebe države v Googlu?
Negativne posledice spremebe države v Googlu?
Vlayke ::
Zdravo,
Iz različnih razlogov razmišljam, da bi si spremenil Google Play "državo" iz Slovenije v UK. S tem bi dobil dostop do nekaterih storitev, ki pri nas niso na voljo. Me pa zanima ali je kdo tu to isto naredil in se potem srečal s kako težavo? Na primer, da mu kaj ni več delalo. Da je težje s svojimi bližnjimi (ki so sedaj v "drugi državi") kaj delil ali kaj podobnega. Google namreč omogoča menjanje države enkrat na leto, kar pomeni, da bi moral eno leto "trpeti", če se bom kaj zafrknil.
Alternativa bi bila, da bi si naredil drug račun, za namen "biti v UK-ju", samo tega pa tudi ne bi želel, če ni nujno.
Torej: ali kdo vidi kaj kar bi bilo lahko slabo, če se Google Play država spremeni iz SLO v UK?
Iz različnih razlogov razmišljam, da bi si spremenil Google Play "državo" iz Slovenije v UK. S tem bi dobil dostop do nekaterih storitev, ki pri nas niso na voljo. Me pa zanima ali je kdo tu to isto naredil in se potem srečal s kako težavo? Na primer, da mu kaj ni več delalo. Da je težje s svojimi bližnjimi (ki so sedaj v "drugi državi") kaj delil ali kaj podobnega. Google namreč omogoča menjanje države enkrat na leto, kar pomeni, da bi moral eno leto "trpeti", če se bom kaj zafrknil.
Alternativa bi bila, da bi si naredil drug račun, za namen "biti v UK-ju", samo tega pa tudi ne bi želel, če ni nujno.
Torej: ali kdo vidi kaj kar bi bilo lahko slabo, če se Google Play država spremeni iz SLO v UK?
feryz ::
Še vedno boš v Slo. Bo treba še kaj drugega spremeniti. Razen če misliš, da gugl pogleda kaj si navedel, da ve kje se ta trenutek nahajaš.
Ti kar spremeni, saj nič ne boli. Probati ni greh.
Ti kar spremeni, saj nič ne boli. Probati ni greh.
Glede na Googlova navodila, mu ti poveš, kje si. Edini pogoj je, da imaš plačilno sredstvo iz tiste države. To pa reši Revolut.
Bolelo bi lahko to, da bi potem ugotovil, da mam težave in se eno leto ne bi mogel prestaviti nazaj...
Zato me tu zanima ali je na tem forumo kdo šel skozi tak postopek in ali je imel s čem potem težavo.
Relevantna Google navodila:
Bolelo bi lahko to, da bi potem ugotovil, da mam težave in se eno leto ne bi mogel prestaviti nazaj...
Zato me tu zanima ali je na tem forumo kdo šel skozi tak postopek in ali je imel s čem potem težavo.
Relevantna Google navodila:
TheBlueOne ::
Jaz z avstrijskim Google racunom lahko uporabljam Android Auto, ne morem pa stremati glasbe na Youtube Music. Tako da je resitev tako tko...
TheBlueOne je izjavil:
ne morem pa stremati glasbe na Youtube Music.
Točno take zadeve me zanimajo. Kaj je problem z Youtube Music v tvojem primeru? Ni podprt v Avstriji? Jaz ga tudi redno uporabljam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10084 (2010) | stevemcq_ |
» | Apple musicOddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (516) | Earnest |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9587 (7479) | Romancek1 |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6543 (5223) | next3steps |
» | Za katere spletne storitve plačujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15747 (13180) | medus |