Forum » Loža » Sosed in trobenta
Sosed in trobenta
Zarfot ::
Imam soseda, ki igra vsak dan na trobento in to že 3 leta.
Do sedaj me ni tako motilo, ker sem bil bolj poredko v stanovanju (pa prepričan sem bil, da bo obupal prej ali slej).
Sedaj pa delam več ali manj vse od doma. Njegovo igranje se zelo sliši in me ekstremno moti, ko se poskušam skoncentrirati na delo.
Problem je, ker nima konsistentnega urnika kdaj igra, ampak trobi ob različnih urah tako, da se mu ne morem efektivno izognit.
Kaj lahko naredim v takšnem primeru? Mislim, da nimam nobene pravne podlage, saj nikoli ne igra čez deseto zvečer. (ampak veselo me nervira do 21:59)
Do sedaj me ni tako motilo, ker sem bil bolj poredko v stanovanju (pa prepričan sem bil, da bo obupal prej ali slej).
Sedaj pa delam več ali manj vse od doma. Njegovo igranje se zelo sliši in me ekstremno moti, ko se poskušam skoncentrirati na delo.
Problem je, ker nima konsistentnega urnika kdaj igra, ampak trobi ob različnih urah tako, da se mu ne morem efektivno izognit.
Kaj lahko naredim v takšnem primeru? Mislim, da nimam nobene pravne podlage, saj nikoli ne igra čez deseto zvečer. (ampak veselo me nervira do 21:59)
- zaklenilo: zee ()
3p ::
shadeX ::
Kaj lahko narediš? To da greš do njega in se z njim pogovoriš.. honestly to je najboljši način da boš kaj dosegel. Drugače jaz živim ob prometni cesti. 20 let nazaj tukaj ni bilo avtomobila, danes pa se mimo vozijo tovornjaki avtomobili in mularija z motorji... kar me grozno moti. Kaj lahko naredim? Sem še v slabšem položaju kot ti.
Kaj sem naredil - kupil boljša okna in s tem omilil hrup za vsaj 70%, kar še vedno ne odpravi problema tako kot bi želel. Naslednja stopnja je selitev iz hiše.
Kaj sem naredil - kupil boljša okna in s tem omilil hrup za vsaj 70%, kar še vedno ne odpravi problema tako kot bi želel. Naslednja stopnja je selitev iz hiše.
zee ::
Pogovor z njim in dogovor, kdaj je primerno vaditi in kdaj ne. To je pa tudi vse.
Zaklepam preden se aktivirajo dežurni troli.
Zaklepam preden se aktivirajo dežurni troli.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zarfot ::
Slušalke z aktivnim dušenjem hrupa?
Ja, saj pomaga, ampak me pa to potem moti. Poleg tega pa se mi zdi neumno, da se moram jaz prilagajti sosedu, čeprav je on tisti, ki moti ostale.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple najavil slušalke AirPods ProOddelek: Novice / Ostale najave | 12193 (8857) | zmaugy |
» | Delal in ostal brez denarjaOddelek: Loža | 6956 (4197) | jalovec09 |
» | slušalke za v uho z odlično zvočno izolacijoOddelek: Loža | 1190 (1058) | shuttle |
» | Višanje cene PO naročilu?Oddelek: Loža | 3061 (2520) | kmetek |
» | Resnična resničnost!Oddelek: Novice / RTV Slo | 4761 (3281) | opeter |