Forum » Pomoč in nasveti » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
sch22 ::
Zdravo,
Danes se mi je med igranjem igre zgodilo, da se je računalnik kar naenkrat resetiral. Ob ponovnem zagonu se na ekranu ni prikazalo nič. Ko sem nato DVI kabel priključil v integrirano grafično na MB, pa se slika normalno prikaže. Se je komu že to zgodilo, je šla grafična?
i7 4790
GTX 980 Ti
16GB RAM
750W PSU
Win 10
Danes se mi je med igranjem igre zgodilo, da se je računalnik kar naenkrat resetiral. Ob ponovnem zagonu se na ekranu ni prikazalo nič. Ko sem nato DVI kabel priključil v integrirano grafično na MB, pa se slika normalno prikaže. Se je komu že to zgodilo, je šla grafična?
i7 4790
GTX 980 Ti
16GB RAM
750W PSU
Win 10
borut_p ::
Pri meni se je pokazalo v podobnem primeru - pregrevanje sistema.
Spucal potem comp in je blo ok
Spucal potem comp in je blo ok
750W PSU
Model? Intertech?
Gre za Antec 750W.
Update:
Sem probal grafično dati v moj drugi PC, ampak še zmeraj ni slike ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sch22 ()
Škoda, nimam kaj. Je zdaj sploh še kaj vredna, tudi v nedelujočem stanju?
Zanima pa me tudi katero mi priporočate za nakup tam nekje do 200 eur.
Zanima pa me tudi katero mi priporočate za nakup tam nekje do 200 eur.
gddr85 ::
D3m ::
Malo slabša.
Alternativa je
RX 590 za 231€
ali
1660 za 254€
Žal.
Z RX 580/590 bi bil nekako na istem.
Alternativa je
RX 590 za 231€
ali
1660 za 254€
Žal.
Z RX 580/590 bi bil nekako na istem.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
KruceFix ::
Zdravo,
imam nek starejši prenosnik HP Pavilion dv6 s procesorjem AMD Athlon, Dual Core M320 in 2GB spomina. Nameščen je Windows 7 Home Edition.
Težava je v tem, da ko računalnik zaganjam se vse prižge normalno razen ekran ostane črn, brez miškinega kazalca in brez piskanja. Po kakšnih 8 poizkusih ponovnega zaganja pa se mi le ta pokaže v Windows Recovery. Zdaj se ga kar bojim ugasniti, da ne bi spet čakal, da pridem na namizje. Zdi se mi tudi, da se kar malo pregreva, do samodejnega ugašanja še ni prišlo.
Hvala za pomoč.
imam nek starejši prenosnik HP Pavilion dv6 s procesorjem AMD Athlon, Dual Core M320 in 2GB spomina. Nameščen je Windows 7 Home Edition.
Težava je v tem, da ko računalnik zaganjam se vse prižge normalno razen ekran ostane črn, brez miškinega kazalca in brez piskanja. Po kakšnih 8 poizkusih ponovnega zaganja pa se mi le ta pokaže v Windows Recovery. Zdaj se ga kar bojim ugasniti, da ne bi spet čakal, da pridem na namizje. Zdi se mi tudi, da se kar malo pregreva, do samodejnega ugašanja še ni prišlo.
Hvala za pomoč.
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
DeeCoy ::
Zdravo,
Hvala za pomoč.
grafična fuč, smeti..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 3 4 … 194 195 196 197 )Oddelek: Kaj kupiti | 1191208 (2407) | DamijanD |
» | Kako močan napajalnik za komponente...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4633 (3945) | hojnikb |
» | Mac in grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3381 (2567) | opeter |