Forum » Strojna oprema » en usb bluetooth MSI problem
en usb bluetooth MSI problem
globoko grlo ::
mam winxp, pa intlovo plato, pa p416a in samsunga 959NF, pa nokio 3650
in zdej problem,
kupim MSI bluetootds pc2pc zadevo, vse inštaliram in zgine slika na monitorju, pojavi se sam za kkšn delček sekunde, pol pa nč, in tko randomly blinka, če pa vzamem tega MSIja vn pa je slika, vse ostalo dela ok
se prav če je MSI BT not slika blinka, če ga ni pa je uredu
isto se mi zgodi če z digitalca kopiram slike na računalo, za čas ko se fotka z digitalca kopira, slika na monitorju zgine, potem blinkne (čas ko opdre nov fajl) in spet zgine ko poteka samo kopiranje
eny idea?
in zdej problem,
kupim MSI bluetootds pc2pc zadevo, vse inštaliram in zgine slika na monitorju, pojavi se sam za kkšn delček sekunde, pol pa nč, in tko randomly blinka, če pa vzamem tega MSIja vn pa je slika, vse ostalo dela ok
se prav če je MSI BT not slika blinka, če ga ni pa je uredu
isto se mi zgodi če z digitalca kopiram slike na računalo, za čas ko se fotka z digitalca kopira, slika na monitorju zgine, potem blinkne (čas ko opdre nov fajl) in spet zgine ko poteka samo kopiranje
eny idea?
globoko grlo ::
sm zadevo še enkrat inštaliral in opazil da začne blinkat šele ko se drajverji inštalirajo, prej pa ne
če ma kdo kkšno idejo kr na dan znjo
če ma kdo kkšno idejo kr na dan znjo
krneki ::
Pomoje nima to veze s tistim BT donglom ampak kaj z USB driverji, če ti to isto dela z drugimi USB napravami. Jaz imam drugače Billionton USB BT dongle + WIDCOMM 1.3.2.7 softver in dela odlično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3341 (2918) | barca |
» | "čarovnik" v čitalcu karticOddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (863) | steev |
» | Rabu bi tak program...Oddelek: Programska oprema | 1653 (1250) | MihaFirst |
» | Applovi prozorni zasloni! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10139 (7112) | CWIZO |
» | Namesto MONITORJA kar TVOddelek: Strojna oprema | 2910 (2349) | schurda |