Forum » Programiranje » Velikost Tab-a v view-source pogledu
Velikost Tab-a v view-source pogledu
HotBurek ::
Pozdravljeni
Imam sledečo zagonetko.
V brskalniku FF pogledam HTML izvorno kodo, kjer pa sem opazil, da je "Tab" (odmik, ki ga uporabljam za podelement v HTML kodi) večji, kot do sedaj. Vsega skupaj od oka 6-8 presledkov. V sami izvorni kodi (to pišem v programu bluefish) je en Tab = 3 presledki.
Kako to pofiksat? Ker sem že imel tako, da so Tab-i bili normalni (manjši), pa nea vem kaj sem spremenil, da so Tab-i sedaj večji.
Spodaj slika za lažjo predstavo.
Imam sledečo zagonetko.
V brskalniku FF pogledam HTML izvorno kodo, kjer pa sem opazil, da je "Tab" (odmik, ki ga uporabljam za podelement v HTML kodi) večji, kot do sedaj. Vsega skupaj od oka 6-8 presledkov. V sami izvorni kodi (to pišem v programu bluefish) je en Tab = 3 presledki.
Kako to pofiksat? Ker sem že imel tako, da so Tab-i bili normalni (manjši), pa nea vem kaj sem spremenil, da so Tab-i sedaj večji.
Spodaj slika za lažjo predstavo.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Evo, našel kje je problem, ne pa še, kako zadevo pofixat.
Če spremenim nginx config iz tegale:
Na tole:
Potem dela.
Se pravi, odstranit je potrebno default-src 'none'; style-src 'self'; in so tab odmiki spet normalni.
Nisem pa še našel, kako imet style-src pa da so tab-i normalni...
Če spremenim nginx config iz tegale:
add_header Content-Security-Policy "default-src 'none'; style-src 'self'; script-src 'self'; img-src 'self'; connect-src 'self';" always;
Na tole:
add_header Content-Security-Policy "script-src 'self'; img-src 'self'; connect-src 'self';" always;
Potem dela.
Se pravi, odstranit je potrebno default-src 'none'; style-src 'self'; in so tab odmiki spet normalni.
Nisem pa še našel, kako imet style-src pa da so tab-i normalni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
Evo, pa še rešitev:
Če se doda unsafe-inline, so tab odmiki normalni (3~4 presledkov), sicer pa ful prevlki (6~8 presledkov).
style-src 'self' 'unsafe-inline';
Če se doda unsafe-inline, so tab odmiki normalni (3~4 presledkov), sicer pa ful prevlki (6~8 presledkov).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Javascript DOM based XSS vulnerabilityOddelek: Programiranje | 2847 (2269) | MrStein |
» | Inline JS v HTML; varnost, XSS, ...Oddelek: Programiranje | 1788 (1396) | MrStein |
» | Content-Security-Policy problemOddelek: Izdelava spletišč | 1516 (1333) | poweroff |
» | Nginx ne pošlje vseh HTTP headerjevOddelek: Izdelava spletišč | 1178 (1045) | BaRtMaN |
» | image/png .......(prikaz!!)?Oddelek: Izdelava spletišč | 1152 (1043) | Ziga Dolhar |