Forum » Pomoč in nasveti » Apple music
Apple music
razerznak2 ::
No kot je naslov , kaj je prednost apple musica pac na mesec placas 5-7€ pa si lahko vse dol vleces, pa ko ti kao narocnina potece ti downladi ostanejo ali kako?
Vesoljec nacist
razerznak2 ::
no comment je izjavil:
Ostanejo ti, ja.
(Ne moreš jih pa poslušat. Je to problem za tebe? )
mam 3 mesce trial , ja sej kao muzko naložiš pol pa daš download za offline play tak da ko nimaš več ? verjetno bo šlo
Vesoljec nacist
starboi ::
Uporablja kdo to storitev ? In kakšni so vtisi ? Sem pred kratkim pokoristil 3 mesečni brezplačni preizkus in sem bil dokaj zadovoljen , ampak ne vem če se splača vzeti za 6e na mesec . Hvala za vsakršno informacijo.
Apple ::
IMHO ima Deezer večji nabor glasbe kot Apple Music... Samo Deezer mi žre baterijo na vseh aparatih, ko ne predvaja glasbe in je samo prižgan, v ozadju.
LP, Apple
shadeX ::
Youtube je izdal aplikacijo z imenom Youtube Music. Če se naročiš na Youtube Red, lahko poslušaš vse kar lahko najdeš na Youtubu, player lahko igra tudi v ozadju in nimaš reklam (povsod na youtubu).
Aplikacija sicer zaenkrat še ni na voljo v Sloveniji, bo pa verjetno v kratkem.
Pač ena izmed možnosti, mogoče ti ustreza.
Aplikacija sicer zaenkrat še ni na voljo v Sloveniji, bo pa verjetno v kratkem.
Pač ena izmed možnosti, mogoče ti ustreza.
kalorijagr ::
Hvala, da ponujaš storitev, ki ni na voljo v Sloveniji. YT Red pa v Sloveniji ne bo kmalu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri music stream service izbratiOddelek: Loža | 7205 (1593) | OK.d |
» | Amazon Music UnlimitedOddelek: Loža | 8250 (2219) | Robert |
» | Spotify od 15.7. pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17624 (10133) | OK.d |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23782 (6077) | zavajon |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9448 (7340) | Romancek1 |