Forum » Kaj kupiti » smart-card reader/writer
smart-card reader/writer
faca9 ::
Kje bi lahko v Sloveniji kupil smart-card reader/writer. Ali je važno katerega? Ali obstajajo kaki standardi na tem področju?
LP,
David
LP,
David
CaqKa ::
si probal v trgovini?
readerje za razne memory kartice že vsepovsod prodajajo... še malo pa jih boš lahko v šparu kupil.
readerje za razne memory kartice že vsepovsod prodajajo... še malo pa jih boš lahko v šparu kupil.
krneki ::
Ponudba smart card programatorjev je v Sloveniji bolj boga, ampak mogoče imajo kaj pri GSM-Cable. Programator za fun, silver, gold kartic sem jaz naročil v tujini za ene 14 jurjev.
neo81 ::
Hmm v sloveniji so najbolje razširjeni Activ card čitalci(verjetno ker jih banke prilagajo zraven svojih paketov). Kar se pa standrdov tiče je pa tkole: ujemat se mora kartica in software s katerim dostopaš do kartice(vem mal glupo ampak tko je). Kartice pa načeloma delujejo vse v vseh čitalcih(sam sem mel opravka z recimo 5 različnimi karicami in ene 10 različnimi čitalci pa je povsod delovalo).
lp
lp
CaqKa ::
se oproščam za moj napačen odgovor
sem mislim da to misliš smartmedia kartice... :)
no za take kartice pa je moj foter v nemčiji kupil infinity programator... nevem kolko je dal... aja kupil ga je na radioamaterskem sejmu 'HAM'
sem mislim da to misliš smartmedia kartice... :)
no za take kartice pa je moj foter v nemčiji kupil infinity programator... nevem kolko je dal... aja kupil ga je na radioamaterskem sejmu 'HAM'
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rfid kloniranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3069 (402) | Legon |
» | Fun card 6 programator?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1457 (1081) | cewapcic |
» | Vrednost laptopa (HP)Oddelek: Kaj kupiti | 2601 (1814) | MI5Ek- |
» | gonilniki za HP PrenosnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (1171) | cortez |
» | Proklik???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (2066) | Klemenn |