Forum » Loža » Obratovalni stroški upravljavca stanovanj
Obratovalni stroški upravljavca stanovanj
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Sem lastnik stanovanja v katerem ne bivam. V njem biva moj brat z mojim soglasjem in mi ne plačuje najemnine. Ali bi po stanovanjskem zakonu morala skleniti najemno pogodbo? Kot lastnik plačujem tudi obratovalne stroške. Tudi brat dobiva račune za obratovalne stroške. Kako je s tem: če se meni kot lastniku zaračunavajo obratovalni stroški je to del teh stroškov in del dobi račun moj brat, ali meni zaračunavajo vse obratovalne stroške in potem še njemu (dvojno zaračunavanje stroškov)?
lp
Jože
Sem lastnik stanovanja v katerem ne bivam. V njem biva moj brat z mojim soglasjem in mi ne plačuje najemnine. Ali bi po stanovanjskem zakonu morala skleniti najemno pogodbo? Kot lastnik plačujem tudi obratovalne stroške. Tudi brat dobiva račune za obratovalne stroške. Kako je s tem: če se meni kot lastniku zaračunavajo obratovalni stroški je to del teh stroškov in del dobi račun moj brat, ali meni zaračunavajo vse obratovalne stroške in potem še njemu (dvojno zaračunavanje stroškov)?
lp
Jože
- zaklenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravnik bloka in stroskiOddelek: Loža | 3172 (1582) | buttcrack |
» | (Obratovalni) stroški življenja na svojemOddelek: Loža | 4737 (3845) | Invictus |
» | Zavarovanja in državaOddelek: Loža | 4397 (4001) | Furbo |
» | pomoč pri najemni pogodbiOddelek: Loža | 2517 (2130) | tony1 |
» | mesečni stroški ob najemniniOddelek: Loža | 8067 (7439) | SkIDiver |