Forum » Programiranje » internetne skupnosti programerjev v Avstriji
internetne skupnosti programerjev v Avstriji
bluespot ::
Ali kdo pozna kakšne FB skupine, forume, internetne strani, ki združujejo programerje iz Avstrije?
Pri nas imamo npr FB skupine Slovenski developerji, Slovenski programerji.
Tudi slo-tech je primer internetne skupnosti.
A obstaja za področje Avstije kaj podobnega?
Pri nas imamo npr FB skupine Slovenski developerji, Slovenski programerji.
Tudi slo-tech je primer internetne skupnosti.
A obstaja za področje Avstije kaj podobnega?
TheBlueOne ::
Morda me bo kdo popravil, ampak jaz ne poznam nic podobnega v tujini. Je praviloma bolj omejeno, imamo kaksno bolj privat skupino.
Se mi zdi, da je Slovenija idealna za kaj takega, ker je majhna, drugje je takoj prevec clanov, da bi se bilo zanimivo, ce je zastavljeno tako siroko.
Se mi zdi, da je Slovenija idealna za kaj takega, ker je majhna, drugje je takoj prevec clanov, da bi se bilo zanimivo, ce je zastavljeno tako siroko.
Recordman ::
zagotovo "developers in vienna", ampak je manjsa od slovenske
pa skupine in interesne skupnosti znotraj xing-a, ceprav izkljucno avtstrijskih ni veliko
pa skupine in interesne skupnosti znotraj xing-a, ceprav izkljucno avtstrijskih ni veliko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj pravite, se splača narediti spletni oglasnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11199 (7557) | 2dark |
» | ex 3delavnica - alternativa?Oddelek: Loža | 3403 (2541) | legice |
» | Kako se lotiti iskanja razvijalca IOS/Android aplikacije?Oddelek: Programiranje | 2732 (1855) | Nublet |
» | Družabna omrežja in forumi za slovenske podjetnikeOddelek: Loža | 1657 (1136) | uspesnopot |
» | Wikipedija zbrala 16 milijonov dolarjev donacijOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12331 (10006) | Jst |